Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

«Ο τάδε και οι Δείνα»


«Ο τάδε και οι Δείνα». Ένα νέο συγκρότημα με Κιλκισιώτες ...παλιούς μουσικούς, αλλά πρωτότυπο ήχο. Αυτό είναι ένα δείγμα από τη δουλειά που ετοιμάζεται και θα κυκλοφορήσει σύντομα. Ακούμε τον Γιώργο Χαριτωνίδη, τον Θάνο Κουζουκάκη και τον Γαβριήλ Σαββίδη.

Με λαμπρότητα η βασιλόπιτα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κεντρικής Μακεδονίας Αττικής

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε η «Ομοσπονδία Συλλόγων Κεντρικής Μακεδονίας Αττικής» στις 9 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Κιλκισιωτών Αθήνας.

Κιλτίδης: "Στηρίζω Απόστολο Τζιτζικώστα"

Δήλωση Κ. Κιλτίδη στην προσωπική του σελίδα στο facebook
"Οφείλω να γράψω αυτές τις σκέψεις μου, έστω και με δυσκολία. Στην κεντρική πολιτική παρουσία δεν διστάζω να συγκρουσθώ πιστεύοντας στις ιδέες και απόψεις μου. Στις περιφερειακές και δημοτικές διεργασίες ο σκεπτικισμός περί του διχασμού και της διαίρεσης των τοπικών κοινωνιών και της ευρείας παρατάξεως με εμποδίζουν να αναλάβω πρωτοβουλίες.

Σοκ στο 96' για τον Κιλκισιακό

Για δεύτερο στη σειρά παιχνίδι (το προηγούμενο με τον Αγροτικό Αστέρα) ο Κιλκισιακός κοίταξε στα μάτια τον δεύτερο της βαθμολογίας Πανσερραϊκό, όμως "λύγισε" στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων και ηττήθηκε με 1-0 στις Σέρρες.

Επιστροφή στις νίκες για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Αφήνοντας πίσω του το στραβοπάτημα της προηγούμενης αγωνιστικής στη Δοϊράνη ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα συνέχισε με μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα αυτή τη φορά επί του Χειμαδιακού με 4-0 σκορ.

Συνάντηση Αγαθοπούλου με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γοργόπης

Η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου, συναντήθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γοργόπης, προκειμένου να ενημερωθεί για το ζήτημα του κλεισίματος του σχολείου που ως γνωστών έχει πάρει αναστολή για το τρέχον σχολικό έτος.

Επίσκεψη Αγαθοπούλου στα αγροτικά μπλόκα σε Αλεξάνδρεια, Κουλούρα και Νάουσα

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου κλιμάκιο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, (Τάσος Κουράκης, Λίτσα Αμανατίδου, Γιάννα Γαϊτάνη, Ειρήνη Αγαθοπούλου) και την Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Βουλευτή και υποψήφια Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ,καθώς και τοπικά στελέχη της Ν.Ε, περιόδευαν το Νομό Ημαθίας και επισκέφθηκαν τα μπλόκα των αγροτών σε Αλεξάνδρεια, Κουλούρα και Νάουσα.

Επιμορφωτική Βιωματική Ημερίδα για την χρήση του Διαδικτύου

Υπογράφει η  Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων  ΔΔΕ Κιλκίς Σ. Καρολίδου
Με ενεργό συμμετοχή, ενδιαφέρον πρακτικής εφαρμογής των θεωριών και μεράκι ολοκληρώθηκε η Α΄ Φάση της Επιμορφωτικής Βιωματικής Ημερίδας στις 7/2/2014 που διοργάνωσε ο ΣΣΝ της ΔΔΕ Κιλκίς στην Αίθουσα εκδηλώσεων (1ος όροφος),στα πλαίσια των δράσεων που υλοποιούνται σχετικά με το «Σχολικό Εκφοβισμό».

Συλλαλητήριο της ΚΝΕ το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014


Π. Ψωμιάδης: "Ξαφνικά με αγάπησαν όλοι"

Σχολιάζοντας τη φημολογία που θέλει υποψηφίους να ζητούν τη στήριξη του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ξαφνικά με αγάπησαν όλοι. Που ήταν άραγε όλοι αυτοί όταν εγώ ανέβαινα το δικό μου Γολγοθά;

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Καλείστε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 14η Φεβρουαρίου 2014 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Αποκατάσταση της αδικίας των διοδίων

Για την αντιγραφή ο Βασίλης Βαλκάνος
Τριχωτά μου πολυαγαπημένα επανέρχομαι εκτάκτως αν και με αυτά που βιώνω στο μαλλιαρό μου πετσί θα μιλάμε συχνά τελευταία μέσω του εκπληκτικού αρθρογραφικού μονόλογου που η αρχηγία της ζούγκλας σας επιβάλει.

Διάθέσιμες θέσεις στο δωρεάν σεμινάριο “Σύνδεση Σχολείου-Οικογένειας” στο Κιλκίς

Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 16:30 θα γίνει η δεύτερη συνάντηση του επιμορφωτικού προγράμματος με θέμα “Σύνδεση σχολείου-οικογένειας”. Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις για όσους ενδιαφέρονται.

Πέτυχε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και αυτό έφτανε

Καταιγιστική ήταν στο πρώτο ημίχρονο η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς αφού πέτυχε 4 γρήγορα γκολ με τους Παρδάλη, Στυλιανίδη, Φυλακτάκη και Λύκα.

Απαράδεκτες αυξήσεις στα διόδια

Υπογράφει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Καταναλωτών «Η Παρέμβαση»
Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η ανακοίνωση των νέων ληστρικών αυξήσεων στις τιμές των διοδίων. Και η οργή και αγανάκτηση είναι ακόμη μεγαλύτερη γιατί οι οδηγοί καλούνται να καταβάλλουν απίστευτα αυξημένα διόδια για δρόμους που ΘΑ κατασκευαστούν στο μέλλον, αν ποτέ κατασκευαστούν στην πραγματικότητα, την ίδια στιγμή που τα οδικά έργα έχουν παγώσει.

8 εκατ. ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς 5.184 παραγωγών, την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 ο ΕΛ.Γ.Α. καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 5.184 παραγωγών αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου ύψους 8 εκατ. ευρώ.