Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Κλειστά τα φαρμακεία στο Κιλκίς την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς
"Το Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς που συγκλήθηκε την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 αποφάσισε κατά μεγάλη πλειοψηφία την υιοθέτηση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου του Σαββάτου και την σύγκληση Γ.Σ. του Συλλόγου αμέσως μετά την ανακοίνωση του σχεδίου νόμου που αφορά τα Φαρμακεία.

Δικαίωση μετά από 7 χρόνια του Κώστα Ραμπίδη

Αύγουστος του 2007 και επιλογές Διευθυντών Εκπαίδευσης και Προϊσταμένων Γραφείων (τα Γραφεία καταργήθηκαν το 2011). Υποψήφιοι στο Νομό (Περιφερειακή Ενότητα σήμερα) Κιλκίς για τη θέση του Διευθυντή Διεύθυνσης και του Προϊσταμένου του Γραφείου Γουμένισσας πέντε εκπαιδευτικοί. Οι επιλογές προαποφασισμένες και άδικες. Η αξιοκρατία και η δικαιοσύνη καταρρακώθηκαν βάναυσα.

«Ο απατημένος Σύζυγος» του Μολιέρου στο Πολύκαστρο

Το κορυφαίο έργο «Ο απατημένος Σύζυγος» του Μολιέρου, από το Σύγχρονο Θέατρο Θεσσαλονίκης Ροντίδη, παρουσιάζουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης της Π.Κ.Μ., η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και ο Δήμος Παιονίας, την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014 και ώρα 21:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου.

Προβολή ντοκιμαντέρ και συζήτηση με τον Στέλιο Κούλογλου στο Κιλκίς

Υπογράφει η Κοινωνία Πολιτών Ν. Κιλκίς
Η Κοινωνία Πολιτών Ν. Κιλκίς, διοργανώνει την Τετάρτη 26 Μαρτίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, στις 19.00, την προβολή του ντοκιμαντέρ Νεοναζί: Το Ολοκαύτωμα της Μνήμης. Στην προβολή θα παρευρεθεί και ο ίδιος ο δημιουργός του, Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος και θα συζητήσει με το κοινό αμέσως μετά.

Darts Cricket Τουρνουά στο Κιλκίς


40ήμερο Μνημόσυνο Νεόφυτου Παπαδόπουλου


Την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού Χειμαδιού θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο υπέρ της ανάπαυσης του αειμνήστου Νεόφυτου Παπαδόπουλου, πρώην Δημάρχου Κρουσίων. Παρακαλούνται συγγενείς και φίλοι να τιμήσουν τη μνήμη του.
Η Οικογένεια

"Χωρίς «κορώνες» και προεκλογικές υποσχέσεις"

Δελτίο τύπου συνδυασμού "Αλλά…Ζω"
Στα πλαίσια των επισκέψεων σε χωριά του δήμου Κιλκίς, ομάδα μελών και η επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Ευθύνης και Συμμετοχής "Αλλά…Ζω", κ. Ιωάννα Ρούσσου, βρέθηκαν την Παρασκευή 21 Μαρτίου στη Μ. Βρύση. Η κ. Ρούσσου συνάντησε κατοίκους και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για τα προβλήματα και τις θέσεις της Πρωτοβουλίας.

Ομιλία Σόνιας Συμεωνίδου στη Γουμένισσα στις 23 Μαρτίου 2014


Άτυχοι οι αθλητές του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς που συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην Ανδρών – Γυναικών και Νέων φιλοξενήθηκε κι εφέτος στα Μέγαρα την Κυριακή 23/3 με πολύ μεγάλη συμμετοχή και με την παρουσία των καλύτερων Ελλήνων αθλητών. Τον Κιλκισιώτικο αθλητισμό εκπροσώπησε ο σύλλογος του Α.Σ. ΑΙΑΣ με έναν αθλητή και μία αθλήτρια στα 20000μ. βάδην ενώ στην αποστολή βρισκόταν ο προπονητής τους, Φίλιππος Μισαηλίδης και ο επίσης προπονητής του συλλόγου, Χάρης Μηναρετζής. 

Ξημερώματα 25ης Μαρτίου

Γράφει η Μέμα Τεμεκενίδου
Ξημερώματα 25ης Μαρτίου. Σηκώνομαι όπως κάθε εθνική γιορτή και πριν ακόμη χαράξει βγαίνω στο μπαλκόνι να κρεμάσω τη σημαία. Ναι! όπως έκανα απ τα νιάτα μου κι όπως έμαθα απ το πατρικό μου σπίτι. Θα μπορούσα βέβαια να την έχω κρεμάσει από χθες- προχθές, κάποια στιγμή τέλος πάντων τις προηγούμενες ημέρες. Αλλά όχι! Επιμένω να την κρεμάω ανήμερα και να τη μαζεύω το σούρουπο.

