Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς ο Νίκος Αφεντουλίδης

Στην επίσημη ανακοίνωση της εκ νέου υποψηφιότητάς του για το δημαρχιακό αξίωμα προβαίνει ο Νίκος Αφεντουλίδης. Ο επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνία της Δημιουργίας» καλεί τους δημότες σε συγκέντρωση στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου Κιλκίς την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 6μ.μ. Στην εκδήλωση ο κ.Αφεντουλίδης θα προβεί και σε απολογισμό της δράσης της παράταξης του στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά την παρελθούσα τριετία.

Έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Κιλκίς

Το Κιλκίς θα επισκεφθεί ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, για να παραστεί στην κοπή βασιλόπιτας της ΝΟ.Δ.Ε. Κιλκίς.

"Μην υποβαθμίζετε τις προνοιακές υπηρεσίες, που παρέχονται προς τους δημότες του Κιλκίς"

Ανοικτή Επιστολή Γονέων πόλης Κιλκίς
"Εμείς οι συμμετέχοντες γονείς της Σχολής Γονέων που λειτουργεί υπό την αιγίδα της ΚΔΕΚ σε συνεργασία με την Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου, στο χώρο του Ιερού Ναού της Παναγίας, πληροφορούμενοι τις τελευταίες ημέρες πληθώρα φημών και διαδικτυακών σχολίων περί άμεσης διακοπής του προγράμματος ή απομάκρυνση της συντονίστριας αυτού, θέλουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Ευχαριστήριο Δήμου Παιονίας

Υπογράφει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παιονίας Μαρία Παλάνη
Ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παιονίας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους δημότες μας που συγκέντρωσαν τρόφιμα, είδη ένδυσης και υπόδησης, παιχνίδια για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Παιονίας και γεμίζουν τα καλάθια των «Super Market».

Σκοτώθηκε 76χρονος σε τροχαίο στο Μαυρονέρι Κιλκίς

Στις 04.02.2014 το μεσημέρι, στο 13ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Κιλκίς - Μαυρονερίου, το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 76χρονος ημεδαπός και ρυμουλκούσε έτερο Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο επίσης ένας 76χρονος ημεδαπός, εξετράπη και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του πρώτου προαναφερόμενου οχήματος και τον ελαφρύ τραυματισμό του δεύτερου προαναφερόμενου οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαυρονερίου.

Ο Κιλκισιακός ευχαριστεί τον Στέφανο Λαΐδη

Η διοίκηση του Κιλκισιακού έχει τονίσει αρκετές φορές το πόσο σημαντικό είναι άνθρωποι που έχουν υπηρετήσει την ομάδα, να εξακολουθούν να βρίσκονται στο πλευρό της. Ένας από αυτούς είναι και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Στέφανος Λαΐδης, ο οποίος όποτε του έχει ζητηθεί προσφέρει την βοήθειά του, με παροχή υλικού, κάνοντας πάντα διευκολύνσεις.
Το Δ.Σ. του Κιλκισιακού τον ευχαριστεί θερμά!

Για τον Κιλκισιακό του Σήμερα μιλά ο Σπύρος Μιχαηλίδης στη Γνώμη


Λύγισε από τη Θύελλα ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Την πρώτη του εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα από την ομάδα της Δοϊράνης με 3-1 σκορ. Πραγματοποιώντας την χειρότερη του έως τώρα εμφάνιση στο πρωτάθλημα έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους, που είχαν και την απρόκλητη εύνοια της διαιτησίας, να φτάσουν σε μια εύκολη επικράτηση.

"Ο Αρβανιτίδης αυθαιρετεί, απειλεί και εκβιάζει και δίνει ανέξοδες υποσχέσεις"

Υπογράφει το Πανελλαδικό Σωματείο εργαζομένων στην επιχείρηση «Αρβανιτίδης Α.Ε.Ε.Ε.»
"Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Η κατάσταση που βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε τους τελευταίους μήνες στα καταστήματα είναι γνωστή. Τα ράφια αδειάζουν μέρα με τη μέρα, δεν αναπληρώνονται τα προϊόντα, οι εταιρείες δεν προμηθεύουν τα καταστήματα ακόμα και με βασικά προϊόντα όπως το γάλα.

