Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Βασίλειος - Τραϊανός (Άκης) Τζανόπουλος, υποψ. περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Κιλκίς


Μιχαλία Καραμισάκη, υποψ. περιφερειακή σύμβουλος Π.Ε. Κιλκίς


Λεωνίδας Τζαβέλλας, υποψ. περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Κιλκίς


Ανδρέας Βεργίδης, υποψ. περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Κιλκίς


Παύλος Θωμαϊδης, υποψ. περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Κιλκίς


ΠΑΜΕ: Για άλλη μια φορά η ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ τα “δίπλωσε”

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ
Για άλλη μια φορά η ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ τα “δίπλωσε”. Μάζεψε τις κινητοποιήσεις για την αξιολόγηση, πριν καν ξεκινήσουν.... Αρκέστηκε στην αναβολή της διαδικασίας της αξιολόγησης, που εξήγγειλε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και σάλπισε την αναβολή των προγραμματισμένων για τις 28-4-2014 καταλήψεων, συγκεντρώσεων και Γενικών Συνελεύσεων.

Πρόγραμμα επισκέψεων του συνδυασμού “ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ” με τον Γιώργο Ρωμανίδη

Πρόγραμμα επισκέψεων  του συνδυασμού “ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ”
με τον Γιώργο Ρωμανίδη.
Δείτε ΕΔΩ

Νέα κατανομή περίπου 60.000 τόνων αγελαδινού γάλακτος από το Εθνικό Απόθεμα σε ενεργούς αγελαδοτρόφους για το έτος 2013/2014.

Με Απόφαση που υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, καθορίζεται νέα κατανομή ποσοστώσεων αγελαδινού γάλακτος σε ενεργούς αγελαδοτρόφους από το Εθνικό Απόθεμα, για τη γαλακτοκομική περίοδο 2013-2014. Η ποσόστοση ανέρχεται σε περίπου 60.000 τόνους για το έτος 2013/2014.

"Δεν δίνουμε εμείς τις άδειες εξόρυξης χρυσού"

Σχετικά με αναφορές για έκδοση αδειών από υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για εξόρυξη χρυσού στην Π.Ε. Σερρών, από το Γραφείο Περιφερειάρχη ανακοινώνεται:
«Είναι λυπηρό κάποιοι να θέλουν να διοικήσουν τη δεύτερη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας και να μη γνωρίζουν τις βασικές αρμοδιότητες που έχει ο Περιφερειάρχης.

Ραντεβού με την ιστορία για τον Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Μετά και την νίκη του επί του Θρίαμβου  Μουριών με 5-2 σκορ στην δεύτερη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου ο Μ.Γ.Σ.  Άρης Παντελεήμονα θα υποδεχθεί στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική τον  Μακεδονικό Δροσάτου σε μια αναμέτρηση που θα αναδείξει τον πρωταθλητή  της περιόδου.

Προεκλογική συγκέντρωση Φαχουρίδη και Χαλίτσιου στο Μαυρονέρι Κιλκίς

Δελτίο τύπου Τομεακής Επιτροπής ΚΚΕ Κιλκίς
Την Κυριακή 27 Απρίλη πραγματοποιήθηκε από τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Γιάννη Φαχουρίδη και από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Κώστα Χαλίτσιο, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», πολιτική προεκλογική συγκέντρωση στο Μαυρονέρι.

Ο Λαζαρίδης σε τηλεοπτικό debate της δημοτικής τηλεόρασης Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου συνδυασμού Λ. Λαζαρίδη
Τις θέσεις και τις προτάσεις της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας, για το νομό Κιλκίς ανέδειξε, σε τηλεοπτικό debate της δημοτικής τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV 100 στις 25/4, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας Λάζαρος Λαζαρίδης.

Κεντρική ομιλία Σισμανίδη στην Τέρπυλλο Κιλκίς



Ο ανοιξιάτικος βροχερός καιρός της Δευτέρας δεν εμπόδισε καθόλου την αθρόα συμμετοχή των δημοτών των Κρουσίων στην πρώτη προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ‘’ΑΝΟΔΟΣ -7ΠΟΛΙΣ’’ Δημήτρη Σισμανίδη.

Τρεμόπουλος: Όχι στην εξόρυξη χρυσού στο Κιλκίς

Την ξεκάθαρη αντίθεσή του στην εξόρυξη χρυσού στο Κιλκίς επανέλαβε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλης Τρεμόπουλος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Εργατικό Κέντρο του Κιλκίς, όπου παρουσίασε τους υποψήφιους της «Οικολογίας-Αλληλεγγύης» και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μανομενίδη.

