Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης Ζωής και Αυτόματης Εξωτερικής Απινίδωσης, στην Αξιούπολη


Εξάψαλμος, Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014


Ο Ερυθρός Σταυρός Γουμένισσας κόβει την βασιλόπιτά του

Η Περιφερειακή Επιτροπή Γουμένισσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτάς της, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014, ώρα 6μμ, στο Πνευματικό Κέντρο Γουμένισσας.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Από την επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού στο Κιλκίς


Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν έμπορο ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη χθες (10.01.2014) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 30 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Οι παγκόσμιοι Κιλκισιώτες πρωταθλητές Ζώτος, Προδανάς και Ζώτου μιλούν στη Γνώμη


Γεωργαντάς: «Είμαι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της επίσκεψης Ανδριανού στο Κιλκίς»

Ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς μετά την επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού και τις ανακοινώσεις στις οποίες προέβη σε σειρά ανοιχτών θεμάτων του νομού, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ – Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ, χωρίς φιλάθλους του Ηρακλή

H Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνει ότι, έπειτα από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, χθες (10.01.2014) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Ανδριανό, σύμφωνα με την οποία, απαγορεύτηκε:

Κιλκίς: Βράβευση των παγκόσμιων πρωταθλητών της Γυμνασιάδας της Βραζιλίας


Για "τρίποντο" προετοιμάζεται ο Κιλκισιακός με τα Μουδανιά

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Κιλκισιακού για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Π.Ο.Ν. Μουδανιών. Ο κ. Ζαπρόπουλος δε θα έχει στη διάθεσή του τους Καρανδρέα, Κωνσταντινίδη και Τζεβελέκη. Η αποστολή αποτελείται από τους Αϊβαζίδη, Αμανατίδη, Ηλιάδη, Ηλιόπουλο, Καρατζιά, Καρυπίδη, Κυρίου, Λογγινίδη, Μάναλη, Μάντζιο, Ματεντζίδη, Μαυροκεφαλίδη, Μπαντή, Μπελίτσα, Παντελιάδη, Σαβελίδη, Σερταρίδη και Τριανταφυλλίδη.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Τζουμαλάκης με βοηθούς τους κ.κ. Σάββα και Κρυωνά από τις Σέρρες. Ο Κιλκισιακός θέλει σε αυτήν την 13η στροφή να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα ούτως ώστε να καλύψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το χαμένο έδαφος.