Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Στις 8 Απριλίου 2014, η Microsoft θα διακόψει την υποστήριξη για τα Windows XP

Γράφει ο Αναστάσιος Χινιτίδης*

Ποιες είναι οι συνέπειες μετά τη λήξη της υποστήριξης για τα Windows XP; 
Η Microsoft υποστήριξε τα τελευταία δώδεκα χρόνια, το λογισμικό Windows XP. Ήρθε όμως η ώρα να επενδύσει σε συνδυασμό με το υλικό(Hardware) και το λογισμικό(Software) σε πιο πρόσφατες τεχνολογίες .

ΟΛΜΕ: "Όχι στο κλείσιμο των ιατρείων του ΕΟΠΥΥ"

Υπογράφει η ΟΛΜΕ
"Η Κυβέρνηση με την καθοδήγηση της Τρόικας και του ΔΝΤ προχωράει στη διάλυση της Πρωτοβάθμιας Ιατρικής Περίθαλψης κλείνοντας τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) σε όλη τη χώρα και βγάζοντας σε διαθεσιμότητα 8.500 ιατρικό προσωπικό.

Ετήσιος χορός Πολιτιστικού Συλλόγου Πικρολίμνης


Το Derby Κιλκίς τσικνίζει


Αποκριάτικο ξεφάντωμα στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς


Σε αυτό το καρναβάλι κάνουμε πετάλι με τον Σύλλογο Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς




To Ποδηλατικό Καρναβάλι διοργανώνεται, με στόχο το πάντρεμα της παράδοσης του Καρναβαλιού, με την αναβίωση της παράδοσης του ποδηλάτου στην Ελλάδα.
Το Καρναβάλι - Αποκριά παραδοσιακά βασίζεται στις αρχαίες Διονυσιακές και στις νεώτερες Ρωμαϊκές γιορτές, ενώ σημαίνει αποχή από το κρέας.
Την Τσικνοπέμπτη γίνεται μεγάλο φαγοπότι για την προετοιμασία της νηστείας της Σαρακοστής.

Λαϊκή βραδιά στο Χωρύγι Κιλκίς


Ευχαριστήριο του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς



Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 έγινε παράδοση – παραλαβή μεταξύ της Kleemann και του Δήμου Κιλκίς του ανελκυστήρα – πλατφόρμα που τοποθετήθηκε στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς για την εξυπηρέτηση μαθήτριας με αμαξίδιο.

Τσικνοπέμπτη 2014 στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου του Κιλκίς

Με μια ενδεδειγμένη, στο κλίμα της ημέρας, λαϊκή μουσική εκδήλωση με τον τραγουδιστή Φώτη Ζάικο και την ορχήστρα του και με την κατάλληλη δόση τσίκνας, θα γιορτάσει την φετινή Τσικνοπέμπτη ο Δήμος Κιλκίς.

Ανακαλείται το Τσίλι "CAPTAIN'S"

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Ασφάλειας και Ποιότητας των Τροφίμων, σε συνεργασία με την Α' Χημική Υπηρεσία Πειραιά του Γενικού Χημείου του Κράτους, διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντος τσίλι, στο οποίο ανιχνεύτηκε υψηλή συγκέντρωση αφλατοξινών.

Ανάκληση του μελιού Ελάτης Μαινάλου



Η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του ΕΦΕΤ, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αρκαδίας, Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Χανίων, διαπίστωσε την παρουσία αντιβιοτικών (τετρακυκλίνες) σε μέλι.

Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στη φορολόγηση του επιδόματος υψηλής επικινδυνότητας για τους ενστόλους

Με απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, δεν πρόκειται να εφαρμοστούν αλλαγές στη φορολόγηση του λεγόμενου επιδόματος υψηλής επικινδυνότητας για τους ενστόλους.

Ερώτηση Αγαθοπούλου για το μνημείο μπροστά στη Λέσχη Αξιωματικών Κιλκίς

Σήμερα, Τρίτη 18/2 μετά τις 18.00, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου θα συζητηθεί στην ολομέλεια της Βουλής η ερώτηση που είχε καταθέσει η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, με θέμα: «Το μνημείο που τοποθετήθηκε σε στρατιωτικό χώρο στο κέντρο της πόλης προκαλεί διχαστικά αντανακλαστικά».

