Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Η Δήμητρα Ζώτου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Υπογράφει η Μαρία Τσιραμπίδου
Η Δήμητρα Ζώτου, κορυφαία Ελληνίδα κορασίδα αθλήτρια στην κατηγορία της για το 2013, ο προπονητής της κ. Χρίστογλου και καθηγητές της, ήρθαν στο σχολείο μας! Μια εξαιρετική αθλήτρια, ένα υπέροχο κορίτσι!

Ο Μπαμπάς Μπαμπουίνος σχολιάζει ερμηνεύει και λοιδορεί

Για την αντιγραφή ο Βασίλης Βαλκάνος
Το μεγάλο γεγονός έλαβε χώρα στην εφημερίδα σας. Επιτέλους η δεύτερη φύση είναι εδώ. Για να σχολιάζει να γράφει και να κρίνει. Nα επικρίνει και να επαινεί. Όπου χρειάζεται. Μεταξύ μας σπάνια επαινεί. Ο Μπαμπάς Μπαμπουίνος, ο αδιαμφισβήτητος αρχηγός, ο αιώνιος ηγέτης, ο τριχωτός άρχοντας της ζούγκλας των ευγενών πιθήκων είναι κοντά σας.

Ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια για τον Κιλκισιακό με τον Χαράλαμπο Λαμπρόπουλο

Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Χαράλαμπου Λαμπρόπουλου. Ο 25χρονος πορτιέρο αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή Γιάννη Ζαπρόπουλου με τον οποίον είχαν συνεργαστεί στην Α.Ε. Αλεξάνδρειας την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 (Δ΄ Εθνική 30 συμμετοχές). Από το 2009-2011 είχε 30 συμμετοχές στην Γ΄Εθνική με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Λογιστικές υπηρεσίες για αγρότες από τον Αγροτικό Συνεταιρισμού Κιλκίς

Από το Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Eνημερώνουμε τους ΑΓΡΟΤΕΣ – ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ (ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ) του Νομού ότι από 21-1-2014 στα γραφεία μας, οδός :Θεσσαλονίκης 20 και στο Τμήμα ενιαίας ενίσχυσης ( Ο.Σ.Δ.Ε. ), έχει οργανωθεί και λειτουργεί γραφείο ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΩΝ -ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ.

Οι κρεμαστοί κήποι του Κιλκίς

Στη Βαβυλώνα οι κρεμαστοί κήποι είχαν κερδίσει το θαυμασμό και είχαν μπει στο πάνθεον των επτά θαυμάτων του κόσμου. Σήμερα , η τεχνολογία δίνει στους ειδικούς τη δυνατότητα δημιουργίας… κάθετων κήπων!

Έναρξη σεμιναρίων της Σχολής Γονέων σε Κιλκίς, Γαλλικό, Τούμπα και Αξιούπολη

Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου έγινε έναρξη του σεμιναρίου “Συμβουλευτική σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες” στο Κιλκίς. Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση και υποστήριξη σε θέματα που αφορούν τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Κοπή βασιλόπιτας και βραβεύσεις σωματείων και αθλητών από την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

Σε μια λαμπρή βραδιά (Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014) πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μελίκης Ημαθίας η καθιερωμένη (σε ετήσια βάση πλέον) εκδήλωση της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας (Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.) «Κοπή Της Βασιλόπιτας & Βραβεύσεις Σωματείων και Αθλητών».

Κοπή βασιλόπιτας ΚΑΠΗ Δήμου Κιλκίς

Την καθιερωμένη βασιλόπιτά τους έκοψαν την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Κιλκίς, στον χώρο τους απέναντι από το Δημαρχείο, παρουσία της Προέδρου κ. Βούλας Ποζίδου και του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς.

Τονικίδης προς Σαμαρά: "Αντώνη βοήθα την κατάσταση"

Συνάντηση Προέδρων και εκπροσώπων των Επιμελητηρίων των Νομών Ημαθίας, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου και Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε προχθές Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς, μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου του, Παύλου Τονικίδη. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Πρόεδρος της ΔΙΒΙΠΕΚ κ. Βασίλειος Σεργιαννίδης.

"Να διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού τον κοινωνικό αθλητικό και πολιτιστικό χαρακτήρα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου"

Για τον ΠΑΟΚ Κεντρικού υπογράφει ο Γιώργος ΠΕΛΙΔΗΣ 
Με αφορμή όσα ακούγονται σε παρέες και καφενεία ο ΠΑΟΚ Κεντρικού εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση."Χρέος απέναντι στο κοινό μας, είναι να διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού τον κοινωνικό αθλητικό και πολιτιστικό χαρακτήρα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν στη Θεσσαλονίκη δύο Νιγηριανούς με 1642 λαθραία CD

Συνελήφθησαν χθες (21.01.2014) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, δύο υπήκοοι Νιγηρίας ηλικίας 33 και 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου «Περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας».

