Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Αυστηρή τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου ζητά η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Το κάπνισμα απαγορεύεται πλήρως σε όλους τους δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους που χρησιμοποιούνται για την παροχή εργασίας και σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, υπογραμμίζει σε έγγραφο που απέστειλε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, προς τους Εισαγγελείς Εφετών της xώρας, με θέμα την πιστή εφαρμογή της νομοθεσίας περί απαγόρευσης του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους.

Επίσκεψη Τονικίδη στον Ιερό Ναό της Παναγίας στο Κιλκίς

Τη διαβεβαίωσή του, πως ο Δήμος Κιλκίς θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το πλούσιο κοινωνικό έργο της Μητρόπολης Κιλκίς, μετέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδης, επισκεπτόμενος τα συσσίτια της Μητρόπολης, στο χώρο του Ι.Ν. Παναγίας.

Αυτοί κατεβαίνουν με τον ΣΥΡΙΖΑ για την Αντιπεριφέρεια Κιλκίς

Την Παρασκευή 7/3/2014 κατατέθηκαν στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, οι διαθεσιμότητες για το πρόσωπο του αντιπεριφερειάρχη στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, που θα πλαισιώσει το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με επικεφαλής τη Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Φιλοσοφική νυκτηγορία με τον Όμηρο Ταχμαζίδη

Φιλοσοφική νυκτηγορία
με τον Όμηρο Ταχμαζίδη
ΘΕΜΑ:
“Η ιστορία και το «τέλος» της”
Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014
Ώρα  21.15

Καφέ ΓΑΖΙΑ, Καρόλου Ντηλ 22- Θεσσαλονίκη
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

…για όσους δε φοβούνται τη φιλοσοφία

6ήμερη Εκδρομή στην ΚΡΗΤΗ με τον Κοινωνικό Τουρισμό

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, πραγματοποιεί 6ήμερη Εκδρομή στην ΚΡΗΤΗ από 15 έως 20 Ιουνίου 2014 (5 Διανυκτερεύσεις) με τον κοινωνικό τουρισμό.

Διαμαρτυρία ΠΑΟΚ Κεντρικού Κιλκίς προς την ΕΠΣΚ

Υπογράφει ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ Γιάννης Λιαρετίδης
"Κύριε πρόεδρε σας αναφέρουμε ότι το Σάββατο 8-3-2014 λάβαμε το υπ αριθμ 28 πρακτικό προγράμματος αγώνων της επόμενης αγωνιστικής της ΕΠΣ Κιλκίς. 

“Το πρόσωπο και το προσωπείο: Αντικοινωνική συμπεριφορά, εθισμός και επιθετικότητα στο Διαδίκτυο”

Ομιλία με θέμα “Το πρόσωπο και το προσωπείο: Αντικοινωνική συμπεριφορά, εθισμός και επιθετικότητα στο Διαδίκτυο”, θα πραγματοποιήσει η Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρεία ΤΕΧΝΗ Κιλκίς την Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014, στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα «Μανόλης Ανδρόνικος» του φορέα.

Πρόγραμμα εξετάσεων Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Μαΐου 2014

Πρόγραμμα εξετάσεων Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Μαΐου 2014
Δείτε ΕΔΩ

Πρόγραμμα ενίσχυσης νέων αγροτών για μια βιώσιμη και ανταγωνιστική γεωργία

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης συμμετείχε σήμερα Δευτέρα, σε Ημερίδα που διοργάνωσε η Ειδική Γραμματεία Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών, για το πρόγραμμα Εγκατάστασης Νέων Αγροτών.

Υπερκαλύφθηκε κατά 127% ο προϋπολογισμός της 3ης προκήρυξης LEADER - Μήνυμα αφύπνισης της τοπικής ανάπτυξης

Ένα πρόγραμμα για όλους και για όλα αποδείχθηκε και πάλι το τοπικό πρόγραμμα LEADER, ένα πρόγραμμα πολυεργαλείο για την επανεκκίνηση της τοπικής ανάπτυξης με όρους πρακτικής ουσίας και όχι μόνο θεωρίας.

Το νέο τεύχος της εφημερίδας "Τα νέα του Κιλκίς"

Εκδόθηκε το νέο τεύχος της εφημερίδας του Συλλόγου Κιλκισιωτών Αθήνας και Περιχώρων, "Τα νέα του Κιλκίς".
Δείτε ΕΔΩ

Η Αγαθοπούλου συγχαίρει τον «Μεγάλο Αλέξανδρο» Βαφειοχωρίου

"Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες, τους παράγοντες και τους φίλους του Μεγάλου Αλέξανδρου Βαφειοχωρίου για την κατάκτηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Κιλκίς, για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου. Την ίδια αναγνώριση οφείλουμε σε κάθε σύλλογο των τοπικών πρωταθλημάτων του Νομού μας, αφού ο ερασιτεχνικός και σωματειακός αθλητισμός στην χώρα μας έχει εγκαταλειφθεί από την Πολιτεία και επαφίεται εδώ και χρόνια στο φιλότιμο, την εργατικότητα των ανθρώπων του, καθώς και την ισχνή ενίσχυση συγχωριανών και φίλων.

Τελικά την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 απεργία, συγκέντρωση και πορεία της ΑΔΕΔΥ στο Κιλκίς

Υπογράφει η Εκτελεστική Γραμματεία Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κιλκίς
Μετά από έκτακτη συνεδρίαση της ε.ε. . της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και αφού επανεκτίμησε τις τελευταίες εξελίξεις, αποφάσισε την τροποποίηση της προηγούμενης απόφασής της σχετικά με τις απεργιακές κινητοποιήσεις στο Δημόσιο Τομέα και συγκεκριμένα κηρύσσει:

Για όλους και όλα μιλά ο Βασίλης Λεβέντης στη Γνώμη

<

Σκέτος σίφουνας ο Κιλκισιακός

Πραγματοποιώντας την καλύτερή του εφετινή εμφάνιση ο Κιλκισιακός επιβλήθηκε με 3-0 της Δόξας Πετρούσας στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.