Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στο 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Νέων Αγροτών

Στρατηγικής σημασίας ήταν η φετινή συμμετοχή της ελληνικής γεωργίας στο 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Νέων Αγροτών που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες.

Η Φώφη Γεννηματά στο Κιλκίς το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Η αναβληθείσα από 25-1-2014 ετήσια συνεστίαση της Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς με καλεσμένη την Αναπληρώτρια Υπουργό Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο VICTORIA, στην περιφερειακή οδό της πόλης.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης της Αν. Υπουργού Εθνικής Άμυνας θα έχει ως εξής:

Μεγάλη απάτη με επικίνδυνες αναπάντητες κλήσεις στα κινητά

Ένα νέο κόλπο για να κερδίζουν χρήματα, φουσκώνοντας τους λογαριασμούς των χρηστών κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο εφαρμόζουν επιτήδειοι. Τους τελευταίους μήνες, μεγάλος αριθμός συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας σχεδόν όλων των εταιρειών στην Ελλάδα έχει δεχθεί αναπάντητες κλήσεις ή κάποιο SMS από κάποιον άγνωστο αριθμό του εξωτερικού.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα, στις 3 Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.30, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Κλείνει οριστικά η Βενιζέλου στο ύψος του Κήπου Κιλκίς

Από τον Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014, στο πλαίσιο του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ - ΚΗΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ'' και της ενοποίησης των δύο πάρκων που προβλέπεται, η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Βενιζέλου, από την οδό Αγ. Γεωργίου έως την οδό Μητρ. Χαρίτωνος, θα διακοπεί οριστικά.

Συνεδριάζει στις 2 Φεβρουαρίου 2014 η «Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής Αλλά…ΖΩ»

Η «Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής Αλλά…ΖΩ» σας καλεί στη 2η Γενική Συνέλευση στο Συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς στις 2 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 17:30.
Θέματα που θα συζητηθούν:
1.Εσωτερικός κανονισμός
2.Εκλογή του επικεφαλής

Συνεχίζουμε όλοι μαζί ανανεώνοντας το κάλεσμα προς όλους τους Δημότες, μακριά από κόμματα και αγκυλώσεις.

Αθανάσιος Τσαυτάρης: "Είμαστε δίπλα στους αγρότες. Δεν είμαστε απέναντι"

Δήλωση Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιου Τσαυτάρη, για τις αγροτικές κινητοποιήσεις
«Ο διάλογος με τους αγρότες είναι συνεχής. Δε σταματά ποτέ. Και προχθές ερχόμενος στην έκθεση είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με εκπροσώπους αγροτών από τη Χαλκιδική. Έθεσαν κάποια επιπλέον σημαντικά θέματα. Κι έχουν δίκιο στα θέματα αυτά. Η συζήτηση που κάνουμε, τόσο εμείς, όσο και οι αγρότες με το Υπουργείο Οικονομικών συνεχίζεται.

Έκλεβε πετρέλαιο από αυτοκίνητα του δήμου Παιονίας

Συνελήφθη χθες (31.01.2014) το μεσημέρι στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 38 ετών, για κλοπή πετρελαίου από όχημα του Δήμου Παιονίας.

Πολιτικός Εξάψαλμος, Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014


17.500 προσλήψεις - «εξπρές» σε Δήμους & Περιφέρειες

Η μεγάλη πλειονότητα των 17.500 προσλήψεων αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 18 Μαρτίου 2014, δεδομένης της απαγόρευσης που ισχύει για προσλήψεις και μεταβολές προσωπικού, δύο μήνες πριν την διεξαγωγή των Αυτοδιοικητικών Εκλογών (18 & 25 Μαΐου 2014), σύμφωνα με το «Έθνος».

H κατάσταση στους δρόμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις 8:00 π.μ., Σάββατο 31 Φεβρουαρίου 2014


Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς, 1 Φεβρουαρίου 2014

Ο όμιλος εταιριών  Kleemann λόγω της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του στην διεθνή αγορά επιθυμεί να προσλάβει, στη Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς Μηχανικoύς Πωλήσεων Εξωτερικού.
Δείτε ΕΔΩ