Τη βασιλόπιτά του έκοψε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς

"Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο ξενοδοχείο ο Kristonia έκοψε την Κυριακή ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς την καθιερωμένη βασιλόπιτα. Ευχαριστούμε τον φούρνο "Όπως παλιά' του κ. Αποστολίδη Γιώργου για την προσφορά της πίτας.

Νομοθετική πρόβλεψη για τη ρύθμιση των δημοτικών οφειλών

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Τη ρητή δέσμευση του Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη απέσπασε ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς στη σημερινή συνάντησή τους, όπου ο βουλευτής του νομού έθεσε το ζήτημα της αντιμετώπισης του προβλήματος που αντιμετωπίζουν πολλοί κάτοικοι του νομού, δημότες και των δυο δήμων (Κιλκίς και Παιονίας) αλλά και οι ίδιοι οι δήμοι από τη μη δυνατότητα ρύθμισης των δημοτικών οφειλών.

Παράταση προθεσμίας υποβολής προτάσεων στο LEADER

Μέχρι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 14:00 παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων-προτάσεων, στο πλαίσιο της 3ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του τοπικού προγράμματος LEADER στο πλαίσιο του Άξονα 4: «Εφαρμογή προσέγγισης LEADER» του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» (ΠΑΑ), σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 24/2014 απόφαση της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος LEADER της Αναπτυξιακής Κιλκίς Α.Ε.

Αναβάλλεται η επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στο Κιλκίς

Η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κιλκίς σας ενημερώνει ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη για το Σάββατο 25-01-2014 ετήσια συνεστίασης της λόγω της έκτακτης σύγκλησης την ίδια μέρα του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., μέλος του οποίου είναι η Αναπλ. ΥΠ.ΕΘ.Α. Φώφη Γεννηματά, με θέμα την πορεία της παράταξης στις προσεχείς δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
Η συνεστίαση θα πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί με νεότερο δελτίο τύπου.

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών και Γονέων «Σύνδεση Σχολείου - Οικογένειας»

Η Σχολή Γονέων Νομού Κιλκίς, με την υποστήριξη της Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς και της Διεύθυνσης  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους, οργανώνουν στα σχολεία της αρμοδιότητάς τους επιμορφωτικό πρόγραμμα πενήντα (50) ωρών με θέμα: Σύνδεση σχολείου - οικογένειας.

Εγκαίνια Κοινωνικού Παντοπωλείου Παιονίας, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014


Εξιχνιάστηκε κλοπή στον Παντελεήμονα Κιλκίς

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Σάντας Κιλκίς, περίπτωση κλοπής σε χοιροστάσιο 48χρονου ημεδαπού που έλαβε χώρα την 20.01.2014 στον Παντελεήμονα Κιλκίς.

«Απόκτηση Ευρωπαϊκής Εμπειρίας στην Παροχή Υπηρεσιών Προσωπικού Ασφαλείας (QUALI-SECURITY)» από την Επιμορφωτική Κιλκίς

Η Επιμορφωτική Κιλκίς Μον. ΕΠΕ στο πλαίσιο του προγράμματος Leonardo da Vinci – Άτομα στην Αγορά Εργασίας υλοποίησε Κινητικότητα διάρκειας 2 εβδομάδων, με τίτλο «Απόκτηση Ευρωπαϊκής Εμπειρίας στην Παροχή Υπηρεσιών Προσωπικού Ασφαλείας (QUALI-SECURITY)». Την αρχική ιδέα αλλά και όλο το συντονισμό του σχεδίου είχε η Επιμορφωτική Κιλκίς ενώ Φορέας Υποδοχής από τη Σικελία ήταν ο Οργανισμός Κοινωνικής και Οικονομικής Ανάπτυξης “Asterisco”.

Για τα μεταλλεία στο Κιλκίς μιλά στη Γνώμη ο πολιτικός μηχανικός Ανδρέας Κεσίδης


Ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς, Σταμάτης Παπουλίδης μιλά στη Γνώμη


Ερώτηση ΚΚΕ για τους εργαζόμενους με τα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας.

"Δεκάδες χιλιάδες είναι οι εργαζόμενοι, που προσελήφθηκαν τους τελευταίους μήνες σε διάφορες υπηρεσίες και Οργανισμούς του Δημοσίου μέσα από τα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας.