Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ο καναπές σου, η συνενοχή σου!

Λιαρετίδου Ευθυμία (Φαίη)
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας- Ανατροπή στην Κεντρική Μακεδονία
Βρισκόμαστε για τα καλά πλέον στην τελική φάση του προεκλογικού αγώνα ‘δρόμου’. Γευόμενη για πρώτη φορά αυτήν την εμπειρία δεν έχω παρά να σταθώ σε κάποια αξιοπρόσεκτα σημεία και να τα σχολιάσω ενδελεχώς. Από την ημέρα ανακοίνωσης της υποψηφιότητας μου με τον συνδυασμό της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας, έρχομαι αντιμέτωπη με ποικίλες αντιδράσεις , αλλά αυτές που πάντα μαγνητίζουν την σκέψη μου, είναι όσες προέρχονται από τους συνομήλικους φίλους και γνωστούς και την ευρύτερη νεολαία.

Πρόγραμμα επισκέψεων συνδυασμού Γ. Ρωμανίδη

Πρόγραμμα επισκέψεων συνδυασμού Γ. Ρωμανίδη.
Δείτε ΕΔΩ.

Pre-reworks Event Thessaloniki

Σάββατο 10 Μαΐου στο Βlock 33
Line Up
Derrick May (Detroit/Transmat, USA)
dOP Live (Circus Company, France)
ISON/Actor One (NON/Noir Music, Greece)
Giganta Live (Ninja Tune, Greece)
Darktom & George Adi (NON, Greece)

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά, τo Reworks festival ξεκινά την προετοιμασία του για την γιορτή της μουσικής στην Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβρη, η οποία γιορτάζει την 10η της διοργάνωση και ταξιδεύει σε σημεία της Ευρώπης, παρουσιάζοντας καλλιτέχνες από την Ελληνική σκηνή και όχι μόνο!

Πρόγραμμα επισκέψεων Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας

Δελτίο τύπου συνδυασμού Λ. Λαζαρίδη
Συνεχίζεται η περιοδεία των επισκέψεων της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας σε περιοχές και χωριά του νομού μας με ομιλίες και προτάσεις για τις λύσεις πάνω στα προβλήματα της περιφέρειας.

Εορτασμός των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού

Η 9η Μαΐου, ημέρα λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, καθιερώθηκε (αρθ.4 παρ.1 Ν.2703/1999, ΦΕΚ 72/Α/8-4-1999) ως ημέρα πανελλαδικού εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού, για την έμπρακτη απόδοση της οφειλόμενης από το έθνος τιμής προς τους πολεμιστές, τους αγωνιστές, τους νεκρούς και τα θύματα του ιερού αγώνα και της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944 του Ελληνικού Λαού εναντίον των εχθρικών στρατευμάτων κατοχής.
Το εορταστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Κιλκίς: Εκδηλώσεις μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Με το Ν.2193/1994 (ΦΕΚ 32Α/1994) καθιερώθηκε η 19η Μαΐου ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 του ανωτέρω Νόμου ο εορτασμός εάν δεν συμπίπτει με Κυριακή γίνεται την πρώτη Κυριακή μετά την 19η Μαΐου.

Η Ευρώπη που πάλλεται ολισθαίνοντας!

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή, Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
O Ζ. Μονέ, ο πατέρας της ΕΟΚ, δήλωνε το 1943 από το Αλγέρι, σε συνεδρίαση της εξόριστης κυβέρνησης της Γαλλίας ότι: «Δεν θα υπάρξει ειρήνη στην Ευρώπη αν τα κράτη ανασυσταθούν στη βάση της εθνικής κυριαρχίας… πρέπει να συστήσουν μια ομοσπονδία», κάτι που δεν προβλέφθηκε βέβαια στη Συνθήκη της Ρώμης (1957), το είχε όμως στο μυαλό του ο αρχιτέκτονας του οράματος της ενωμένης Ευρώπης.