Απλοποίηση διαδικασιών αδειοδότησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης το τελευταίο χρονικό διάστημα υλοποιεί πιλοτικά δράσεις που συμβάλλουν στον περιορισμό και στην απλοποίηση των συστημάτων αδειοδοτήσεων, ξεκινώντας από 25 διαδικασίες αδειοδότησης συγκεκριμένων δραστηριοτήτων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Kοπή βασιλόπιτας του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς


Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο κτήριο του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης η ετήσια εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας του Κέντρου.

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με Παραστατίδη

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενης από τον Αλέξη Τσίπρα, το Δημήτρη Βίτσα, τον Πάνο Σκουρλέτη και τον Αλέκο Φλαμπουράρη και αντιπροσωπείας της πολιτικής κίνησης «Κοινωνία Πρώτα», με τους Οδυσσέα Βουδούρη, Θεόδωρο Παραστατίδη, Μαρία Δημητροπούλου και Στέλιο Στυλιανίδη.

Ο Γεωργαντάς στην εκδήλωση «Η Θεσσαλονίκη και οι Ευρωπαίες αδελφές της»

Ο Βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Γεωργαντάς παρέστη και εκπροσώπησε τον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου στην εκδήλωση με θέμα: «Η Θεσσαλονίκη και οι Ευρωπαίες αδελφές της».

Ημερίδα με θέμα «Ενδυνάμωση των επιχειρήσεων σε περιόδους κρίσης. Λύσεις, προτάσεις, σύγχρονες τεχνικές.»

Το Επιμελητήριο Κιλκίς και η εταιρία Alter U συνδιοργανώνουν ημερίδα με τίτλο:  «Ενδυνάμωση των επιχειρήσεων σε περιόδους κρίσης. Λύσεις, προτάσεις, σύγχρονες τεχνικές.» την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου «Βασίλειος Σεργιαννίδης» από τις 4:00 έως τις 8:30 μ.μ.

Βράβευση αθλητών του Άθλου Κιλκίς στο Μουσείο Αθλητισμού Θεσσαλονίκης

Στις 15 Φεβρουαρίου 2014 στην Θεσσαλονίκη στο Μουσείο Αθλητισμού πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Βορείου Ελλάδος η ετήσια προγραμματισμένη εκδήλωση κοπής της πίτας και βράβευσης των καλύτερων αθλητών της ομοσπονδίας για το έτος 2013.

Βράβευση σε μέλη του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς από την ΕΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014, σε μία όμορφη εκδήλωση στην πόλη της Έδεσσας τιμήθηκαν οι πανελληνιονίκες των συλλόγων της ΕΑΣ Πέλλας-Κιλκίς καθώς και οι προπονητές τους.

Εξετάσεις εγχρώμων ζωνών στα αθλήματα tae kwon do και Kick Boxing του Αθλητικού Συλλόγου Άθλος Κιλκίς

Στις 16 Φεβρουαρίου 2014 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις εγχρώμων ζωνών στα αθλήματα tae kwon do και Kick Boxing του Αθλητικού Συλλόγου Άθλος Κιλκίς.

Carnival party στο Beer House Art Cafe Κιλκίς







Ήρθε η ώρα να πάρεις τη παρέα σου,να μεταμφιεστείς και να περάσουμε όλοι μαζί μια βραδιά όλο διασκέδαση!


Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου μετά στης 21:00, στο Beer House Art Cafe.. στο Κιλκίς.

Καλή διάθεση,όλοι μαζί μια παρέα και πολύ κέφι! 

Μην ξεχάσετε να μεταμφιεστείτε καθώς η καλύτερη αμφίεση, η οποία θα κριθεί δια βοής θα κερδίσει υπηρεσίες αξίας 100€ στο γυμναστήριο μας!


Σας περιμένουμε όλους..

Ο Π. Μαυρογενίδης στο Cross Training School



Τι είναι το Cross Training; 
Δείτε ΕΔΩ