Μαθήτριες της ΕΠΑΣ Κιλκίς κούρεψαν αναξιοπαθούντες συμπολίτες

Τη Δευτέρα 28/04/2014 οι μαθήτριες της Β΄τάξης του τμήματος κομμωτικής της ΕΠΑΣ Κιλκίς, επισκέφθηκαν για τελευταία φορά τον Ιερό ναό της Παναγίας στην πόλη μας και κούρεψαν τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες που σιτίζονται στον Ιερό ναό, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου προγράμματος κοινωνικής προσφοράς που έχει υιοθετήσει η σχολή.

Ο υποψ. δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς Γιάννης Δημητριάδης μιλά στη Γνώμη


Ενδιάμεσες εκπτώσεις της Άνοιξης στο Κιλκίς

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ενημερώνει τα μέλη του ότι σύμφωνα με το άρθρο 15 του Ν. 4177/2013 (ΦΕΚ 173/08.08.2013), από την Πέμπτη 1 Μαΐου 2014 ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις της Άνοιξης και ολοκληρώνεται έως και το Σάββατο 10 Μαΐου 2014.

Αγιασμός εκλογικού κέντρου Π. Τονικίδη στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Τονικίδη
Σε μια λιτή τελετή πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο εκλογικό κέντρο της παράταξης «Κιλκίς- Δήμος ΑΞΙΩΝ». Στον αγιασμό χοροστάτησε ο πατήρ Γεώργιος από τον Μητροπολιτικό ναό του Κιλκίς.

Απεργία της 1ης Μαΐου με το ΠΑΜΕ στο Κιλκίς


Άρχισαν οι εγγραφές στα τμήματα κολύμβησης στο Alexandros Sports Center Κιλκίς

Από σήμερα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές στα τμήματα κολύμβησης παιδιών αλλά και στα τμήματα aqua aerobic-zuba, εκμάθησης ενηλίκων,ελεύθερης κολύμβησης και ΑΜΕΑ στο Alexandros Sports Center Κιλκίς.

"Διάψευση συκοφαντιών προς πάσα κατεύθυνση"

Διά του πληρεξουσίου δικηγόρου της, Τριαντάφυλλου Πέτρογλου, η οικογένεια Χαράλαμπου Τσάβαλου και Μαρίας Μασμανίδου προέβει στην ακόλουθη δήλωση:
“..... Επειδή διαπιστώνουμε με θλίψη και αγανάκτηση ότι στη μικρή κοινωνία του Κιλκίς η οποιαδήποτε κακοπροαίρετη φήμη που σπιλώνει συνειδήσεις και προσωπικότητες εξαπλώνεται σαν λαίλαπα με πολύ γρήγορους ρυθμούς και υιοθετείται ως αληθινή χωρίς καμία σχέση να έχει με την πραγματικότητα.

Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράνομη οπλοκατοχή στο Αξιοχώρι Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (28.04.2014) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς, ένας υπήκοος Ρουμανίας 22 ετών, ένας υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 36 ετών και ένας ημεδαπός ηλικίας 38 ετών, για παράνομη οπλοκατοχή.

"Θα δημιουργήσει μια Παιονία Πανίσχυρη αντάξια των προσδοκιών όλων των δημοτών της"

Γιώργος Φράγκος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Παιονίας
Στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, αποφάσισα να πλαισιώσω με την υποψηφιότητα του Δημοτικού Συμβούλου, το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Παιονία_Ισχυρή» του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Γκουντενούδη. Είναι μια κίνηση από πλευράς μου, θα έλεγα απόλυτη φυσιολογική, δεδομένου ότι μου δόθηκε η ευκαιρία στο παρελθόν να συνεργαστούμε στο Νομό μας ως Νομαρχιακοί Σύμβουλοι και Αντινομάρχες.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΑΥΓΗ ·Κατατίθεται σήμερα- αύριο το Μεσοπρόθεσμο 2015-17- Μικρότερες συντάξεις, μεγαλύτεροι φόροι·Αλ. Τσίπρας από Πράγα:- ΣΥΡΙΖΑ ή λιτότητα διαρκείας·Για χρέη στο δημόσιο- Υφαρπαγή σπιτιών στο 1/3 της αντικειμενικής αξίας
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Μεγάλη υποκρισία- ¨Πλειστηριαμοί ακινήτων όσο- όσο·Μεσοπρόθεσμο- Νέο «ψαλίδι» για Υγεία, Παιδεία, Εθνική Άμυνα·Προσλήψεις σε Μετρό, υπουργείο Μεταφορών και Οργανισμό Συγκοινωνιών- Οι προκηρύξεις και οι ειδικότητες σε τρεις φορείς