Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου "Οι Μωμόγεροι" Αγίου Μάρκου Κιλκίς


Μια συναυλία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και μεγάλα ονόματα.


Γράφει η Χαρούλα Καραμπίδου
Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου, το Παλέ Ντε Σπορ ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Χιλιάδες κόσμου έδωσαν το παρών σε μια μεγάλη συναυλία που σκοπό είχε την ενίσχυση του έργου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων «Αμυμώνη» Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας του κέντρου ημερήσιας φροντίδας για τα παιδιά με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες. Με γενικό τίτλο « 6 φωνές για την Αμυμώνη» ο Γιάννης Χαρούλης, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Μελίνα Κανά, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Σωκράτης Μάλαμας και η Μελίνα Ασλανίδου προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να ενισχύσουν την προσπάθεια.

Το Κιλκισιώτικο Καρναβάλι και ... ο Υπουργός Ανάφτυξης


Με πλούσιο θέαμα, μεγάλη συμμετοχή καρναβαλιστών, αλλά και ποικίλες απολαυστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 1 Μαρτίου η τελετή λήξης της Αποκριάς 2014 του Δήμου Κιλκίς. Την τιμητική του είχε φυσικά ο Καρνάβαλός μας, ο οποίος με τη μορφή σαλιγκαριού, υποτίθεται ότι αργά αργά θα μας οδηγούσε στην πολυπόθητη ανάπτυξη... Αντ' αυτού όμως, και με τις επιταγές της τρόικας οδηγήθηκε στην πυρά από έναν αυστηρό Υπουργό... Ανάφτυξης!

«Ο Δήμος κοντά στο δημότη, όχι στην κεντρική εξουσία»

Δελτίο τύπου «Πρωτοβουλίας ευθύνης και συμμετοχής, Αλλά…ΖΩ»
Ενώ πολλοί συνεχίζουν να κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά, περιμένοντας εξελίξεις ζυμώσεων και αποφάσεις κεντρικής εξουσίας, η υποψήφια δήμαρχος κ. Ιωάννα Ρούσσου επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας ευθύνης και συμμετοχής, Αλλά…ΖΩ», συνεχίζουν δυναμικά τις επισκέψεις σε οικισμούς του δήμου και τον ανοιχτό διάλογο με τους κατοίκους.

Πολιτικός Εξάψαλμος, Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014


Νέο Δ.Σ. και νέο τμήμα στους Ακρίτες Επταλόφου Κιλκίς

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκαν Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες στον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς, όπως προβλέπεται από το καταστατικό.

"Οἱ λίγοι παίζουν στά ζάρια τό μέλλον τοῦ κόσμου"

† Ὁ Γουμενίσσης, Ἀξιουπόλεως & Πολυκάστρου ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Γιά 39η φορά γιορτάστηκε στήν ἱστορική ἕδρα τῆς Μητροπόλεώς μας ἡ εὕρεση καί ἐπανενθρόνιση τῆς Θεομητορικῆς εἰκόνος τῆς ἐπονομαζομένης “Γουμένισσα”. Εὐλαβικός, πανηγυρικός ὁ ἑορτασμός ὡς ἐμπρέπει στήν Μητέρα τοῦ Θεοῦ καί Μητέρα τῆς σωτηρίας τῶν ἀνθρώπων. Τά ἔντονα καιρικά φαινόμενα δέν ἐπέτρεψαν μέν τήν καθιερωμένη λιτανεία, ἡ ἑορταστική ὅμως ἀναφορά στή χάρη Της καί ἡ λατρευτική δοξολογία τοῦ Θεοῦ ἐκφράστηκαν ὡς ἔδει στήν πανηγυρική θεία λειτουργία. Τό πλήρωμα τῆς τοπικῆς μας Ἐκκλησίας ἀπέδωσε τόν ὀφειλετικό ἀσπασμό στή χάρη Της καί τήν τιμητική προσκύνηση, προσδεόμενο τῆς μητρικῆς Της βοηθείας καί γιά τή διαδρομή τοῦ βίου καί γιά τήν χαριτοδοσία τῶν ἐπέκεινα.

H κατάσταση στους δρόμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 3 Μαρτίου στις 09:00 π.μ.



Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

Έκθεση αγιογραφίας- φαγιούμ Σταματούλας Καλογιάννη στην ΤΕΧΝΗ

Την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014, στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα "Κούρος Ευρωπού" της "Τέχνης" Κιλκίς θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης αγιογραφίας-φαγιούμ "Τέχνη από καρδιάς..." της Σταματούλας Καλογιάννη, αγιογράφου και ζωγράφου από το νησί της Αλοννήσου των Β. Σποράδων.

Ημερίδα από την ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας με θέμα “ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΑΠ”

Η ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς (Τομέας Αγροτικού) σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα και συζήτηση με θέμα: “ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΑΠ”, την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς στις 19:00. Εισηγητής, ο κ. Γιώργος Ανέστης, Γενικός Γραμματέας ΠΑΣΕΓΕΣ και Υπεύθυνος Τομεάρχης Αγροτικού Νέας Δημοκρατίας.

Έκαψαν και φέτος τον Καρνάβαλο στο Κιλκίς