"Μετά τις εκλογές θα ανατείλει μια νέα εποχή για την Παιονία"

Υπογράφει ο Γιάννης Ίγγιλις
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’
Η πρώτη επαφή με το Δήμο Παιονίας, με την ιδιότητα του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου, ήταν μια εξαιρετικά χρήσιμη και διδακτική εμπειρία. 
Έμαθα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για το συνολικό τρόπο λειτουργίας του Δήμου και επιπλέον από τη θέση του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘’Παιδικοί Σταθμοί – ΚΑ.ΠΗ. –ΚΕΦΟ’’ εργάστηκα επί δύο χρόνια σκληρά για τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών στον τομέα ευθύνης μου.

Λαζαρίδης: «Για ποια περιφέρεια μας μιλάτε; Που είναι 3,5 χρόνια;»

Δελτίο τύπου συνδυασμού Λ. Λαζαρίδη
Ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Λαζαρίδης Λάζαρος συνοδευόμενος από υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας καθώς και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου επισκέφτηκαν το Σάββατο πρωί την λαϊκή αγορά της πόλης του Κιλκίς όπου συνομίλησαν με πολίτες και παραγωγούς.

Χωρίς οπαδούς της Νίκης Βόλου το παιχνίδι με τον Αιγινιακό

H Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνει ότι, την 05.05.2014 εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Ανδριανό, σύμφωνα με την οποία, απαγορεύτηκε:

Γιατί δεν μιλούν;

Υπογράφει ο Τσιόνκης Στέφανος
υπ. Δήμαρχος Παιονίας
Πλησιάζει η μέρα των εκλογών και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι της Παιονίας που υπηρετούν το ΜΝΗΜΟΝΙΟ κρύβονται. Τους έχουμε καλέσει σε ανοιχτό δημόσιο διάλογο για να ακούσουν οι Παίονες τα προγράμματα των συνδυασμών ζωντανά και χωρίς περιστροφές αλλά άφαντοι οι κύριοι.

Συναυλία με τίτλο «Οι ήχοι του σώματος» την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 στο Κιλκίς

Ο διευθυντής και οι καθηγητές του ΠΟΛΥΑΝΕΙΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΙΛΚΙΣ, σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την συναυλία με τίτλο «Οι ήχοι του σώματος» την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς και ώρα 7.00 μ.μ., με την συμμετοχή των τμημάτων της Ευρωπαικής σχολής του ωδείου.

"Φαινόμενα των καιρών"

Γράφει ο Ιωάννης Τσογγίδης
π. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς
Μετά από 8 χρόνια συνειδητής αποχής από τα κοινά του τόπου μας, για λόγους που ήταν πάνω από τη θέλησή μου, πήρα την απόφαση να επαναδραστηριοποιηθώ συμμετέχοντας για 6η φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές, με την πεποίθηση ότι μπορώ να προσφέρω πολλά στην κοινή υπόθεση, με όπλα την εντιμότητα, την ικανότητα, την πείρα και τη γνώση.

«Ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε...» στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς και το Τμήμα Απασχόλησης, Τουρισμού και Πολιτισμού, η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών, η Θεατρική Ομάδα «Κλαυσίγελως» και η Ομάδα «Θεάτρου Όραμα» του Δήμου Θέρμης στο πλαίσιο του εορτασμού των εκδηλώσεων “Ελευθέρια 2014” παρουσιάζουν την παράσταση «Ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε...» του Βασίλη Μητσάκη την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 και ώρα 21:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Τιμήθηκε η Βούλα Πατουλίδου

Τιμητική πλακέτα για την προσφορά της στον αθλητισμό απένειμαν χτες στη Βούλα Πατουλίδου η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών και η Ελληνική Ομοσπονδία Δυναμικού Τριάθλου.

