Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

700 τροχονομικές παραβάσεις σε 4 ημέρες στην κεντρική Μακεδονία

Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κατόπιν διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας προγραμμάτισε και πραγματοποίησε τετραήμερο τροχονομικών ελέγχων, κατά το χρονικό διάστημα από 09.02-12.02.2014, στους νομούς Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδικής.

Αποκριάτικος χορός του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς την Τσικνοπέμπτη

Τιμή Πρόσκλησης: 18,00 ευρώ / άτομο
Περιλαμβάνει: Φαγητό με ψητά κρέατα, απεριόριστο ποτό, συμμετοχή με τον αριθμό της πρόσκλησης στην κλήρωση με τα δώρα, μουσική και πολύ κέφι!

Με τρεις αθλητές μετέχει ο ΓΑΣ Κιλκίς την Κυριακή στις «Σκαμνιές» Πηγής Τρικάλων

Διεξάγεται αυτή την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις «Σκαμνιές» Πηγής Τρικάλων το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου των σωματείων του ΣΕΓΑΣ για όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες.

Εντυπωσιακή εμφάνιση των “μικρών” του ΓΑΣ Κιλκίς στις Σέρρες

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του τμήματος Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς στην ημερίδα που διοργάνωσε το Σάββατο η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Σερρών . Εκεί όπου τετρακόσιοι πενήντα μικροί αθλητές από την Κομοτηνή έως την Πτολεμαϊδα γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού σταδίου Σερρών, σκορπίζοντας παράλληλα χαρά και αισιοδοξία ότι ο στίβος πατά σε γερές βάσεις.

Πρωτιά στα «ΚΥΡΙΑΚΙΔΕΙΑ 2014» για τον Γιάννη Παπαδόπουλο του Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

Την Κυριακή 16/2 διοργανώθηκαν αγώνες δρόμου επί δημοσίας οδού από τον Αθλητικό Όμιλο Φιλοθέης και τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στη μνήμη του μεγάλου δρομέα Στέλιου Κυριακίδη. Οι καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικές, κάτι που βοήθησε στην μεγάλη συμμετοχή δρομέων όλων των ηλικιών.

Διοργάνωση τιμητικής εκδήλωσης στο Κιλκίς με τίτλο «έργων διάκρισις»

Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς καθιερώνει από φέτος τη διοργάνωση της τιμητικής εκδήλωσης με τίτλο «έργων διάκρισις», με στόχο την βράβευση φορέων και προσώπων που διακρίθηκαν και προέβαλαν το Κιλκίς & την Παιονία κατά τη διάρκεια του 2013 σε πανελλήνιο, ευρωπαϊκό & διεθνές επίπεδο.

Έργα και ημέρες - Πάρκα και ποδηλατόδρομοι του Κιλκίς

Γράφει ο Λευτέρης Παυλίδης 
Διαβάζω σήμερα στον τοπικό τύπο ότι ετοιμάζονται να δημιουργήσουν ποδηλατόδρομο σε έναν από τους δύο (και μοναδικούς) κεντρικούς δρόμους του Κιλκίς. Μετά την Βενιζέλου δηλαδή, έρχεται κι η σειρά της 21ης Ιουνίου. Και εξηγούμαι:
Φυσικά και δεν είμαι εναντίον των νέων έργων και αισθητικών παρεμβάσεων στη πόλη, αλλά όμως να είναι και θετικά, χρηστικά και φυσικά αποτελεσματικά κι όχι να δημιουργούν περισσότερα προβλήματα απ' αυτά που (υποτίθεται) πάνε να λύσουν.

Επίσκεψη Λαφαζάνη στο δήμο Παιονίας

Τον Δήμαρχο Παιονίας Αθανάσιο Λαπόρδα επισκέφθηκε στο γραφείο του το Σάββατο πριν από την ομιλία του στο Πολύκαστρο ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ενημερωτικές παρεμβάσεις για τη λύσσα

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς, σε συνεργασία με το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεσσαλονίκης, οργανώνουν στα σχολεία ενημερωτικές συναντήσεις για τη λήψη μέτρων πρόληψης κατά λύσσα, στις 18 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 10:00 έως 12:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

Κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Κιλκίς - Παιονίας

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 13.00 θα γίνει η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Κιλκίς - Παιονίας μας κοπής της βασιλόπιτας και το παραδοσιακό γλέντι στο εξοχικό κέντρο ΜΕΛΑΝΘΟΝ στην Αξιούπολη. Καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας να παραστούν στην εκδήλωση.

Τσάκωσαν 44χρονη στους Ευζώνους Κιλκίς για διακίνηση λαθρομετανάστη

Συνελήφθη χθες (16.02.2014) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, μία υπήκοος Βουλγαρίας 44 ετών, που διευκόλυνε την έξοδο από την ελληνική επικράτεια σε έναν ανήλικο μη νόμιμο μετανάστη.

54χρονος έπεσε από στέγη και σκοτώθηκε

Χθες (16.02.2014) το πρωί, στην Βέροια Ημαθίας, ένας 54χρονος ημεδαπός, ενώ είχε ανέβει στη στέγη οικίας προκειμένου να επιθεωρήσει υφιστάμενες ζημίες της κεραμοσκεπής για την επισκευή της, κατέπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας.

Εργατική ημερίδα από τους φοροτεχνικούς νομού Κιλκίς

H ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ σε συνεργασία με την EPSILON-NET  διοργανώνει την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 17,00 στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔA με θέμα  ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ από τη θεωρία ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. 

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Χ. Γκουντενούδης: "Είμαι υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας"


Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014. Ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης του Χρήστου Γκουντενούδη.