Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Συναυλία τζαζ ΑΝΑSES - Μουσικοί Κόσμοι: Henning Sieverts Trio

Παρασκευή, 24.01.2014, ώρα 21.00
Αίθουσα Δοκιμών της Κ.Ο.Θ.,
Λεωφόρος Νίκης 73, Θεσσαλονίκη
10 € & 8 € (μειωμένο)
Eκδοτήρια Κ.Ο.Θ. Αριστοτέλους & Ερμού, 2310-236990

Το Goethe-Institut Thessaloniki και η United World, σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, παρουσιάζουν στις 24 Ιανουαρίου 2014 τη δεύτερη συναυλία της σειράς «Ανάσες». Η εν λόγω σειρά αποτελεί μια πρωτόγνωρη μουσική εμπειρία καθώς στο πλαίσιό της, μουσικοί διαφορετικής προέλευσης και ύφους συμπράττουν δημιουργώντας ασυνήθιστα και απρόσμενα δείγματα ηχητικής «ποίησης».

Η Coca Cola χορηγός της ρωσικής πουστοφοβίας

[Φιλοσοφική νυκτηγορία με τον Όμηρο Ταχμαζίδη στο καφέ ΓΑΖΙΑ (Καρόλου Ντηλ 22- Θεσσαλονίκη) την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 στις 21.15 με θέμα: «Κοσμοπολιτική: προσωπική ευθύνη και μέριμνα για το μέλλον»]

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης

Η χορηγία: Η αμερικανική πολυεθνική εταιρία, σύμβολο του καπιταλισμού και της υπόσχεσης για διαρκή απόλαυση, είναι χορηγός των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν φέτος τον Φεβρουάριο στο ρωσικό θέρετρο της Μαύρης Θάλασσας, το Σότσι – ο νόμος που ψηφίσθηκε πέρυσι και ποινικοποιεί την ομοφυλοφιλία στάθηκε αφορμή να πραγματοποιηθούν διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες εναντίον της Coca Cola στις Ηνωμένες Πολιτείες - η πολυεθνική και πιο συγκεκριμένα η ελληνική θυγατρική της Coca Cola Hbc είναι χορηγός των Αγώνων.

Έκλεψαν τη συρμάτινη περίφραξη από την Εθνική Οδό στο Πολύκαστρο

Συνελήφθησαν χθες (09.01.2014) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 30 και 33 ετών, για κλοπή συρμάτινης περίφραξης.

Η Φώφη Γεννηματά στο Κιλκίς


Όροι και προϋποθέσεις για την εγκατάσταση νέων γεωργών

1. Υποψήφιοι Νέοι Γεωργοί 
Δικαίωμα υποβολής αίτησης ενίσχυσης στο Μέτρο έχουν φυσικά πρόσωπα, μόνιμοι κάτοικοι της Ελληνικής Επικράτειας, εγγεγραμμένοι στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου (Ο.Σ.Δ.Ε.), που εγκαταστάθηκαν για πρώτη φορά ως αρχηγοί γεωργικής εκμετάλλευσης, κατά το δεκατετράμηνο που προηγείται της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης ενίσχυσης, εφόσον στο πρόσωπό τους, κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης ενίσχυσης, πληρούνται αθροιστικά και οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

Έπαινοι από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κιλκίς

"Αποδίδουμε ΕΠΑΙΝΟΝ της Υπηρεσίας στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς, καθώς και στον κ. Ντίνου Κωνσταντίνο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 20, κ. Γουλτίδη Θεόφιλο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 04, για την τέταρτη (4) Διεθνή βράβευση τους από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (Διεθνές Δίκτυο Οικολογικά Σχολεία – απόφαση ΥΠΕΠΘ αρ. πρωτ. 39271 / Γ 7 / 17 – 04 – 2006 ) για την απονομή του Διεθνούς βραβείου της Πράσινης Σημαίας των Οικολογικών Σχολείων, μετά από διετή αξιολόγηση των προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Αγωγής τους."

