Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

"Όχι σε “έπεα πτερόεντα” και καθησυχαστικά χτυπήματα στην πλάτη"

Υπογράφει η Έλλη Φρεγγίδου
Ψυχολόγος - Εκπρόσωπος εργαζομένων στο ΔΣ της ΚΔΕΚ
"Ως εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (ΚΔΕΚ), αισθάνομαι την ανάγκη να θέσω υπ' όψιν όλων των υποψηφίων στις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης ζητήματα που αφορούν τα κοινωνικά προγράμματα και να τους καλέσω δημόσια να καταθέσουν τις επίσημες θέσεις τους πάνω σε αυτά:

Κάλεσμα υποψήφιας δημάρχου Κιλκίς Ιωάννας Ρούσσου, προς τους δημότες


Εκδήλωση την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς


Εκδήλωση με αφορμή την επερχόμενη Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης (21 Μάρτη) πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Μαρτίου στις 11π.μ., στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, για τους μαθητές της Β’ τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς με απώτερο σκοπό το καλωσόρισμα της άνοιξης.

Κάλεσμα ΕΛΜΕ Κιλκίς για συμμετοχή στην 3ημερη απεργία

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κιλκίς καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην 3ημερη Απεργία 19,20,21 Μάρτη.
-Τετάρτη 19/3, στις 11πμ στη συγκέντρωση που διοργανώνει η ΕΛΜΕ –ΑΔΕΔΥ στο Εργατικού Κέντρου ΚΙΛΚΙΣ.

Επισκέψεις υποψήφιας δημάρχου Κιλκίς Ιωάννας Ρούσσου

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι επισκέψεις της υποψηφίας δημάρχου Ιωάννας Ρούσσου και μελών της Πρωτοβουλίας Ευθύνης και Συμμετοχής Αλλά…ζω στις δημοτικές ενότητες του δήμου Κιλκίς. Στις 14, 15 και 16 Μαρτίου η Πρωτοβουλία περιόδευσε σε Ν. Σάντα, Κορομηλιά και Π. Αγιονέρι.

Ο Σπύρος Καρτσώνης ομιλητής σε εκδήλωση της ‘‘Αρμονίας’’ για την εθνική επέτειο

Εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου διοργανώνει η "Αρμονία". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Μαρτίου, στην αίθουσα "Ανθούλα Ναούμη" του συλλόγου (Αγίου Γεωργίου 21, Κιλκίς) με ώρα έναρξης την 6η απογευματινή.  Ομιλητής θα είναι ο δάσκαλος Σπύρος Καρτσώνης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα "Η Μεγάλη του Γένους Γιορτή".

Θέσπιση πλαισίου για διαχείριση νεκρών ζώων

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος υπέγραψε Απόφαση με την οποία καθορίζεται θεσμικό πλαίσιο για την υλοποίηση προγραμμάτων διαχείρισης νεκρών ζώων σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Αντώνη Βούτσκογλου

Με αισθήματα βαθύτατης λύπης εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Αντώνη Βούτσκογλου για τον θάνατό του –μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς, σημαντικού προσώπου με ξεχωριστή προσωπικότητα και παρουσία στην εμπορική και κοινωνική ζωή του τόπου μας. Είθε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή αυτού!
 Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς        

Συλλυπητήρια Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς για τον θάνατο της Μαρίας Ντέντα

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλεκτής συναδέλφου Ντέντα Μαρίας για τον άδικο χαμό της. Αποφασίζεται να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Παναγιωτίδης Βλαδίμηρος με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. και να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη της εκλιπούσας.

"Εμείς μάθαμε το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ και όχι το ΕΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΘΑΙ"

Υπογράφει το Δ.Σ ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ
"Για ακόμη μια φορά και πάλι αποδείξατε ότι έχετε σοβαρό πρόβλημα για καθαρό ποδόσφαιρο, ειλικρινά ζητούμε συγνώμη που εμείς μάθαμε το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ και όχι το ΕΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΘΑΙ.

Ο Μόσχος Κορασίδης ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, στο Κιλκίς

Σας κάνουμε γνωστό ότι, στις εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου, την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μόσχος Κορασίδης.

Αυτοδιοίκηση: Μοχλός Ανάπτυξης, όχι πεδίο αντιπαράθεσης

Υπογράφει ο Παύλος Πασσαλίδης
Με το νόμο 3852/2010 («Καλλικράτης») για την Αυτοδιοίκηση δεν ολοκληρώθηκε μόνο η χωροταξία της. Δεν συνενώθηκαν απλά Δήμοι σε μεγαλύτερους ή οι Νομαρχίες σε Περιφέρειες.
Η συγκρότηση σε πληθυσμιακά και χωρικά μεγαλύτερες γεωγραφικές μονάδες διευκολύνει, κατά το Νόμο, την ανάπτυξη ενός ισχυρού διοικητικού συστήματος που οφείλει να ικανοποιεί δύο κυρίως στόχους:

Επίσκεψη Αγαθοπούλου στο Βαφειοχώρι Κιλκίς

Την ευκαιρία να συγχαρεί από κοντά τον «Μέγα Αλέξανδρο» Βαφειοχωρίου για την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς, είχε η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου, η οποία συναντήθηκε με παράγοντες της ομάδας την Κυριακή 16 Μαρτίου.

