Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Με συγκρατημένη αισιοδοξία πάει ο Κιλκισιακός στο Κοκκινόχωμα

Τέσσερις νίκες στη σειρά μετρά ο Κιλκισιακός και την Κυριακή στις 4 το μεσημέρι θέλει να αυξήσει το σερί του, αντιμετωπίζοντας εντός έδρας το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.
Η ομάδα του Γιάννη Ζαπρόπουλου βρίσκεται στην έβδομη θέση της κατάταξης με 32 βαθμούς, έναν λιγότερο από το καβαλιώτικο συγκρότημα. Μοναδική απουσία είναι αυτή του τιμωρημένου Βλάντο Σαβελίδη, ενώ επιστρέφει ο Γιώργος Μάντζιος που δεν έπαιξε στο Σιδηρόκαστρο λόγω τιμωρίας.

Κοινή συνέντευξη τύπου Αγαθοπούλου, Καραγιαννίδη και Διώτη

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη, Καραγιαννίδης Χρήστος και Αγαθοπούλου Ειρήνη παρευρέθηκαν στην κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσαν σήμερα, 28/3/2014, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής (ΦΣΑ), η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου (ΕΝΕΛΒΙ), η Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών, Προαστίων και Περιχώρων (ΣΑΑΠΠ) και ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ).

ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία Οικολογία - Απάντηση στην κρίση

Του Νίκου Χρυσόγελου
Ευρωβουλευτή των Πράσινων
Υποψήφιου με το ευρωψηφοδέλτιο "ΠΡΑΣΙΝΟΙ- Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία"

Παρουσιάσαμε τα πρώτα 18 ονόματα του ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές «ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία». Προχωράμε με ελπίδα για το μέλλον σε ένα νέο δημιουργικό ταξίδι. Μοιραζόμαστε το όραμα της Πολιτικής Οικολογίας, με αξίες και βιώσιμες λύσεις.

Ανάκληση από τον ΕΦΕΤ μαγειρικού σκεύους




Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας και σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους προέβη σε έλεγχο ταψιών ορθογώνιου σχήματος με αντικολλητική επίστρωση. Διαπιστώθηκε ότι από τη χρήση των ταψιών με όξινα τρόφιμα σε κανονικές ή προβλεπόμενες συνθήκες μπορεί να μεταφερθούν στα τρόφιμα επιβλαβείς ουσίες ξένες προς τη φύση τους, λόγω αλλοίωσης και εκτεταμένης αποκόλλησης του επιχρίσματος.

«Νεοναζί. Το Ολοκαύτωμα της μνήμης» του Κούλογλου στο Κιλκίς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26-3-2014 στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς, η εκδήλωση-συζήτηση που διοργάνωσε η «Κοινωνία Πολιτών Κιλκίς», με την προβολή του ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου «Νεοναζί. Το Ολοκαύτωμα της μνήμης» και τις αναφορές στο φαινόμενο του νεοφασισμού που επιχειρείται να αναβιώσει στη χώρα μας.

Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας Κιλκίς ευχαριστεί

Δελτίο Τύπου Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Κιλκίς 
 Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και προσωπικά ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Καθαριότητας κ. Μανουσαρίδης Αντώνιος ευχαριστεί θερμά την τεχνική εταιρεία καθαρισμού Τσαπαρίδη Πέτρου, για την συνδρομή της με υλικά και προσωπικό, στην καθαριότητα της Πλατείας Ειρήνης στις 24 Μαρτίου 2014.

Το "ενοικιάζομαι" του Γιάννη Τσιτσίμη στο βιβλιοπωλείο "Ποέτα" στην Θεσσαλονίκη

Του Γιάννη Τσιτσίμη
Φίλες και φίλοι, την Πέμπτη 3 Απρίλη και ώρα 7.00 στο συνεργατικό καφέ-βιβλιοπωλείο "Ποέτα" δίπλα στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (αρχαία αγορά) θα γίνει μια εκ νέου παρουσίαση-προσέγγιση του βιβλίου μου με τίτλο "ενοικιάζομαι" (συλλογή ερωτικών διηγημάτων, εκδ. Ένεκεν) με μια προσπάθεια σύνδεσης του σύγχρονου πολιτικού χάους μιας χώρας που καταρρέει με ένα βιβλίο που θέλει να μιλήσει για το τέλος των ανθρώπινων σχέσεων που βιώνουμε.
Μαζί και ο εκδότης κ. Γιαννόπουλος Γιώργος ενώ τη μουσική της βραδιάς δημιουργούν οι Astrocat.

