Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

«Τα σπίτια μας έχουν κρεμάσει»

Δελτίο τύπου Πρωτοβουλίας Αλλά...ΖΩ
Την Τρίτη 11 Μαρτίου κλιμάκιο της Π.Ε.Σ. Αλλα..ΖΩ με την επικεφαλής Ιωάννα Ρούσου επισκέφτηκε το Νέο Γυναικόκαστρο, με σκοπό να επικοινωνήσει με τους κατοίκους και να συζητήσει τα προβλήματα της περιοχής.

Στη δίκη των αγροτών η Αγαθοπούλου

Η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, παραβρέθηκε για άλλη μια φορά την Παρασκευή 14/3 σε δικαστήριο για να δηλώσει τη συμπαράστασή της στους αγρότες που διώκονται εξαιτίας των κινητοποιήσεων του 2010.

15 Μαρτίου, Παγκόσμια ημέρα Καταναλωτή

Γράφει ο Βασίλης Μάτσκος
Η 15η Μαρτίου είναι η Παγκόσμια μέρα Καταναλωτή και οι συνθήκες είναι ότι πρέπει για να τη "γιορτάσουμε".

Δεν έχει άλλο ξίγκι η μύγα κύριοι!

Γράφει ο Θάνος Οικονομόπουλος
Ένας από τους κανόνες της πολιτικής, είναι να ξέρεις να μετράς σωστά. Κάποιος θα πρέπει να το υπενθυμίσει στους φωστήρες του υπουργείου Οικονομικών που ασκούν πολιτική εν κενώ, επιβάλλουν φόρους που θέλουν να εισπράξουν και δεν νοιάζονται να... μετρήσουν αν τους εισπράττουν κι' όλας!

Τον συνέλαβαν για «τριγωνικές» συναλλαγές, «ξέπλυμα μαύρου χρήματος» και εκτεταμένη φοροδιαφυγή

Ενημέρωση από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφερε να εξιχνιάσει άλλη μία μεγάλη υπόθεση εξαπάτησης και εκτεταμένης φοροδιαφυγής σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, που είχε σαν αποτέλεσμα την απώλεια σημαντικών εσόδων, τα οποία ανέρχονται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Το κέφι του καρναβαλιού στο Κιλκίς


Μπορεί το καρναβάλι του Κιλκίς να μην είναι από τα διάσημα της Ελλάδας ωστόσο έχει πολύ κέφι. 

Ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Tae Kwon Do παμπαίδων-πανκορασίδων

Διασυλλογικό πρωτάθλημα Tae Kwon Do παμπαίδων-πανκορασίδων της Ένωσης Β. Ελλάδος Ε.ΤΑ.Β.Ε., διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Paok Sports Arena στη Θεσσαλονίκη στις 8-9 Μαρτίου 2014.

Απονομή βραβείων - έκθεση προτάσεων Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού Ιδεών για το Κιλκίς

Σε μια σεμνή, αλλά περιεκτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 η τελετή απονομής βραβείων στους διακριθέντες του Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού Μικρής Κλίμακας “Δημιουργία & Ανάκτηση Κοινοχρήστων και Κοινωφελών Χώρων και Ανάδειξη Μετώπων-οδών και κόμβων- στην αστική περιοχή του Δήμου Κιλκίς”.

Ελλάδα: Το πανηγύρι της παράνοιας και της διαφθοράς;

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
H Ελλάδα γίνεται επιτέλους Σουηδία!!! Πράγματι, σύμφωνα με τις πρόσφατες ρυθμίσεις του Υπουργείου Οικονομικών, τα εισοδήματα των μισθωτών θα προκαταγράφονται στη φορολογική τους δήλωση από τις σχετικές υπηρεσίες του Υπουργείου και όχι από τους ενδιαφερόμενους.

Προτάσεις του Επιμελητηρίου Κιλκίς στο πρόγραμμα LEADER της Αναπτυξιακής Κιλκίς

Το Επιμελητήριο Κιλκίς υπέβαλλε προς συγχρηματοδότηση από το τοπικό πρόγραμμα LEADER της Αναπτυξιακής Κιλκίς Α.Ε. τρεις προτάσεις συνολικού προϋπολογισμού 220.000€, που αφορούν:

Απάντηση σε αναφορές που έγιναν για την «Αλληλεγγύη» του Τζιτζικώστα

Δελτίο τύπου «Αλληλεγγύης»
«Αντιλαμβανόμαστε τους λόγους για τους οποίους κάποιοι σκόπιμα επιλέγουν να υψώσουν τους τόνους του προεκλογικού αγώνα για την περιφέρειά μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα τους ακολουθήσουμε σε αυτή την τακτική, που έρχεται από το παρελθόν και θυμίζει τις παλαιοκομματικές επιθέσεις της δεκαετίας του ’80. Στην «Αλληλεγγύη» δεν γυρίζουμε πίσω, κοιτάμε μόνο μπροστά.