"Όχι στα ψευτοδιλήμματα"

Στέφανος Τσιόνκης
Υποψήφιος Δήμαρχος
δήμου Παιονίας
Δελτίο τύπου της Αυτόνομης Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Παιονίας 
Τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες ανταλλαγής ανακοινώσεων μεταξύ των δύο Υποψήφιων Δημάρχων του Δήμου Παιονίας, του κ.Χρήστου Γκουντενούδη και του κ.Κωνσταντίνου Σιωνίδη. Ανακοινώσεις, οι οποίες περιορίστηκαν σε μια προσωπική διαμάχη και αποπροσανατολίζουν την κουβέντα από τα πραγματικά και παράλληλα κρίσιμα προβλήματα του τόπου. Προβλήματα, που οφείλουν να είναι στην κορυφή της πολιτικής ατζέντας, καθώς σε αυτά θα κληθεί ο καθένας να προτείνει λύσεις.

Λαϊκισμός και κατασχέσεις

Για την αντιγραφή ο Βασίλης Βαλκάνος
Είναι απόλαυση να ρεμβάζει κανείς στο ψηλότερο δέντρο της ζούγκλας με καθαρό τρίχωμα και τον ήλιο να ζεσταίνει την ύπαρξη του. Όμως η σύγχρονη τεχνολογία δεν μας αφήνει τελικά να απολαύσουμε ούτε την καρύδα μας, ούτε τις λαχταριστές μπανάνες, ούτε την παρέα των μικρών τριχωτών που συνωστίζονται στο ποιος θα ξύσει περισσότερο τον μεγάλο αρχηγό. Και στο διαδίκτυο είμαστε πλέον, και το χαζοκούτι παίζει προς ενημέρωση υμών των μαϊμούδων.

48ωρη απεργία ΑΔΕΔΥ στις 18 και 20 Μαρτίου 2014


Έρχονται τα Μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ


Συγχαρητήρια στον Στράτο Ξηρουδάκη

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Πρόεδρό του Ξηρουδάκη Στράτο για την εκλογή του στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων (Π.Ο.Π.Σ.) η οποία εκπροσωπεί περίπου 300.000 συνταξιούχους δημοσίους υπαλλήλους και μάλιστα πέμπτος (5ος) κατά σειρά εκλογής από τα 11 εκλεγέντα νέα μέλη.

«Πρόοδος με Σωστή Ηγεσία»

Υπογράφει η Καρβουνιάρη Γαρυφαλλιά
Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ. ε.α.

Με τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα στην Ελλάδα του κατήφορου και της κρίσης, όλοι μας πρέπει να σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά τις επιλογές μας. Ακόμα και με το συναισθηματισμό που χαρακτηρίζει εμάς τους Έλληνες, πρέπει να βάλουμε κάτω τη λογική και να δράσουμε. Δεν έχουμε περιθώρια για λάθη.

Ξανά στην κορυφή ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Με το "φτωχό" πλην όμως αρκετό 0-1 σκορ νίκησε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα τον Ερμή Τερπύλλου και βρέθηκε ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σπουδαίες επιτυχίες για το Kinesis Fight Club

Το Kinesis Fight Club συμμετείχε την προηγούμενη Κυριακή στις 16 Μάρτιου στους αγώνες πολεμικών τεχνών King of the Ring στην Θεσσαλονίκη.

Με άνετες νίκες προχώρησαν οι παιδικές ομάδες της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" - Ήττα για την ανδρική ομάδα

Η αρχή για την Ακαδημία Αλέξανδρος, έγινε το πρωί του Σαββάτου με τους παίδες να περνούν ένα εύκολο πρωινό με αντίπαλο το Ν.Αγιονέρι (Κιλκισιακός) στο γήπεδο του Σαλάτς επικρατώντας των αντιπάλων των με 0-9. Οι προπαίδες (2001) επικράτησαν με 1-12 της Ευκαρπίας εκτός έδρας. Την Κυριακή οι προπαίδες (Ελπίδες 2002) πέτυχαν άνετη νίκη επί του Κιλκισιακού πάλι εκτός έδρας με σκορ 1-10.

Μονοδρόμηση οδών Πύρρου και Θράκης στο Κιλκίς

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο κέντρο της πόλης λόγω του έργου “Ανάπλαση της περιοχής Δημοτικού Πάρκου-Κήπου της πόλης του Κιλκίς", ο Δήμος Κιλκίς θα προχωρήσει εντός της τρέχουσας εβδομάδας στη μονοδρόμηση των οδών Πύρρου και Θράκης.

"Ρομαίηκα", Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Του Θεόφιλου Κυριακίδη
Η ΕΛΙΑ Μία ελιά φυτέψανε
και πριν να μεγαλώσει
ηρθ’ ο Βοριάς ο βάρβαρος
και την έχει παγώσει.