Πριν και μετά από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2014 στο Κιλκίς


Παρέλαση 25ης Μαρτίου 2014 στο Κιλκίς


Δήλωση Τζιτζικώστα για την 25η Μαρτίου

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας συμμετείχε σήμερα στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Παρουσίαση του βιβλίου του πρέσβη ε.τ. Αλ. Μαλλιά "Η Άλλη Κρίση: Η Μαρτυρία Ενός Πρέσβη" στο Επιμελητήριο Κιλκίς


Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου, για την 25η Μαρτίου

"Αστυνομικοί, Ειδικοί Φρουροί, Συνοριακοί Φύλακες και Πολιτικοί Υπάλληλοι της Ελληνικής Αστυνομίας. Γιορτάζουμε σήμερα μία από τις κορυφαίες στιγμές της Ιστορίας μας. Την επέτειο της εθνικής μας παλιγγενεσίας. Την επέτειο της αναγέννησης ενός Έθνους μαθημένου στα δύσκολα, τα μεγάλα, τα αληθινά.

Επίσκεψη Ρούσσου σε Σταυροχώρι και Καστανιές

Δελτίο τύπου συνδυασμού  «αλλά…Ζω» 
Ομάδα μελών του «αλλά…Ζω» με την επικεφαλής κ. Ρούσσου Ιωάννα, την Τρίτη 18 Μαρτίου επισκέφτηκαν το Σταυροχώρι και τις Καστανιές Κιλκίς, στα πλαίσια των επισκέψεων γνωριμίας και καταγραφής των ιδιαίτερων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το κάθε χωριό του Δήμου μας.

Μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

«Η διπλή γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνεγερσίας του 1821, εκπέμπει διδάγματα πίστης, εθνικής αυτοπεποίθησης και εθνικής αξιοπρέπειας. Διδάγματα αγώνα για εθνική ελευθερία, οικονομική ανάταξη και κοινωνική συνοχή.

Ο Άθλος Κιλκίς στο ανοιχτό πρωτάθλημα tae kwon do (w.t.f.) στην Σόφια

Στις 21-22-23 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε το πανευρωπαϊκό ανοιχτό πρωτάθλημα tae kwon do (w.t.f.) στην Σόφια της Βουλγαρίας για όλες τις ηλικίες παίδων-κορασίδων, εφήβων - νεανίδων, ανδρών - γυναικών. Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν 900 αθλητές από 16 χώρες της Ευρώπης.

Αλλαγή διοίκησης της 71ης Ταξιαρχίας "Πόντος"

Στις 24 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε η αλλαγή της Διοίκησης της Ταξιαρχίας, στο Στρατόπεδο «ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ» στη Νέα Σάντα Κιλκίς, με την παρουσία του Διοικητή της Ιης Μεραρχίας Πεζικού Υποστρατήγου Αντωνίου Νομικού.

Ανακοίνωση ΚΚΕ για την 25η Μαρτίου

"Η επανάσταση του 1821 διδάσκει ότι ένας λαός, που είναι αποφασισμένος και έχει το δίκιο με το μέρος του, μπορεί να αντιμετωπίσει και να νικήσει αντιπάλους που φαντάζουν πανίσχυροι και ανίκητοι. Διδάσκει πάνω από όλα ότι οι επαναστάσεις αποτελούν το όχημα της κοινωνικής προόδου και εξέλιξης, κινούν την ιστορία προς τα εμπρός, ανατρέποντας τις ιστορικά ξεπερασμένες κοινωνικές τάξεις.

Συνάντηση Τονικίδη με Παυλίδου

Την Παρασκευή 21 Μαρτίου, ο κ. Τονικίδης δέχτηκε στο γραφείο του στο Επιμελητήριο την επίσκεψη της υποψήφιας αντιπεριφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Νιόβης Παυλίδου, η οποία συνοδεύονταν από τον πρώην Υπουργό, Γιάννη Μαγκριώτη και στελέχη του συνδυασμού της.

Επίσκεψη Σισμανίδη στην Αγία Παρασκευή

Δελτίο τύπου συνδυασμού Δημήτρη Σισμανίδη
Ο λόγος ανήκει πρώτα στο δημότη. Αφουγκραζόμαστε τα προβλήματά του και συνδιαμορφώνουμε μαζί τις κατάλληλες λύσεις, με τεκμηριωμένο λόγο και αξιόπιστη πρακτική.

Επίισκεψη Τονικίδη στα Δημοτικά Σφαγεία Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνδυασμού «Κιλκίς – Δήμος ΑΞΙΩΝ»
Επίσκεψη στα Δημοτικά Σφαγεία Κιλκίς πραγματοποίησε την Παρασκευή 21 Μαρτίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημoτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Κιλκίς – Δήμος ΑΞΙΩΝ», Ευθύμη Παπαδόπουλο και Νίκο Στανημερόπουλο.