10 λόγοι για να δείτε τη Νατάσσα Μποφίλιου και την παράσταση «Πάμε Ξανά»

Της Χαρούλας Καραμπίδου
(Φωτογραφίες: Ζωή Παπαδοπούλου)
Τα φώτα χαμηλώνουν. Η Νατάσσα Μποφίλιου βγαίνει μόνη στη σκηνή. Παίζει στο πιάνο και τραγουδά τα «Βεγγαλικά σου μάτια» για να αφήσει όλη της την ορμή να ξεχυθεί αμέσως μετά στις «Μέρες του φωτός». Τα σαββατόβραδα του Φλεβάρη στο Fix factory of sound έχει μεταφερθεί από το Πειραιά η παράσταση «Πάμε ξανά». Γιατί να δείτε τη Μποφίλιου;

Απαγόρευση καπνίσματος σε όλους τους δημόσιους χώρους στο νομό Κιλκίς

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Κιλκίς ανακοινώνεται ότι με πρόσφατη εντολή του Υπουργείου Υγείας( Εγκύκλιος του Υπουργείου Υγείας 14-01-2014 για απαγόρευση καπνίσματος σε όλους τους δημόσιους χώρους), εντατικοποιούνται οι έλεγχοι για την εφαρμογή του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματος.

Σύντομη παρουσίαση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς

"Δηλαδή μας έκανε "δώρο" μια παράταση εργολαβίας ο κ. Ανδριανός;"


Υπογράφει η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς 
"Με υπομονή περιμέναμε μια επίσημη ανακοίνωση για τα αποτελέσματα του Υφυπουργού Αθλητισμού στο Ν. Κιλκίς. Κατά την άποψη του Βουλευτή της συμπολίτευσης τα αποτελέσματα της επίσκεψης συνοψίζονται στο "Εγκρίνουμε τη χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαιώσεως (με αναθεώρηση) του έργου: «Ε.Σ. Κιλκίς:

Τρία άτομα έκλεβαν μπάλες τριφυλλιού στις Μουριές Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (03.02.2014) το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Δροσάτου και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς, τρεις ημεδαποί ηλικίας 23, 48 και 56 ετών, για κλοπή.

Ο Μπαμπάς Μπαμπουίνος, Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Για την αντιγραφή ο Βασίλης Βαλκάνος
Ο μπαμπουίνος όπως είναι γνωστό κάθεται και ρεμβάζει στο ψηλότερο κλαδί της ζούγκλας. Μάλιστα έχει καταβάλει και το μεγαλύτερο ΕΕΤΗΔΕ από όλα τα λοιπά τριχωτά που κατοικούν χαμηλότερα λόγω αρχηγικής θέσης. Μασουλώντας φιστίκια μετά της αγαπημένης του μπαμπουίνας και με το μικρό του μπαμπουινάκι αγκαλιά είπε ο καψερός μόλις αποκοιμήθηκε το μικρό τριχωτό ,να δει λίγο χαζοκούτι μπας και κατανοήσει τα όσα συμβαίνουν στην φυλή των υπό εξέλιξη δίποδων.

Βόμβα ΣτΕ και για τη διαθεσιμότητα;

Την επόμενη Παρασκευή θα συζητηθεί στην ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας η προσφυγή εκπαιδευτικών εναντίον της ένταξής τους σε καθεστώς διαθεσιμότητας. Οι δικηγόροι τους υποστηρίζουν ότι πρόκειται για αντισυνταγματική απόφαση και εκφράζουν αισιοδοξία για την ετυμηγορία του ΣτΕ που θα πρέπει επίσης να αποφασίσει και για τις περικοπές των εφάπαξ.

Ετήσια Συνεστίαση Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΙΛΚΙΣ με Φώφη Γεννηματά


Υπογράφει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
"Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 01-02-2014 η ετήσια συνεστίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς στο ξενοδοχείο ΒΙΚΤΩΡΙΑ παρουσία της Αναπλ. Υπουργού Εθνικής Άμυνας Φώφης Γεννηματά.

Γιατί θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης

Γράφει ο Αναστάσιος Χινιτίδης* 
Οι κωδικοί πρόσβασης είναι συχνά ο μόνος μηχανισμός προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας. Ο ευκολότερος και πιο συνηθισμένος τρόπος για να σπάσει κάποιος τον κωδικό πρόσβασής σας, είναι απλά να μαντέψει. Συχνά χρησιμοποιούνται κωδικοί πρόσβασης όπως το όνομα του αγαπημένου προσώπου, την οικογένεια, ή τα κατοικίδια ζώα.