Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Η υποψ. Ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Χριστίνα Γιαννόπαπα Κατριβάνου μιλά στη Γνώμη


Επίσκεψη Νιόβης και Γιώργου στο Κέντρο Κοινωνική Στήριξης και στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνδυασμού Γ. Ρωμανίδη
Oι υποψήφιοι του συνδυασμού για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ-Νιόβη Παυλίδου», με επικεφαλής τον υπ. Αντιπεριφεριάρχη Κιλκίς Γιώργο Ρωμανίδη, επισκέφθηκαν τo Κέντρο Κοινωνική Στήριξης και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Παύλο Θωμαίδη.

Ομιλία Χρήστου Γκουντενούδη στην Αξιούπολη

Δελτίο τύπου συνδυασμού Χ. Γκουντενούδη
Από την πόλη των άξιων πολιτών, που γεωγραφικά συνιστά το σημείο συνάντησης όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Παιονίας, από την Αξιούπολη, ξεκίνησε τον κύκλο των κεντρικών του ομιλιών ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’ Χρήστος Γκουντενούδης.

Το ένειρο παρέμεινε όνειρο για τον Εύαθλο Μακεδόνες Πολυκάστρου

Το Σαββάτο 3 Μαΐου 2014 ολοκληρώθηκε στην πόλη της Έδεσσας, η «Τελική Φάση» των αγώνων play-off της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Συνάντηση Δημοτικού Συνδυασμού Παιονία Ισχυρή

Δελτίο τύπου συνδυασμού Χ. Γκουντενούδη
Υψηλό αγωνιστικό φρόνημα, δυναμική πνοή και αισιοδοξία για την έκβαση της εκλογικής μάχης κυριάρχησαν στη συνάντηση του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’ .

Ανοιχτή εκδήλωση από τον ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς με τον Νίκο Χουντή

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, ενόψει των ευρωεκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 25 Μαΐου, διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με τον Νίκο Χουντή (Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ) το Σάββατο 10/5 και ώρα 20.00 στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.
Θα προλογίσει ο υπ. αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Λάζαρος Λαζαρίδης και θα απευθύνει χαιρετισμό η υπ. περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας Δέσποινα Χαραλαμπίδου

Συλλυπητήρια για τον απρόσμενο θάνατο του Ζαχαρία Παπαδόπουλου

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας Δέσποινα Χαραλαμπίδου, ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Λάζαρος Λαζαρίδης και όλοι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και την συμπαράσταση τους στην Παρθένα (Νόπη) Παπαδοπούλου και την οικογένεια της για τον απρόσμενο θάνατο του πατέρας της Ζαχαρία Παπαδόπουλου.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας – Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ( α.α: 15/2014 από 04-5-2014/01:30 C) τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Χαρά της συμμετοχής και πολλές επιτυχίες στους «Αγώνες Φιλίας 2014» για τον Α.Σ. Αίας Κιλκίς

Μία πολύ ωραία πρωτοβουλία του ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Απριλίου στο στάδιο της Κατερίνης, οι «Αγώνες Φιλίας 2014» με την συμμετοχή πολλών συλλόγων καθώς και του συλλόγου του Κιλκίς, Α.Σ. ΑΙΑΣ. Διοργανώθηκαν αγώνες στίβου για παιδιά που γεννήθηκαν από το 2001 έως το 2007 και παρά τις καιρικές συνθήκες οι οποίες ταλαιπώρησαν αθλητές και διοργανωτές, η συμμετοχή ήταν μεγάλη και η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία.

Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας 2014 σε Αξιούπολη και Κιλκίς

Σας ενημερώνουμε ότι  θα πραγματοποιηθεί Εκδήλωση Παρουσίασης των  δράσεων των ομάδων των σχολείων, με τίτλο «Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας 2014»:

1. Στην Παιονία, από Δευτέρα 12 Μαΐου 2014 έως Τετάρτη 14 Μαΐου 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Αξιούπολης και ώρα 09:00 έως 13:00:

Εγκαίνια Κέντρου Αποθεραπείας - Αποκατάστασης Α.μ.ε.Α "Βηματίζω" στο Κιλκίς


Ημερίδα με θέμα: «Πρώτες βοήθειες-Ατυχήματα στο σπίτι»

Η Δ/νση της ΕΠΑ.Σ Βοηθών Νοσηλευτών του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς,  οι διδάσκοντες ιατροί και οι μαθητές της Β΄τάξης της ΕΠΑ.Σ  σας προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα:  «Πρώτες βοήθειες-Ατυχήματα στο σπίτι»

Μιχάλης Αναστασιάδης, υπ. δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς


Συναυλία χορωδίας και ορχήστρας γυμνασίου Πολυκάστρου την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014


Πρόσκληση για Συμμετοχή σε Νέο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα του ΚΔΒΜ Δήμου Κιλκίς

Το ΚΔΒΜ Δ. Κιλκίς σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης), ανακοινώνει την ΑΜΕΣΗ υλοποίηση τις επόμενες μέρες, του Προγράμματος Επιμόρφωσης με τίτλο "Διαδικτυακά εργαλεία και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή"

Καταργείται η ατομική ερασιτεχνική άδεια αλιείας

Από το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:  «Σύμφωνα με το νόμο 4256/2014 (ΦΕΚ 92/Α΄/2014) άρθρο14, παρ.2, καταργείται από τις 14/4/2014 η ατομική ερασιτεχνική άδεια αλιείας και η άδεια ερασιτεχνικής αλιείας σκάφους.

SOS: "Κινδυνεύουν τα παιδιά του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς και όχι μόνο"

Την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014, μέλη του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, παραβρέθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο και γνωστοποίησαν αίτημά τους που κατέθεσαν εγγράφως, σχετικό με την απομάκρυνση της βάσης κεραιών κινητής τηλεφωνίας από την περιοχή (έναντι του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής) αλλά και την άμεση λήψη προστατευτικών μέτρων τόσο στο δημοτικό σχολείο όσο και στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Λειτουργία υπηρεσιών Δημοτολογίου Κιλκίς ενόψει δημοτικών εκλογών

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι, σε εφαρμογή της Εγκυκλίου 14, αριθμ. πρωτ.: 15641/ 17.4.2014 του ΥΠΕΣ, οι υπηρεσίες του τμήματος Δημοτικής Κατάστασης του Δήμου Κιλκίς θα παραμείνουν ανοιχτές το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Απριλίου 2014 για την απρόσκοπτη χορήγηση των απαραίτητων δικαιολογητικών προς όλους τους υποψηφίους (άρθρο 19, παρ. 7 του ν. 3852/2010).

Πως ψηφίζουν οι ετεροδημότες

Από τη Διεύθυνση Διοίκησης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών (δημοτικών & περιφερειακών εκλογών) και των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις 18 και 25 Μαΐου 2014 αντίστοιχα, ανακοινώνονται στους εκλογείς ετεροδημότες τα εξής:

Αιμίλιος Νικολαϊδης, υποψ. δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς