Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Ντεμπούτο για το 2014 με το δεξί για 3 τμήματα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς

Με το δεξί ξεκίνησε η αγωνιστική δράση για τους Τζούνιορς (Γ1), προπαίδες (Δ1) και προπαίδες (Δ2) της Ακαδημίας αγωνιζόμενοι στη Θεσσαλονίκη. Τα αποτελέσματα είναι τα παρακάτω

Τσάκωσαν δύο Αλβανούς κλεφτρόνια σε χωριό του Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (17.01.2014) το απόγευμα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 28 και 33 ετών (γυναίκα και άνδρας αντίστοιχα), για κλοπή.

Εκδήλωση σήμερα στο Κιλκίς με θέμα τους πλειστηριασμούς

Προσκεκλημένος του βουλευτή Κιλκίς της ΝΔ Γεωργίου Γεωργαντά έρχεται στο Κιλκίς, για να μιλήσει σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ο τελευταίος νόμος για την αναστολή των πλειστηριασμών και γενικότερα θέματα σχετιζόμενα με τους δανειολήπτες» ο γενικός γραμματέας καταναλωτή Γεώργιος Στεργίου.

H πρώτη Ελληνίδα βουλεύτρια και το φασιστικό παρελθόν της

«Φιλοσοφική νυκτηγορία με τον Όμηρο Ταχμαζίδη την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 στο καφέ ΓΑΖΙΑ (Καρόλου Ντηλ 22 – Θεσσαλονίκη) με θέμα: «Ο πολιτισμός ως εμπόρευμα, το εμπόρευμα ως αποθηκευτής φαντασίας». Η είσοδος είναι ελεύθερη]

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η Ελένη Σκούρα ήταν η πρώτη γυναίκα μέλος της Βουλής των Ελλήνων. Γεννήθηκε το 1895 στο Βόλο και απεφοίτησε από τη νομική σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά την αποφοίτησή της ήλθε στην Θεσσαλονίκη, όπου άσκησε το επάγγελμα της δικηγόρου.

Όσοι υποψήφιοι δήμαρχοι προσέλθετε

Στις 2 Φεβρουαρίου 2014 η «Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής αλλά …ΖΩ» εκλέγει με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες επικεφαλής.

Ανδρεουλάκος: "Δεν κάναμε κανένα λάθος στην υπόθεση Καραγιαννίδη"

Από το Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, κ. Αθανάσιου Ανδρεουλάκου, σχετικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στον 43χρονο Έλληνα υπήκοο, Ιωάννη Καραγιαννίδη και την αναζήτησή του από τις Αρχές των Η.Π.Α., καθίστανται γνωστά τα ακόλουθα:

64χρονη πουλούσε λαθραία τσιγάρα στο Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (17.01.2014) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, μία ημεδαπή ηλικίας 64 ετών, για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίας.

Συνέλαβαν 57χρονο για παράνομη οπλοκατοχή σε χωριό του Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (17.01.2014) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 57 ετών, για παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, σε χωριό Κιλκίς, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, σε έρευνα της οικίας του προαναφερόμενου παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ο νέος πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς, Τριαντάφυλλος Πέτρογλου μιλά στη Γνώμη