Ελπιζω να συναντηθούμε....

"Γιατί το ΚΚΕ συμμετέχει στις Ευρωεκλογές αφού είναι ενάντια στην ΕΕ;"

Ανακοίνωση ΚΚΕ
Ακριβώς επειδή το ΚΚΕ παλεύει για αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή όλου του χρέους και κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων με εργατική-λαϊκή εξουσία έχει σημασία να έχει ενισχυμένη παρουσία και στο Ευρωκοινοβούλιο και στο ελληνικό κοινοβούλιο. Γιατί το ΚΚΕ δεν έχει δεσμεύσεις, ούτε εξαρτήσεις από την ΕΕ και το κεφάλαιο.

"Το νέο πολυνομοσχέδιο είναι ταφόπλακα για την γεωργία, την κτηνοτροφία και τη δημόσια υγεία"

Υπογράφει η Ειρήνη Αγαθοπούλου
"Μετά την απορρύθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, την οποία επιτέλεσε με μεγάλη επιτυχία η Κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα, έρχεται τώρα να απορυθμίσει πλήρως και την αγορά του φαρμάκου.

"Όχι στην εξόντωση του ελληνικού φαρμακείου"

Υπογράφουν οι φαρμακοποιοί του Κιλκίς
ΑΓΑΠΗΤΕ Συμπολίτη, ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥΟι συγκυβερνώντες...
Έφεραν την κοινωνία στην εξαθλίωση…
Μειώνοντας μισθούς και συντάξεις,
Καταργώντας τα επικουρικά ταμεία,
Κουρεύοντας τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων
Αφήνοντας πάνω από 3 εκατομμύρια πολίτες ανασφάλιστους
Καταργώντας Νοσοκομεία και μονάδες Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης

Γκουντενούδης: "Οι θέσεις μας για το πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι"

Δελτίο τύπου συνδυασμού "Παιονία Ισχυρή"
Το μεγάλο κοινωνικό κεφάλαιο της Παιονίας είναι η ανθρωπιά και η έκφραση της αλληλεγγύης με στοχευμένες δράσεις στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού που υποφέρουν από τα δεινά της κρίσης.

Γιαμπατζίδου: "Επιλέγουμε δημιουργικά"

Υπογράφει η Γιαμπατζίδου Ισιδ. Ασημένια
Υποψήφια Δημοτικής ενότητας Πολυκάστρου
«Η Παιονία της Προόδου» 

Είναι συνηθισμένο στις μέρες μας να μιλά κάποιος επικριτικά, να διαμαρτύρεται και να απαξιώνει τους πάντες και τα πάντα. Όταν μάλιστα είναι νέος και νοιώθει πως για όλα αυτά τα άσχημα που συμβαίνουν στην πατρίδα μας δεν έχει καμιά ευθύνη, τότε αυτομάτως ο λόγος του ενισχύεται από το κοινό αίσθημα δικαίου.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΑΥΓΗ ·Πακέτο φαρμάκι- Σήμερα στη Βουλή η συμφωνία με την τρόικα·Αποκαλυπτικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ- Τρία εκατομμύρια Έλληνες χωρίς επαρκή θέρμανση·Ευρωεκλογές 2014- Ο αθέμιτος ανταγωνισμός του Μ.Σουλτς και τα προβλήματα του Ζ. Κ. Γιούνκερ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·1.000 ευρώ σε τριτέκνους- πολυτέκνους – Κοινωνικό μέρισμα: Τα 515.000.000 ευρώ, έγιναν ξαφνικά 450.000.000 ευρώ·Κατασκήνωση για 35.000 παιδιά ανέργων και χαμηλόμισθων·Το ήπιαν όλο το… γάλα τους οι αντάρτες –Το πολυνομοσχέδιο για όλα, όσα συμφωνήθηκαν με την τρόικα