Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

"Όχι στο ξεκλήρισμα της φτωχομεσαίας αγροτιάς"

Υπογράφει η Τοπική Επιτροπή ΑΝΤΑΡΣΙΑ Κιλκίς
Η κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, η ΕΕ και το κεφάλαιο επιτίθενται με ιδιαίτερη σκληρότητα στους μικρομεσαίους αγρότες με συνέπεια να οδηγούνται άμεσα στο ξεκλήρισμα και την εξαθλίωση.

H κατάσταση στους δρόμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας , Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

Σκοτώθηκε 23χρονος σε τροχαίο

Στις 12.04.2014 πρωί, στο 58ο χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (ύψος Παλαίφυτου), σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός και δίκυκλης μοτοσικλέτας που οδηγούσε 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου οδηγού της δίκυκλης μοτοσικλέτας και τον ελαφρύ τραυματισμό του 22χρονου οδηγού του Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών.

Ραχήλ Μακρή προς Υπουργό Εργασίας: "Τι θα γίνει με τους απολυμένους της ALMACO;"

Δείτε τι είπαν οι εργαζόμενοι της ALMACO στη Γνώμη




ΠΡΟΣ τον κ. Υπουργό Εργασίας 
 «Καθυστέρηση καταβολής δεδουλευμένων και αποζημιώσεων στους απολυόμενους της εταιρίας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ALMACO) Α.Ε.»

Σας υποβάλω το από 31-3-2014 υπόμνημα διαμαρτυρίας των απολυόμενων της εταιρίας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. οι οποίοι καταγγέλλουν ότι δεν τους έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα αλλά και οι αποζημιώσεις απόλυσης, με αποτέλεσμα οι οικογένειες τους να αντιμετωπίζουν σοβαρά βιοποριστικά προβλήματα.

Αθήνα, 10 /4/2014
Η αναφέρουσα Βουλευτής,
Μακρή Ραχήλ

Ο Δημήτρης Κυριακίδης μιλά στη Γνώμη για τις δημοτικές εκλογές