Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

"Αυτές οι Εκλογές, είναι Τεστ Μνήμης και Κρίσης"

Ιωάννης Μανομενίδης Σμήναρχος ε.α., Νομικός ΑΠΘ, Εφοδιαστής ΣΙ, MSc Cranfield, Οικονομολόγος BScΑΠΘ, MscΠαΜακ, Διακλαδικός Επιτελής ΑΔΙΣΠΟ
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
"Αγαπητοί μου συμπολίτες, 
Μετά από μία θητεία 26 ετών στην Πολεμική Αεροπορία, στη διάρκεια των οποίων εκτός των όσων διακρίσεων οι περισσότεροι αγνοείτε (με δική μου ευθύνη να προβάλω) παρότι συμπατριώτης σας από τον Πόντιο πατέρα μου κι Ανατολικοθρακιώτης από τη μητέρα μου, προέταξα ζητήματα αξιοκρατίας και διαφάνειας στις Ένοπλες Δυνάμεις, ήμουν ιδρυτικό μέλος στο Συνδικαλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων, και παραιτήθηκα καθαρά για λόγους Αξιοκρατίας και Διαφάνειας (όταν κάποιος από το γραφείο μεταθέσεων «αυτομετατέθηκε» στη Γερμανία), μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας μου τοποθέτησης ως Διοικητή Υποστήριξης στο Αεροδρόμιο της Καμπούλ, από όπου επέστρεψα με μετάλλιο της ISAF, με σκοπό να ασχοληθώ με την πολιτική και να συμβάλω στην αλλαγή αυτού του σαθρού συστήματος διαφθοράς που διατρέχει όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης στη χώρα μας.

Ψωμιάδης: "Ζητώ συγνώμη που έφερα τον Σαμαρά στην εξουσία"

Δελτίο τύπου “Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό”
Τη Λαμία και τη Χαλκίδα επισκέφθηκε σήμερα (Τετάρτη 30/04/2014) ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της “Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό” Παναγιώτης Ψωμιάδης, στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών.

Τους έλεγε ότι θα φέρει τουρίστες και έτρωγε και έπινε τζάμπα, αλλά...

Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, πέντε περιπτώσεις απάτης και μία περίπτωση υπεξαίρεσης σε βάρος επαγγελματιών τουριστικών επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή Χαλκιδικής.

Στο Συνεδριακό Κιλκίς με την Ιωάννα

Υπογράφει η Μαριγώ
Κυριακή 27 Απριλίου 2014,ώρα περί δεκάτης πρωινής…. 
Ο ήλιος κάνει δειλά- δειλά την εμφάνισή του στο βροχερό και συννεφιασμένο Κιλκίς.
Η βροχή, λένε οι παλιοί πως είναι ευλογία θεού! Τώρα ίσως περισσότερο από ποτέ, για να γεμίσουν τα πηγάδια μας, να χουμε νεράκι να πιούμε!!!

Πετυχημένη άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 η προγραμματισμένη Άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς. Η εκπαίδευση στις 28 & 29 Απριλίου περιλάμβανε:

"Με τους αγώνες γράφουμε ιστορία"

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
ΣΙΚΑΓΟ 1Η ΜΑΗ 1886
350.000 εργάτες σε 1.200 εργοστάσια απεργούν και 100.000 εργαζόμενοι διαδηλώνουν σε μια μαχητική πορεία διεκδικώντας 8ωρο και καλύτερες συνθήκες εργασίας. Ο αγώνας της εργατικής τάξης απέναντι στην εκμετάλλευση του κεφαλαίου έχει αρχίσει, θα είναι μακρύς, σκληρός και ανυποχώρητος.

Συνάντηση Σ. Συμεωνίδου με τον Μητροπολίτη Γουμένισσας

Δελτίο τύπου συνδυασμού Σ. Συμεωνίδου
Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γουμένισσας, Αξιούπολης και Πολυκάστρου κ.κ. Δημήτριο συναντήθηκε την Τρίτη, στην έδρα της Μητρόπολης στη Γουμένισσα, η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας κ. Σόνια Συμεωνίδου.

Υποδοχή του αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Γεροντίσσης, στη Μητρόπολη Κιλκίς

Το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 καί ὥρα 7:00 τό ἀπόγευμα, μπροστά στόν Ἱερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως τοῦ Σωτῆρος Κιλκίς θά γίνει ἡ υποδοχή του αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Γεροντίσσης εκ της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Αγίου Όρους.
Τήν Ιερά Εικόνα θα μεταφέρουν Αγιορίτες Πατέρες καί θά ὑποδεχθεῖ ὁ Ἱερός Κλῆρος καί ὁ εὐσεβής λαός.

Η Ιερά Εικόνα θά τίθεται πρός προσκύνηση στόν Μητροπολιτικό Ναό έως την Τετάρτη 7 Μαΐου το απόγευμα, οπότε και θα αναχωρήσει.
Κατά διάρκεια του προσκυνήματος θά τελούνται καθημερινά Ἱερές Ἀκολουθίες σύμφωνα μέ τό πρόγραμμα.


Το Βιβλίο Αλλιώς στη Θεσσαλονίκη

Η Parallaxi και η δράση της "Η Θεσσαλονίκη Αλλιώς", συμπληρώνοντας 4 χρόνια συνεχών παρεμβάσεων, με περισσότερα από 30 project στη Θεσσαλονίκη και τη Γερμανία, εστιάζουν εκ νέου στον πολιτισμό και το βιβλίο.

Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ελληνικού Πολιτισμού και τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου, η "Θεσσαλονίκη Αλλιώς" βλέπει ξανά το "Βιβλίο Αλλιώς", όπως και το 2011, και υποδέχεται την 11η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου στην πόλη.