«Έρευνα για τις ιστορικές εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτηρίου της Γουμένισσας»

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παιονίας στην 4η τακτική του συνεδρίαση στις 20 Μαρτίου 2014, έλαβε μια ιστορική απόφαση, με αριθμό 39/2014, για τα δεδομένα του Δήμου. Τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για την εκπόνηση ερευνητικού προγράμματος με θέμα: «Έρευνα για τις ιστορικές εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτηρίου της Γουμένισσας»

Εκδηλώσεις για τα "Ελευθέρια 2014" στο Κιλκίς

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΜΑΙΟΥ 2014
ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Θεατρική παράσταση “Ο,τι φάμε, ό,τι πιούμε...” του Βασίλη Μητσάκη από την ομάδα “Κλαυσίγελως” και την ομάδα “Θεάτρου όραμα” του Δήμου Θέρμης Θεσσαλονίκης .
Σκηνοθεσία: Θεόφιλος Λάλος και Δώρα Σκαρλάτου.
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, ώρα 9 μ.μ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΪΟΥ 2014
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΑΡΜΟΝΙΑ”
Ομιλία με θέμα “Γιορτή της μητέρας”
Ομιλήτρια: Κατερίνα Ισαακίδου, εκπαιδευτικός
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, ώρα 7 μ.μ.

Στον Εύρωπο η Σόνια

Δελτίο Τύπου συνδυασμού Σ. Συμεωνίδου
Η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας Σόνια Συμεωνίδου – Νούλα επισκέφθηκε την Παρασκευή 2 Μαίου τον Ευρωπό και περιόδευσε στη λαϊκή αγορά.

Συνάντηση Υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κιλκίς

Δελτίο τύπου «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κιλκίς
Την Κυριακή 4 Μάη πραγματοποιήθηκε συνάντηση των υποψήφιων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του Δήμου Κιλκίς, με σκοπό την εκτίμηση της μέχρι τώρα δουλειάς μπροστά στις τριπλές εκλογές στις 18 και 25 του Μάη, και το σχεδιασμό μέχρι τις εκλογές.

Συνεχίζονται για 2η χρονιά οι “Ιστορικοί Περίπατοι στο Κιλκίς”

Από το Δήμο Κιλκίς και το Σύλλογο Αρχιτεκτόνων νομού Κιλκίς ανακοινώνεται ότι, έπειτα από την επιτυχία και το υψηλό ενδιαφέρον που σημείωσε κατά την περσινή χρονιά, συνεχίζεται και φέτος η δράση “Ιστορικοί περίπατοι στο Κιλκίς: Περπατώντας στην πόλη με έναν αρχιτέκτονα".

Φαχουρίδης και Χαλίτσιος στο Παλιό Αγιονέρι

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης
Το Σάββατο 3 Μάη πραγματοποιήθηκε από τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Γιάννη Φαχουρίδη και από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Κώστα Χαλίτσιο, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», πολιτική προεκλογική συγκέντρωση στο Παλιό Αγιονέρι.

Αλλά...ΖΩ, «Kilkis Trail Running 2014» και Νότης Μαριάς

Δελτίο τύπου Αλλά...ΖΩ
Χθες  04 Απριλίου 2014 μέλη της Πρωτοβουλίας Ευθύνης και Συμμετοχής «αλλά..ΖΩ» έλαβαν μέρος στους αγώνες δρόμου «Kilkis Trail Running 2014» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτων Κιλκίς (Σ.ΦΙ.Π Κιλκίς).

Μήνυμα Τρ. Πέτρογλου για τις Ευρωεκλογές

Γράφει ο Τριαντάφυλλος Πέτρογλου
Πρόεδρος της ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς
Η 25η Μαΐου είναι η ημέρα που οι Ευρωπαίοι πολίτες εκλέγουν τους αντιπροσώπους τους στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Μία εκλογική αναμέτρηση διαφορετική και πρωτόγνωρη αφενός μεν για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας αφού από πλευράς εκλογικής διαδικασίας για πρώτη φορά η εκλογή των αντιπροσώπων των πολιτών γίνεται με σταυρό προτίμησης και αφετέρου για την χάραξη (επιτέλους) κοινής ευρωπαϊκής πολιτικής λόγω των διευρυμένων πλέον νομοθετικών αρμοδιοτήτων του ευρωκοινοβουλίου.

73η Επέτειος της Μάχης των Ευζώνων

Την Παρασκευή 25 Απριλίου τιμήθηκε η 73η επέτειος της ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ, η οποία διεξήχθη την 25η Απριλίου 1941 με την εισβολή Βούλγαρων Κομιτατζήδων στο χωριό των Ευζώνων. Μετά τη δοξολογία ακολούθησε Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Πλατείας της Κεντρικής Πλατείας των Ευζώνων.

Πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων 2014

α) Στις 21 Μαΐου λήγουν τα μαθήματα του σχολικού έτους 2013-2014.
β) Οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα αρχίσουν την Τετάρτη 28-5-2014, ενώ οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄) θα αρχίσουν την Πέμπτη 29-05-2014. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσουν το Σάββατο 21-6-2014. Η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) θα διεξαχθεί από 23-6-2014 ως και 4-7-2014. Τέλος, οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν την Πέμπτη 19-6-2014.

Επισκέψεις Τουτουντζίδη σε οικισμούς του ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνδυασμού Χ. Τουτουντζίδη
Αμέσως μετά την επίσκεψη του υποψήφιου περιφερειάρχη Μάρκου Μπόλαρη στο Κιλκίς, ξεκίνησαν οι περιοδείες του ψηφοδελτίου της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «συμμετέχω» για το Νομό Κιλκίς, με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χριστόφορο Τουτουντζίδη.

«Ημέρα βράβευσης του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης»

H Δ.Δ.Ε. νομού Κιλκίς και ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων σας προσκαλεί στην εκδήλωση απονομής επαίνων και διακρίσεων στα σχολεία που συντονίζουν και συμμετέχουν στο Δίκτυο με θέμα: «Ενδιαφέρομαι – Ανακυκλώνω – Σκέφτομαι το συνάνθρωπο» και αφορά στη συλλογή πλαστικών καπακιών για την ανταλλαγή ή αγορά αναπηρικού αμαξιδίου.

Το Ειδικό Σχολείο Κιλκίς ευχαριστεί...

Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά, την οικογένεια και τους κ.κ. Φαχουρίδη Στέργιο, Σαββίδη Θεοχάρη, Σαββίδου Έλσα, Φαχουρίδου Νίκη, Σαββίδου Σοφία και Σαββίδη Νικόλαο για τη δωρεά 300 Ευρώ αντί στεφάνων στη μνήμη της κ. Αντιγόνης Συζ. Αχιλλέα Σαββίδη.

Συμμετοχή της Επιμορφωτικής Κιλκίς σε διακρατική συνάντηση στην Πολωνία

Η Επιμορφωτική Κιλκίς σε συνεργασία με με εκπαιδευτικούς και κοινωνικούς φορείς από την Αγγλία, τη Φιλανδία, την Ουγγαρία, τη Σλοβενία, την Πολωνία, την Ιταλία, τη Γερμανία και την Κύπρο υλοποιεί ένα project στο πλαίσιο του προγράμματος «GRUNDTVIG - Εκπαιδευτικές Συμπράξεις» με τίτλο «οι Κοινότητες των Πολιτών σαν χώροι Προσφοράς της Μάθησης». Για το σκοπό αυτό συμμετείχε στην 5η διακρατική συνάντηση διάρκεια 2 ημερών που υλοποιήθηκε στην Πολωνία.

Ο Ριζοσπαστισμός του “Αλλά..ζω” ή αλλιώς τι νέο κομίζει στα δημοτικά ήθη της πόλης του Κιλκίς

Άννα Ριζάκη
“Πρωτοβουλίας Ευθύνης και Συμμετοχής ΑΛΛΑ...ΖΩ”​
Μέχρι σήμερα, κάθε πολιτικός χώρος επέλεγε ένα πρόσωπο της αρεσκείας του και το προωθούσε επικεφαλής μιας δημοτικής παράταξης που την έλεγχε σε μεγάλο βαθμό.

