Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω :

Ημέρες περηφάνιας και γιορτής από το Λεωνίδιο Αρκαδίας!

Γιορτάζουμε τις ένδοξες μέρες του 1821 από εκεί όπου ξεκίνησαν όλα! Από το Λεωνίδιο της Πελοποννήσου. Η εκπομπή “στον τόπο που γεννήθηκα...” σας παρουσιάζει αυτή την Κυριακή από τις 11:30 ένα δίωρο πρόγραμμα γεμάτο από Ελλάδα ! Η ιστορία του τόπου , τα ήθη και έθιμά του, τα μοναστήρια, τα παλιά αρχοντικά, οι γεύσεις και φυσικά οι χοροί και τα τραγούδια έρχονται μέσα από την συχνότητα της 4Ε στις μικρές σας οθόνες.

Πρόσκληση ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Μ.Κ.Ε. "ΤΕΧΝΗ" Κιλκίς

Καλούνται τα μέλη της Μ.Κ.Ε. "ΤΕΧΝΗ" Κιλκίς στην ετήσια Γενική Συνέλευση την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 και ώρα 11π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου, 25ης Μαρτίου 20.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η τυπική σύγκληση ορίζεται για την αμέσως προηγούμενη Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 όμως για λόγους απαρτίας, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014.

Ο αρθρογράφος της Γνώμης Σπύρος Καρτσώνης μιλά για την ελληνική γλώσσα


Τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ»

Ο Διοικητής της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ», Υποστράτηγος Δημήτριος Μπίκος, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της Ταξιαρχίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Στρατόπεδο «ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ» στη Νέα Σάντα Κιλκίς, στις 24 Μαρτίου 2014 και ώρα 09:30. Η εκδήλωση είναι

Επίσκεψη υποψήφιας Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του συνδυασμού ‘’Πολίτες Μπροστά’’ κ. Νιόβης Παυλίδου στο Κιλκίς την Παρασκευή 21-03-2014

Στο πλαίσιο της περιοδείας της σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του συνδυασμού "Πολίτες Μπροστά" κ. Νιόβη Παυλίδου επισκέπτεται για πρώτη φορά το Νομό μας , την Παρασκευή 21-03-2014 όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και πολίτες.

"Τα 2 παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα"

Υπογράφει ο αναγνώστης της Γνώμης Αντώνης Παπαδόπουλος
"Εδώ και 2 εβδομάδες, στον Άγιο Πέτρο Κιλκίς, η ΔΕΗ έχει κόψει το ρεύμα σε 4μελή οικογένεια με 2 μικρά παιδιά, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.