Δήμπαλας: "Δεν κατεβαίνω στις εκλογές της ΕΠΣ Κιλκίς"

Υπογράφει ο Γιώργος Δήμπαλας
Με αίσθημα ευθύνης πριν περίπου δέκα μήνες (7 Ιουλίου 2013) σε μια δύσκολη περίοδο για το κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο (αποπομπή της ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ από τις τάξεις της ΕΠΟ λόγω άστοχων ενεργειών του προέδρου κ.Βασίλη Χατζηαποστόλου) δημοσιοποίησα μέσω των ΜΜΕ του νομού Κιλκίς αλλά και πανελληνίως την απόφασή μου να διεκδικήσω με ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ συνδυασμό ως υποψήφιος πρόεδρος τη διοίκηση της ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Προσοχή. Κυκλοφορεί νέος ιός στο Facebook..

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους χρήστες του διαδικτύου, σχετικά με «ιό» που διαδίδεται μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης «Facebook».

Αποχή από 5 Μαΐου 2014 των δικηγόρων Κιλκίς από τις υποθέσεις ΙΚΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, συντασσόμενο με την από 29-04-2014 απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισε την αποχή από 5-5-2014 των δικηγόρων-μελών του από τις υποθέσεις του ΙΚΑ (τόσο των δικηγόρων του ΙΚΑ ανά υπόθεση, των δικηγόρων του ΙΚΑ με πάγια αντιμισθία και των δικηγόρων των αντιδίκων του ΙΚΑ), μέχρι την υπογραφή ιδιωτικών συμφωνητικών μεταξύ του ΙΚΑ και των ανά υπόθεση δικηγόρων, που θα προβλέπει ως αμοιβή των δικηγόρων αυτών τις νόμιμες αμοιβές του Κώδικα Δικηγόρων.

Επίσκεψη του υποψηφίου Περιφερειάρχη Ν. Χρυσομάλλη στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία
Δεν χωρούσε ο κόσμος στα γραφεία της Τ.Ο του Λαϊκού Συνδέσμου στο Κιλκίς. Ο κόσμος ήρθε να γνωρίσει από κοντά τους τρεις υποψηφίους για την περιφερειακή ενότητα του Κιλκίς στον συνδυασμό Ελληνική Αυγή για την κεντρική Μακεδονία. Επικεφαλής του συνδυασμού Ελληνική Αυγή για την κεντρική Μακεδονία είναι ο Χρυσομάλλης Νικόλαος.

"Τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιά όπως της αξίζει"

Υπογράφει το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Κιλκίς
Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Κιλκίς στη εξαιρετικά αυτή δύσκολη συγκυρία για την Ελληνική κοινωνία, απευθύνει ταξικό,ενωτικό και αγωνιστικό χαιρετισμό στους εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα που τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ανατροπή των πολιτικών των μνημονίων και τους καλεί σε μαζική συμμετοχή στην ΑΠΕΡΓΙΑ και την απεργιακή συγκέντρωση της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ που θα γίνει την ΠΕΜΠΤΗ 1 ΜΑΪΟΥ 2014 στο Εργατικό Κέντρο.

Τα μεγάλωνε σαν παιδιά του, αλλά...

Συνελήφθη χθες (29.04.2014) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας, ένας ημεδαπός ηλικίας 51 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ο υποψ. ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος μιλά στη Γνώμη


Αναβάθμιση του Μουσείου της Λίμνη Δοϊράνης και της γύρω περιοχής

Εγκρίθηκε η πρόταση που υποβλήθηκε το Σεπτέμβριο του 2013 από το Δήμο Κιλκίς σε συνεργασία με το Δήμο Dojran της ΠΓΔΜ στην 3η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο Πρόγραμμα "Ελλάδα-ΠΓΔΜ, Διασυνοριακό Πρόγραμμα 2007-2013, με τον τίτλο FACE (ΠΡΟΣΩΠΟ).
O προϋπολογισμός του έργου για το Δήμο Κιλκίς είναι 400.000 ευρώ.

Δ. Χαραλαμπίδου: «Ο χρυσός τους φέρνει πιο κοντά…»

Με αφορμή τις δηλώσεις των δύο υποψηφίων της ΝΔ για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, σχετικά με τις άδειες εξόρυξης χρυσού στις περιφερειακές ενότητες Χαλκιδικής και Σερρών η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ομιλία Α. Τζιτζικώστα, Π. Κολότσιου στο Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην ομιλία, του Α. Τζιτζικώστα, υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, στο Πολύκαστρο. Ο ενθουσιασμός για τις επικείμενες εκλογές, ανάμεσα στους πολίτες της τοπικής κοινωνίας και στους υποψηφίους Αντιπεριφερειάρχη και Περιφερειακούς Συμβούλους, ήταν έντονος.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΑΥΓΗ ·Αλέξης Τσίπρας: Κάνε την οργή σου πολιτική πράξη –Ευρωψηφοδέλτιο αντίστασης, ανατροπής και νίκης ·1η Μάη- Αγώνες για να αποκρουστούν και να ακυρωθούν τα νέα Μνημόνια·Σήμερα στη Βουλή- Μεσοπρόθεσμο τετραετούς λιτότητας
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Κυνική παραδοχή από τον Βρούτση για τις επικουρικές! –«Ναι, θα μειωθούν οι συντάξεις» -Το προανήγγειλε (κατά λάθος) η Μαρία Σπυράκη στην εκπομπή Χατζηνικολάου ·Ελλείψει χρημάτων – Νέα παράταση για τις ρυθμίσεις στα αυθαίρετα·Μεγαλειώδης γκάφα!- Στο υπ. Οικονομικών «αγνοούν» ότι δεν γίνεται να φορολογηθούν οι ξένοι που αγόρασαν ομόλογα