Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Δράσεις ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς

ΔΙΗΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιανουαρίου 2014 ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς πραγματοποίησε την προγραμματισμένη εξόρμησή του στην Καλαμπάκα και στα Μετέωρα, στα πλαίσια της οποίας έκοψε και τη βασιλόπιτα του 2014. Στην εξόρμηση συμμετείχαν σχεδόν 50 μέλη, φίλοι του αλλά και αρκετά παιδιά, αποκρινόμενοι θετικά στο κάλεσμα του, δημιουργώντας έτσι ένα πολύ ικανοποιητικό σύνολο για τα δεδομένα της εποχής.

ΚΚΕ: "Οι ένστολοι χρειάζεται να ενώσουν τη φωνή τους με το σύνολο των εργαζομένων"

"Οι περικοπές στις αποδοχές των ένστολων και των άλλων εργαζομένων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα είναι άδικες και για αυτό πρέπει να δυναμώσει ο αγώνας για να παρθούν πίσω. Η εμπειρία έχει δείξει επίσης ότι οι κυβερνήσεις βρίσκουν τρόπους για να ξεπερνούν ή να ακυρώνουν στην πράξη δικαστικές αποφάσεις που δεν τους είναι αρεστές. Ιδιαίτερα οι ένστολοι χρειάζεται να ενώσουν τη φωνή τους με το σύνολο των εργαζομένων, που υποφέρουν από την πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ."

Ζητούνται συνεργάτες από τον Τουριστικό Οδηγό Κιλκίς

Ο Τουριστικός Οδηγός Κιλκίς αναζητά συνεργάτες (με αμοιβή) στα ακόλουθα αντικείμενα:
α) συντακτική επιμέλεια άρθρων τουριστικού/πολιτιστικού περιεχομένου
β) επικοινωνία στο διαδίκτυο
Δεν απαιτείται φυσική παρουσία, η συνεργασία θα γίνεται μέσω διαδικτύου.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο email@kilkis.org
Τουριστικός Οδηγός Κιλκίς
www.Kilkis.org
www.facebook.com/kilkis.org

“O πολιτισμός ως εμπόρευμα, το εμπόρευμα ως αποθηκευτής φαντασίας”


Κουβαλούσαν κρυμμένα ανάμεσα σε λαχανικά 177 κιλά χασίσι

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, πέτυχαν χθες (19.01.2014) το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης (ύψος Λεπτοκαρυάς), τη σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 40 και 44 ετών, οι οποίοι από κοινού μετέφεραν μεγάλη ποσότητα κάνναβης, που βρέθηκε κρυμμένη ανάμεσα σε λαχανικά, στην καρότσα ενός εκ των δύο φορτηγών οχημάτων τους.

Παίκτης του Κιλκισιακού ο Καλαϊτζίδης

Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Καλαϊτζίδη. Ο 20χρονος αμυντικός χαφ έχει θητεύσει δύο φορές στον Απόλλωνα 1926 (2009-2011, 2012-2013), στη Βέροια (2011-2012), ενώ το προηγούμενο εξάμηνο φόρεσε την φανέλα του Α.Ο. Γλυφάδας.

Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Ολυμπιακού

H Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνει ότι, έπειτα από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, την (17.01.2014) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Ανδριανό, σύμφωνα με την οποία, απαγορεύτηκε:

Ανατροπές στο Δημόσιο και πολιτικό βραχυκύκλωμα μετά τη «βόμβα» του ΣτΕ για τους ενστόλους

Αμηχανία έφερε στην κυβέρνηση η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματικές τις μειώσεις μισθών στους ενστόλους το 2012. Επισήμως δεν έχει γίνει σχόλιο από την πλευρά της κυβέρνησης αλλά, όπως όλα δείχνουν, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής των χρημάτων που έχασαν με αξιοποίηση του πρωτογενούς πλεονάσματος.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας

Καλείστε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 23η Ιανουαρίου 2014 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

"Σε έναν κόσμο για λίγους δε χωράνε ΟΛΟΙ"

Υπογράφει ο ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας
"Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε τα εγκαίνια των γραφείων της στο Πολύκαστρο, αξίζει να σημειωθεί ότι οι κληρικοί της περιοχής με προτροπή του Μητροπολίτη αρνήθηκαν να τελέσουν τον αγιασμό.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014, στις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ευχαριστήρια επιστολή 2ου Γυμνασίου Κιλκίς

Ο Διευθυντής, ο σύλλογος καθηγητών και οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς ευχαριστούν τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανό καθώς και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς που τίμησαν το Σχολείο μας βραβεύοντας τους μαθητές και τους καθηγητές του προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και της Σχολικής Εφημερίδας.

Στύλος της ΔΕΗ "σκότωσε" σε τροχαίο 32χρονο

Στις 19.01.2014 πρώτες πρωινές ώρες, στο 79ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού (ύψος Παλαιχωρίου), το Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε στύλο της Δ.Ε.Η., με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 32χρονου επιβάτη και τον ελαφρύ τραυματισμό του 39χρονου οδηγού του ανωτέρω οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας Χαλκιδικής.

29χρονος παρίστανε τον ασφαλιστή και άρπαξε 600 ευρώ από 75χρονη στο Χωρύγι Κιλκίς

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς περίπτωση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης, που έλαβε χώρα την 17.01.2014 στο Χωρύγι Κιλκίς.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 29χρονου ημεδαπού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της απάτης ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων.

Πέθαναν από εισπνοή υγραερίου ένας 87χρονος και μία 87χρονη

Χθες (19.01.2014) το πρωί στο Διαβατό Ημαθίας, βρέθηκαν νεκροί εντός της οικίας τους, από οικείους τους, δύο ημεδαποί ηλικίας 87 και 87 ετών (γυναίκα και άνδρας). Εντός της οικίας υπήρχε επιτραπέζια εστία υγραερίου (πετρογκαζ), με ένα από τα δύο μάτια ανοιχτό.  Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας.

Θετικός και ο βαθμός για τον Κιλκισιακό

Εκτός έδρας δοκιμασία είχε ο Κιλκισιακός που τέθηκε αντιμέτωπος την Κυριακή στη Χρυσούπολη κόντρα στον τοπικό Νέστο, με τις δύο ομάδες να μένουν στο "στείρο" 0-0. Όταν αγωνίζεσαι μακριά από την έδρα σου ό,τι αποκομίζεις είναι θετικό, αν και ο Κιλκισιακός θα μπορούσε να φτάσει στη νίκη.

«Απόψε δεν έχουμε φίλους» με τους φίλους της λέσχης ανάγνωσης.


Της Χαρούλας Καραμπίδου
Εν δράσει με το νέο έτος η λέσχη ανάγνωσης της δημόσιας βιβλιοθήκης Κιλκίς. Με όρεξη για διάβασμα, επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων πραγματοποίησε την πρώτη της συνάντηση για το 2014, την Τρίτη 14 Ιανουαρίου στο καφέ μπαρ Ερωδιός. Το βιβλίο που είχε επιλεχτεί για συζήτηση ήταν της Θεσσαλονικιάς Σοφίας Νικολαϊδου, το «Απόψε δεν έχουμε φίλους».