Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

"Σεβαστείτε το Σύνταγμα της Χώρας"

Οι αιρετοί συνάδελφοι, εκπρόσωποι των ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ, μέλη των υπηρεσιακών συμβουλίων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ
Τις παράνομες απολύσεις των συναδέλφων μας εκπαιδευτικών και τον βάρβαρο εμπαιγμό τους μέχρι τελευταία στιγμή, επί οκτώ μήνες, από την ετερόφωτη κυβέρνηση αυτής της χώρας, που με τον πλέον ανάλγητο και αντιδημοκρατικό τρόπο, κατήργησε τους πλέον περιζήτητους τομείς στο επαγγελματικό λύκειο και οδήγησε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς στην απόγνωση, ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο στην ιδιωτική εκπαίδευση για τους λίγους, τους συνοδοιπόρους του καταστροφικού συστήματος, που αλώνει κάθε μορφή κοινωνικού κράτους στη χώρα.

Στο ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF "Sofia Open" η "Τόλμη Κιλκίς"

Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF  "Sofia Open" διεξήχθη στη Βουλγαρία, στην πόλη Σόφια, στις 21-22-23 Μαρτίου 2014.  Η συμμετοχή ανερχόταν στους 900 αθλητές-ριες από 15 κράτη σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και κιλών, παμπαίδων-πανκορασίδων (children m/f), παίδων-κορασίδων (cadets m/f), εφήβων-νεανίδων ( junior m/f) και ανδρών-γυναικών (senior m/f). Επίσης υπήρχε σε όλες τις κατηγορίες Α και Β class.

Άνω Ποταμιά Κιλκίς: Τελικά Άνω Ποταμιά ή Νεοχώρι;

“Στον τόπο που γεννήθηκα...” -Αγχίαλος !

Η εκπομπή “στον τόπο που γεννήθηκα...” συνεχίζει τις εξορμήσεις της στην ελληνική γη. Αυτή την Κυριακή 30 Μαρτίου μας πάει στην όμορφη Αγχίαλο!

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Αλληλεγγύη»

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Αλληλεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα
"Η «Αλληλεγγύη» είναι μια ανεξάρτητη, αυτοδιοικητική πρόταση για την Κεντρική Μακεδονία που απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, πέρα κι έξω από κόμματα, όποια κι αν είναι αυτά.

Σχετικά με τη νέα συμφωνία για το γάλα, το ΚΚΕ λέει…

"Ο συμβιβασμός σχετικά με το γάλα, έγινε στη βάση των Ευρωπαϊκών ντιρεκτίβων, όπου υπεύθυνος για τη διάρκεια ζωής στα τρόφιμα είναι τα μονοπώλια, που τα εμπορεύονται.
Συνεπώς η συμφωνία σημαίνει ότι το γάλα, που κυκλοφορούσε μέχρι σήμερα με διάρκεια ζωής 5 ημερών, θα κυκλοφορεί με διάρκεια ζωής 7, 10 ή και περισσότερων ημερών.

"Αυτοί φτιάχνουν ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ, εσύ ΧΡΕΟΚΟΠΕΙΣ… "


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου
ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΜΑΡΤΗ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
Προσυγκέντρωση στη 1μ.μ. στην Ομόνοια

Λειτουργία κανονικά το νέο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου (ΟΣΔΕ)

Υπογράφηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη η απόφαση πιστοποίησης των φορέων υποβοήθησης για την υποβολή των αιτήσεων ΟΣΔΕ από τους αγρότες. Με την υπογραφή αυτής της απόφασης το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υλοποιεί έγκαιρα, την, από το 2013, εξαγγελία του, για μεταρρύθμιση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων δηλαδή τις αιτήσεις ΟΣΔΕ.

Ο Ψωμιάδης μιλά για την «Ευρώπη του Μέλλοντος»

Ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση που του απηύθυνε το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Ελληνο-Κινέζικο Επιμελητήριο, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης θα είναι κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση με θέμα «Η Ευρώπη του Μέλλοντος» που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Money Show το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 και ώρα 12.00 μ.μ. στην αίθουσα Ballroom 3 του ξενοδοχείου Hyatt Θεσσαλονίκης.

Σαμαράς: "Κρατήθηκαν άθικτες όλες οι κόκκινες γραμμές "

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Μετά από επτά μήνες διαπραγμάτευσης πετύχαμε μία συμφωνία που κάνει το μεγάλο βήμα μπροστά.  Πρώτα απ’ όλα αναγνωρίστηκαν όλες οι επιτυχίες της χώρας. Μετά δεν θα υπάρχουν νέα μέτρα λιτότητας. Τελείωσε αυτό.

"Ο κ. Χατζηδάκης εκπροσωπεί πολυεθνικές εταιρίες"

Υπογράφει ο Θεόδωρος Παραστατίδης
"Η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά, επιλέγοντας τη μέθοδο του αιφνιδιασμού, χωρίς καμία ενημέρωση των μελών του ελληνικού κοινοβουλίου, αποφάσισε να φέρει προς ψήφιση το πολυνομοσχέδιο, με τη διαδικασία μάλιστα του κατεπείγοντος, το οποίο σημειωτέον περιλαμβάνει σημαντικές και καταστροφικές διατάξεις για ορισμένες κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού.

Για το γάλα....

