Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ευχές Πάσχα από τον Ιατρικό Σύλλογο Κιλκίς


Ευχές Πάσχα από το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Παιονίας και Κιλκίς



Ο Σύλλογος Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας "Αριστοτέλης"
και το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Παιονίας και Κιλκίς
σας εύχονται Καλό Πάσχα.

"Άγνωστες λέξεις για τον κ. Σιωνίδη ο πολιτικός πολιτισμός και η ευπρέπεια"

Δελτίο τύπου συνδυασμού Χ. Γκουντενούδη
"Απάντηση στην ανακοίνωση του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία της Προόδου’’ αναφορικά με την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Πολυκάστρου"
"Με έκπληξη παρατηρούμε την προεκλογική συμπεριφορά του κ. Κώστα Σιωνίδη.
Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνουμε αν οι ενέργειές του οφείλονται σε ανασφάλεια, νευρικότητα ή πανικό. Τη μια ψέγει τον υποψήφιο Δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη για το ότι δεν παραιτήθηκε από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, με απρεπείς όσο και ατυχείς εκφράσεις – σημείο έλλειψης πολιτικού πολιτισμού και ευπρέπειας - από έναν δημοτικό συνδυασμό που κατά τα λοιπά ονομάζεται ‘’Παιονία της Προόδου’’.

Ευχές Πάσχα Χρήστου Γκουντενούδη

Σε όλους τους συμπολίτες μου εκφράζω θερμές ευχές
για Καλή Ανάσταση
με υγεία, αγάπη και ενότητα
Χρήστος ΓκουντενούδηςΑντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας

Επισκέψεις Ρούσσου σε Αστυνομία και ΟΑΕΔ Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνδυασμού "Αλλά…ΖΩ"
Επισκέψεις σε Αστυνομία και ΟΑΕΔ πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη η υποψήφια δήμαρχος Ιωάννα Ρούσσου συνοδευόμενη από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της «Πρωτοβουλίας Ευθύνης και Συμμετοχής Αλλά…ΖΩ»,  Λαβασά Αθανάσιο, Μπάμπη Ευριπίδη και Τσουκαλά Απόστολο.

"Το ενδιαφέρον του Χ. Γκουντενούδη είναι αληθινό"

Γράφει η Σχουλίνα Καρυοφυλλίδου*
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Παιονίας

Με μεγάλη ικανοποίηση και προθυμία αποδέχθηκα την πρόταση του Χρήστου Γκουντενούδη να συμμετέχω στο Δημοτικό Συνδυασμό "Παιονία Ισχυρή" ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές.

"Για μια Παιονία με σφρίγος και ανάπτυξη, για μια Παιονία Ισχυρή"

Γράφει ο Λάζαρος Ευθυμιάδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
π. Αντιδήμαρχος Πολυκάστρου

Ένα από τα ελάχιστα θετικά στοιχεία της οικονομικής κρίσης είναι ότι άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε για την πολιτική και τους πολιτικούς στο σύνολό τους. Είναι γεγονός ότι έχουμε γίνει πιο αυστηροί στην κρίση μας και περιμένουμε περισσότερο έργο γιατί τα λόγια έχουν αποδειχθεί διαχρονικά έπεα πτερόεντα.

Συνέδριο MINI – INPUT Θεσσαλονίκη 2014

Το Goethe-Institut Thessaloniki σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο, το Ελληνοϊσπανικό Κέντρο Πολιτισμού και τη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης (TV100), διοργανώνουν για τρίτη φορά στην Ελλάδα ένα συνέδριο MINI-INPUT για την ανάδειξη της αξίας της δημόσιας τηλεόρασης.

Τελετή παράδοσης – ανάληψης των καθηκόντων του νέου Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας

Η τελετή παράδοσης – ανάληψης των καθηκόντων του νέου Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (15-04-2014) στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στις Αχαρνές Αττικής, παρουσία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια.

Προτάσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Καταναλωτών «Η παρέμβαση» για τον "κώδικα δεοντολογίας Ν. 4224/2013

ΑΠΟ: Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Καταναλωτών «Η παρέμβαση» 
ΠΡΟΣ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Θέμα: Σχολιασμός του Κώδικα Δεοντολογίας ν. 4224/2013.