Εκδήλωση στη Νέα Σάντα Κιλκίς για την έναρξη της περιόδου ετοιμότητας του Σχηματισμού Μάχης (HELBROC BATTLE GROUP)

Στις 16 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 10:15, στο Στρατόπεδο «ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ», στη Νέα Σάντα Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με την ευκαιρία της έναρξης της περιόδου ετοιμότητας του Σχηματισμού Μάχης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (HELBROC BATTLE GROUP), στον οποίο συμμετέχουν τμήματα της Ελλάδας, της Βουλγαρίας, της Κύπρου, της Ρουμανίας και της Ουκρανίας. Ακολούθως θα γίνει επίδειξη μέσων και δραστηριοτήτων της Ταξιαρχίας στο παρακείμενο Στρατόπεδο «ΖΩΓΚΟΥ». Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Τσάκωσαν στην Αντιγόνεια 44χρονο Σκοπιανό για ένα κάρο κλοπές στην περιοχή του Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (09.01.2014) το μεσημέρι, στην Αντιγόνεια Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας Δοϊράνης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, ένας υπήκοος FYROM ηλικίας 44 ετών, για δύο κλοπές σε οικία και κατάστημα.

Η ΕΛΜΕ Κιλκίς καταγγέλλει την αναίτια σύλληψη του Παύλου Αντωνόπουλου

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κιλκίς καταγγέλλει την αναίτια σύλληψη από την αστυνομία του Παύλου Αντωνόπουλου, εκπαιδευτικού, μέλους της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ στα προπύλαια στις 8/1/14, με τη δικαιολογία ότι «συμμετείχε σε απαγορευμένη διαδήλωση».

Αποτελέσματα τροχονομικών ελέγχων σε όλη την επικράτεια κατά την εορταστική περίοδο

Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού, η Διεύθυνση Τροχαίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας προγραμμάτισε και πραγματοποίησε τροχονομικούς ελέγχους, κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων (20.12.2013-06.01.2014), σε όλη την επικράτεια.

Οι Αδελφοί Σαλονικίδη ζωντανά στο Radio Synora


Λύση εκτός ΔΝΤ

Γράφει ο Παναγιώτης Τριαρίδης
Υπάρχει ένας προβληματισμός στον ελληνικό λαό που φτάνει στα όρια τις παράνοιας. Η κυβέρνηση αφήνει σκόπιμα κάποια δεδομένα να περάσουν στην κοινωνία (μέσο των τηλεοπτικών σταθμών) και μετρούν αντιδράσεις.

Κάλεσμα ΕΛΜΕ Κιλκίς για το θέμα της αξιολόγησης

Υπογράφει η  ΕΛΜΕ Κιλκίς 
"Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κιλκίς καλεί όλους τους Συλλόγους διδασκόντων να υλοποιήσουν την απόφαση της ΟΛΜΕ, να πραγματοποιήσουν συνεδρίαση σχετικά με την αξιολόγηση την ίδια περίοδο, ταυτόχρονα, την Τετάρτη 15-01-2014 μέχρι Παρασκευή 17-1-14, σε όλη την Ελλάδα,προκειμένου όλα τα σχολεία μαζί,σαν μια γροθιά,όλοι οι εκπαιδευτικοί να απορρίψουμε την αξιολόγηση σχολείων και εκπαιδευτικών.

Βραδιά αγάπης και αλληλεγγύης από τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς


Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Γουμένισσας σας προσκαλεί

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Γουμένισσας σας προσκαλεί στην εκδήλωση «Κοπή Βασιλόπιτας» το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 , ώρα 5:30 μ.μ., στο café «ΑΝΤΙΔΟΤΟ».
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
                    

Στάση εργασίας στους δήμους Κιλκίς και Παιονίας σήμερα Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2013

Υπογράφει ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Κιλκίς - Παιονίας 
"Στα πλαίσια της ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που προκήρυξε η ΠΟΕ ΟΤΑ για την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2013 από τις 11.00 το πρωί μέχρι τη λήξη του πρωινού ωραρίου,
ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ -Τους εργαζόμενους του Δήμου Κιλκίς στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς στο Κιλκίς την 12.00 το μεσημέρι .
-Τους εργαζόμενους του Δήμου Παιονίας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο στις 12.00 το μεσημέρι.