Ομιλία του Απ. Τζιτζικώστα στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
«Τα προβλήματα της αυτοδιοίκησης δεν έχουν κομματικές ταμπέλες - Η μάχη για το καλό του τόπου απαιτεί να είμαστε ενωμένοι»

Στην περιφορά της εικόνας του Αγίου Αθανασίου και στο Κουρμπάνι η Σόνια

Δελτίο τύπου συνδυασμού Σ. Συμεωνίδου
Στην περιφορά της εικόνας του Αγίου Αθανασίου, στον φερώνυμο Ιερό ναό Πολυκάστρου, συμμετείχε την Πρωτομαγιά η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας κ. Σόνια Συμεωνίδου.

Νατάσα Σωτηριάδου, υποψ. περιφερειακή σύμβουλος Κιλκίς


Η υπ. Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη μιλά στη Γνώμη



Επισκέψεις και ομιλίες Χρήστου Γκουντενούδη στη Μεσιά, Γρίβα και στο Πολύπετρο

Δελτίο τύπου συνδυασμού Χ. Γκουντενούδη
Ομιλία στο Πολύπετρο πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’ Χρήστος Γκουντενούδης.

"Η νεολαία αποτελεί την κινητήρια δύναμη"

Πλούταρχος Ελευθεριάδης
Αστυνομικός
Σκοπός μας είναι να αλλάξουμε τη ζωή μας και να απαλλαγούμε από την καθημερινότητα που στερεί τα όνειρά μας. Αποζητάμε αξίες και οραματιζόμαστε έναν κόσμο καλύτερο και δικαιότερο με ίσες αξίες και ιδανικά για όλους.

Συνάντηση Τζιτζικώστα και Κολότσιου με αγρότες του Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
Συνάντηση με τους αγρότες του Κιλκίς είχε ο Περιφερειάρχης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο Περικλής Κολότσιος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό του κύριου Τζιτζικώστα «Αλληλεγγύη» και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι άκουσαν προσεκτικά τα προβλήματα που «καίνε», τους αγρότες.

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Δ. Σισμανίδη στο Κιλκίς



Δελτίο τύπου συνδυασμού Δ. Σισμανίδη
Η πρώτη δημόσια παρουσία της ‘’Ανόδου – 7Πολις’’ στην ιδρυτική διακήρυξη του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη θύμιζε έντονα μια μεγάλη γιορτή της Αυτοδιοίκησης!

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Φεύγουν οι καλύτεροι από τις Ένοπλες Δυνάμεις— Μετανάστες εξειδικευμένοι αξιωματικοί, υπαξιωματικοί για ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης·Eurogroup για νέα μέτρα και διαχείριση του χρέους –Σήμερα στις Βρυξέλλες, η κρίσιμη συνεδρίαση, παρόντος του υπουργού Οικονομικών Ι. Στουρνάρα· Κοινωνικό μέρισμα:-Περισσεύουν λεφτά, διευρύνονται τα κριτήρια
ΕΘΝΟΣ ·Λευκός καπνός από Βρυξέλλες για το χρέος- Μήνυμα- δέσμευση αναμένει η κυβέρνηση από το EUROGROUP·Τσίπρας- Βενιζέλος- Αγωνίες και ελπίδες για την πρώτη Κυριακή·Αποκαθήλωση της «17Ν» από τον Τζωρτζάτο- Σκότωσαν τον Αξαριλιάν για να… πάνε διακοπές και έκαναν ληστείες για την τσέπη τους!

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Κώστα Γιαννόπουλου στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου συνδυασμού Κ. Γιαννόπουλου
Εκατοντάδες υποστηρικτές του Συνδυασμού ‘Περιφέρεια Πρωταθλήτρια’ τίμησαν το Σάββατο 3 Μαίου με την παρουσία τους τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στο Κιλκίς παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν την ώρα των εγκαινίων.