Η διάταξη της παραγράφου 2 άρθρο 1 του ν. 4224/2013 προβλέπει τη θέσπιση ενός Κώδικα Δεοντολογίας Τραπεζών ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δεσμευτικούς κανόνες συμπεριφοράς των τραπεζών. Η προσεκτική μελέτη του Σχεδίου Κώδικα Δεοντολογίας που καλούμαστε να σχολιάσουμε μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αυτός συνιστά κατ’ ουσία ένα Κώδικα Συμπεριφοράς Δανειοληπτών.

Ξανά στην Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κιλκίς ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Ξανά στην Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κιλκίς ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα μετά από 27 χρόνια. Μια από τις σημαντικότερες νίκες στην ιστορία του πέτυχε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα στην πρώτη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου επί της Θύελλας Δοϊράνης με 0-1 σκορ εξασφαλίζοντας την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Γενικός σημαιοστολισμός σε όλη την Κεντρική Μακεδονία κατά τον εορτασμό του Πάσχα

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ορίζεται κατά το φετινό εορτασμό του Πάσχα γενικός σημαιοστολισμός σε όλη τη διοικητική Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, των δημοσίων και δημοτικών κτιρίων, των κτιρίων των Ν.Π.Δ.Δ., των οργανισμών και επιχειρήσεων του Δημοσίου και των τραπεζών, από τις 8 το πρωί της 18ης Απριλίου 2014 (Μεγάλη Παρασκευή) μέχρι τη δύση του ήλιου της 21ης Απριλίου 2014 (Δευτέρα της Διακαινησίμου). Οι σημαίες θα υψωθούν μεσίστιες από τις 8 το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής έως τις 8.30 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Δείτε τα βιογραφικά των υποψ. ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας

Η σύνθεση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές και τα βιογραφικά σημειώματα των υποψηφίων έχουν ως εξής:

"Ξεκινάμε μαζί για να κάνουμε το όνειρό μας πράξη"

Γράφει ο Αθανάσιος Τζούρτζος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΠΑΙΟΝΙΑ_ΙΣΧΥΡΗ
"Φίλες και φίλοι
Σε μια περίοδο όπου οι δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας καλούνται να καθορίσουν την πορεία ανάπτυξης του τόπου μας επιλέγοντας την διοίκηση στο δήμο Παιονίας, θεώρησα χρέος και ευθύνη να συμμετέχω στις εκλογές του Μαΐου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Συνδυασμό «Παιονία – Ισχυρή» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Χρήστο Γκουντενούδη.

Ευχές Πάσχα από την ιστοσελίδα "Αρχειοθέτηση"


Έλεγχοι στην Αγορά ενόψει του Πάσχα

Με αφορμή τις πρόσφατες διαμαρτυρίες καταναλωτών και φορέων κτηνοτροφικών συλλόγων της χώρας σχετικά με τη διαφημιστική προσφορά διακίνησης/πώλησης νωπού συσκευασμένου κρέατος αμνοεριφίων από τα διάφορα καταστήματα SUPER MARKETS, ή άλλα σημεία πώλησης ζωικών προϊόντων,

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από αύριο Μεγάλη Τετάρτη

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (15.04.2014), τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Ευχές Πάσχα από την Σόνια Συμεωνίδου

Ας ευχηθούμε ότι η Ανάσταση
του Κυρίου θα πραγματοποιήσει
τα όνειρά μας και θα χαρίσει
σε όλους υγεία και ευτυχία.

«Κυκλοφοριακή Αγωγή και Παιδί: Η Παρέμβαση του Γονέα»



Η Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, που πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, με συντονίστρια την ψυχολόγο Έλλη Φρεγγίδου, πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση την Τετάρτη 9 Απριλίου και ώρα 5:30μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Κιλκίς με θέμα «Κυκλοφοριακή Αγωγή και Παιδί: Η Παρέμβαση του Γονέα».

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Συντεχνίας Αρτοποιών Ν.Κιλκίς "Ο Προφήτης Ηλίας"

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Συντεχνίας Αρτοποιών Ν.Κιλκίς "Ο Προφήτης Ηλίας" που προήλθε από τις εκλογές της 06/04/2014,συγκροτήθηκε σε σώμα στης 10/04/2014 ως εξής:

20,6 εκατ. ευρώ για αποζημιώσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς 6.297 παραγωγών

Την Μ. Πέμπτη 17 Απριλίου 2014 ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 6.297 παραγωγών αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου ύψους 20,6 εκατ. ευρώ.

Φαίη Λιαρετίδου: "Αν όχι εμείς, τότε ποιοι"

Γράφει η Ευθυμία (Φαίη) Λιαρετίδου
Υποψ. Περιφερειακή Σύμβουλος
Είμαι γεννημένη το 1993 στην Θεσσαλονίκη και μεγαλωμένη στο Κιλκίς. Είμαι κόρη του Λιαρετίδη Ιωάννη, πολιτικού μηχανικού και της Σαλονικίδου Ελένης, ιδιωτικής υπαλλήλου, ενώ έχω και έναν αδελφό τον Αβραάμ Λιαρετίδη, πολιτικό μηχανικό με γνωστή αθλητική δράση.

Ευχές πάσχα από τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς


"Είμαστε έτοιμοι να υπηρετήσουμε τις ανάγκες του Δήμου Παιονίας"

Γράφει ο Γιώργος Παπαδόπουλος
Ιδ. Υπάλληλος
Υποψ. δημοτικός σύμβουλος Παιονίας
"Φίλοι και φίλες, συνδημότες
Τέθηκε από πολλούς το εύλογο ερώτημα γιατί συμμετέχω και εγώ στις Δημοτικές εκλογές. Η απάντηση είναι απλή. Ζω σε αυτόν τον τόπο, γνωρίζω τα προβλήματα και θέλω να συμμετέχω στην επίλυση τους.

Τελικά στις 23 και 24 Απριλίου θα γίνουν οι εξετάσεις απόκτησης Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικών Μεταφορέων Επιβατών και Εμπορευμάτων

Από το Τεχνικό Τμήμα της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι αναβληθείσες εξετάσεις απόκτησης Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικών Μεταφορέων Επιβατών και Εμπορευμάτων, οι οποίες είχαν αναβληθεί στις 2 Απριλίου 2014, θα διενεργηθούν την Τετάρτη 23 Απριλίου και την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014, στην αίθουσα ADR της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ευθύμιος Παπαδόπουλος, υποψ. δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς


Ποια λύκεια του Κιλκίς θα ξεκινήσουν μάθημα στις γιορτές του Πάσχα

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς ανακοινώνεται ότι η αναπλήρωση της απώλειας διδακτικών ωρών που προέκυψε από διακοπή της διδασκαλίας λόγω καταλήψεων θα γίνει με διεξαγωγή μαθημάτων κατά το χρονικό διάστημα των διακοπών του Πάσχα και ειδικότερα κατά το διάστημα από 23 έως 25 Απριλίου 2014 ως ακολούθως:

Ο "Άθλος" Κιλκίς στο διασυλλογικό πρωτάθλημα tae kwon do στην Καλαμαριά

"Στις 12-13-14 Απρίλιου 2014 πραγματοποιήθηκε το διασυλλογικό πρωτάθλημα tae kwon do (w.t.f.) της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στο Παλατάκι του ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά,για τις ηλικίες παίδων-κορασίδων, εφήβων - νεανίδων, ανδρών - γυναικών.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΑΥΓΗ ·Αφετηρία νίκης-ΣΥΡΙΖΑ Υπερψηφίστηκαν με μεγάλη πλειοψηφία στην Κ. Ε., ευρωδιακήρυξη και ευρωψηφοδέλτιο ·Νέο πακέτο μέρων τον Μάιο – Στη γραμμή Σόιμπλε και Τόμεσν: προανήγγειλε νέο δάνειο (Γ. Στοιυρνάρας)·Ανατολική Ουκρανία – Καταλήψεις και αδιέξοδο
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·1.100 θέσεις σε νοσοκομεία-Δύο προκηρύξεις μετά το Πάσχα από το υπ. Υγείας (Σήμερα στο πιο πλήρες ένθετο για προσλήψεις «Βρίσκω δουλειά»)·Σοκαριστικό! Τρικλοποδιά Στουρνάρα στον Σαμαρά!·Βενιζέλος σε παράκρουση για τα μέτρα υπέρ αστέγων

Αθανάσιος Τριανταφυλλίδης, υποψ. δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς


Χρήστος Τερζητάνος, υποψ. δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς


Ανέστης Πογέλης, υποψ. δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς


Δήμος Νικολαϊδης, υποψ. δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς


Αντώνιος Μανουσαρίδης, υποψ. δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς


Δαμιανός Δεμουρτζίδης, υποψ. δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς


Ιωάννης Αντωνιάδης, υποψ. δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς