Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Παραδόθηκε βοήθεια σε διάφορα είδη που συγκέντρωσε εθελοντικά το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Κεντρικής Μακεδονίας

H Ελληνική Αστυνομία εν όψει των εορτών του Πάσχα, διοργάνωσε πανελλήνια συγκέντρωση ειδών και αγαθών, με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη την χώρα. Στις Περιφερειακές Ενότητες Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδικής η πρωτοβουλία αυτή συντονίζεται από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Ιωαννίδης και Γιαννόπουλος στην Αποκαθήλωση του Ιησού στον Όσιο Νικόδημο


Την Θεία λειτουργία της Μ. Παρασκευής της "Αποκαθήλωσης του Ιησού" από τον σταυρό του μαρτυρίου παρακολούθησε, στην Αγιορείτικη μονή του Οσίου Νικοδήμου στον Πεντάλοφο της Γουμένισσας,ο επικεφαλής του συνδυασμού "Περιφέρεια Πρωταθλήτρια" Γιάννης Ιωαννίδης μαζί με τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Νομού Κιλκίς Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο και όλους του Υποψήφιους συμβούλους του Νομού του συνδυασμού,μέσα σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης μαζί με εκατοντάδες πιστούς και επισήμους που προσήλθαν στις παρυφές του όρους Πάικο και παρέστησαν στην τελετή, που με τρόπο ξεχωριστό χωροστατούντος του Ηγουμένου της Μονής, πραγματοποιεί ο κλήρος της μονής.

Στον διεθνή Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Γιάννης Παπαδόπουλος εκπροσωπώντας το Κιλκίς και τον Α.Σ. ΑΙΑΣ

Κανονικά θα διεξαχθεί ο διεθνής Μαραθώνιος της Βοστώνης αυτή την Δευτέρα 21 Απριλίου, ένα χρόνο μετά τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στην πρωτεύουσα της Μασαχουσέτης κατά τη διάρκεια της περσινής διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος, δύσκολος σαν διαδρομή Μαραθώνιος, πραγματοποιείται κάθε χρόνο χωρίς διακοπή από το 1897.

Ένωσε τη φωνή σου με τον συνδυασμό "Παιονία εν Δράσει"


Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, σήμερα 19 Απριλίου 2014, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

Την Κάρπη Παιονίας επισκέφθηκε ο Περικλής

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
Την  Κάρπη επισκέφθηκε την Μεγάλη Παρασκευή 18 Απριλίου 2014, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ν. Κιλκίς Περικλής Κολότσιος, μαζί με τους Περιφερειακούς συμβούλους Καραμισάκη Μιχαλία και Τζανόπουλο Άκη (Βασίλειος – Τραϊανος).