Γράφει ο Βασίλης Μάτσκος
Προκειμένου να βοηθήσουμε στην αποκάλυψη των προθέσεων κοροϊδίας των καταναλωτών μέσω της απόκρυψης χρήσιμων πληροφοριών, νομίζω πρέπει να κωδικοποιήσουμε τις θέσεις μας ως καταναλωτές:

Δήλωση Μάξιμου για το γάλα

Δήλωση Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:
«Καταρχάς θεωρώ θετικό ότι φαίνεται να υπάρχει η βούληση για την αναδιαμόρφωση του κειμένου της συμφωνίας για το γάλα. Θα ήθελα, όμως, να επισημάνω κάποιες καίριες παρατηρήσεις που δεν μπορούμε να αγνοούμε:

Εκδήλωση με θέμα «Η καινοτομία στο επίκεντρο του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020»

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Αντιπεριφέρεια Καινοτομίας Εξωστρέφειας και Νέων Τεχνολογιών συμμετέχει στο Money Show “Thessaloniki 2014”, με ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Η καινοτομία στο επίκεντρο του νέου ΕΣΠΑ 2014- 2020», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, στο ξενοδοχείο HYATT REGENCY (αίθουσα Regency Ballroom), από τις 18.00 έως τις 20.00. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Εξαιρετικές οι εντυπώσεις από το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας

Εξαιρετικές οι εντυπώσεις από το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργάνωσε το Λύκειο των Ελληνίδων Βεροίας, σε συνεργασία με την Κ.Ε.Π.Α., στις 22 & 23 Μαρτίου 2014, στο Χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας.

Καταγγελία για απρεπή συμπεριφορά του Διευθυντή Δ.Ε. Κιλκίς σε εκπαιδευτικό

Υπογράφει η Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών Β/θμιας Εκπαίδευσης
"Ο γνωστός (για τον υπερβάλλοντα ζήλο και την απαίτησή του να αποστείλει έγγραφο για τον έλεγχο νομιμότητας των πρακτικών των συλλόγων διδασκόντων για την «αυτοαξιολόγηση») Δ/ντής Δευτεροβαάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς δείχνει αυτή τη φορά την αυταρχικότητα και τη σκληρότητα του στους αναπληρωτές καθηγητές μειωμένου ωραρίου της ενισχυτικής διδασκαλίας που εργάζονται με δυσμενείς όρους εργασίας.

Δήλωση Τζιτζικώστα για το θέμα του γάλακτος

Απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου σχετικά με το Νομοσχέδιο που ψηφίζεται στη Βουλή για το γάλα, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του αυτοδιοικητικού συνδυασμού της «Αλληλεγγύης» απάντησε:

Επίσκεψη Ρούσσου σε Ευκαρπία, Τέρπυλλο και Μεταλλικό Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνδυασμού "Αλλά...ΖΩ"
Το Σάββατο 22 Μαρτίου η Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής αλλά..ΖΩ επισκέφτηκε την Ευκαρπία. Η επικεφαλής Ιωάννα Ρούσσου και εκπρόσωποι του αλλά..ΖΩ συναντήθηκαν με κατοίκους του χωριού. Μεταξύ αυτών παρευρέθηκαν ο νυν Τοπικός Σύμβουλος και τρεις παλαιότεροι κοινοτάρχες.

"Για να κάνουμε την Παιονία τόπο να ζείς"

Υπογράφει ο Αιμ. Δεβετζόπουλος*
"Αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, μέσω της ανοιχτής μου επιστολής, για να σας κάνω κοινωνούς των σκέψεων και των ιδεών μου.
Μέσα σε ένα κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας που κυριαρχεί, ο χώρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πιστεύω ότι μπορεί να αποτελέσει έναν ισχυρό πυρήνα αλληλεγγύης, προσφοράς και δημιουργίας.

Τα νεοταξικά βιβλία στα σχολεία και η Παιδεία του Γένους


Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μητρόπολης Έδεσσας, η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν οι "Βιβλιόφιλοι Έδεσσας" με την "Ενωμένη Ρωμηοσύνη" με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις των ομιλητών για την κατάσταση του εκπαιδευτικού συστήματος και την άθλια "παιδεία" που παρέχεται στα ελληνόπουλα.

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων, Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΑΥΓΗ ·Βήματα απογαλακτισμού- Πάνω από 10 βουλευτές έτοιμοι να καταψηφίσουν·Ο Γ. Στουρνάρας κουρεύει το SUSSES STORY-Μετά τις ευρωεκλογές η λύση για το χρέος και η έξοδος στις αγορές· Ευρωπαϊκά συνδικάτα – Οι χώρες δανειστές οδήγησαν την Ευρώπη σε μια χαμένη δεκαετία
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Φωτιά στο κόμμα Καμμένου –Βαριές κουβέντες μετά την αποχώρηση άλλων δύο (της Γιαταγάνα και του Γιοβανόπουλου)·Εκκλησιασμός και μάθημα των Τριών Ιεραρχών- Δεν θα είναι πια σχολική αργία ούτε η 7η Ιανουαρίου – Του Αγίου Ιωάννη·Αντισυνταγματικές οι κατασχέσεις χωρίς καμιά προειδοποίηση –Το Συμβούλιο της Επικρατείας εκθέτει τις πρακτικές που ακολουθεί το υπουργείο Οικονομικών

Δένδιας vs Δούρου για το «Κέντρο Κράτησης Μεταναστών» στην Αγία Βαρβάρα

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη 
"Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον, αλλά και παράδοξο, το γεγονός ότι η υποψήφια με το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής κ. Ρένα Δούρου, για προφανείς ψηφοθηρικούς λόγους:

Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς, πραγματοποιεί την τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 και ώρα 11.00΄στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς.