Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Προσοχή! Εξαπατούν με παραπλανητικά e-mail προσφέροντας δήθεν θέσεις εργασίας

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους χρήστες του διαδικτύου για την αποφυγή εξαπάτησής τους, από απατηλό – παραπλανητικό e-mail, προσφοράς ευκαιριών απασχόλησης και θέσεων εργασίας.

Ανακοίνωση ΚΚΕ για την αντιφασιστική νίκη των λαών

Υπογράφει το γραφείο τύπου του ΚΚΕ
Τιμάμε τα 69 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, απ’ την μέρα που η ναζιστική Γερμανία παραδόθηκε άνευ όρων στον Κόκκινο Στρατό.

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για την αντιφασιστική νίκη του 1945

Υπογράφει το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Συμπληρώνονται σήμερα 69 χρόνια από τη λήξη του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου (8-9 Μαΐου 1945) και η μνήμη επιστρέφει με μεγάλο σεβασμό σε όσους όρθωσαν το ανάστημά τους στη φασιστική κατάκτηση, σε όσους θυσιάστηκαν στα πεδία των μαχών ή μαρτύρησαν στα ναζιστικά στρατόπεδα.

Συνελήφθησαν σε χωριό του Κιλκίς δύο άτομα για κατοχή παράνομου οπλισμού

Συνελήφθησαν χθες (07.05.2014) το πρωί σε χωριό του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 58 και 36 ετών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Στη δημοτική ενότητα Πικρολίμνης ο Τουτουντζίδης

Δελτίο τύπου συνδυασμού Χ. Τουτουντζίδη
Σε περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Πικρολίμνης και συγκεκριμένα σε Παλιό Αγιονέρι, Μικρόκαμπο, Μαυρονέρι και ανω Αποστόλους περιόδευσε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χριστόφορος Τουτουντζίδης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ιορδανίδου – Ποζίδου Κούλα, Παπαδόπουλος Γιάννης, Παυλίδης Ιωσήφ και Σπίγκος Χρήστος που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «συμμετέχω».

Στη ΔΕΥΑΠ και στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου η Σόνια

Δελτίο τύπου συνδυασμού Σ. Συμεωνίδου
Το πρωί της Δευτέρας 4 Μαίου η υποψήφια Δήμαρχος Σόνια Συμεωνίδου επισκέφθηκε τη ΔΕΥΑΠ και ενημερώθηκε από τους υπαλλήλους της επιχείρησης για τη λειτουργία της.

Το Δημαρχείο Κιλκίς επισκέφθηκε ο Π. Τονικίδης

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Τονικίδη
Επίσκεψη στο Δημαρχείο Κιλκίς πραγματοποίησε τη Δευτέρα 5 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού “ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ”.

"Δεν τάζουμε... εξετάζουμε τα προβλήματα του κόσμου"

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
Η τελευταία περιοδεία για το Δήμο Παιονίας του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Περικλή Κολότσιου, μαζί με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του. Στα χωριά Πλάγια, Ειδομένη, Φανό, Σκρα, Αξιούπολη συναντήθηκε με καλούς φίλους. Μίλησε με τους κατοίκους των ακριτικών χωριών.

Περιοδείες Γκουντενούδη στις λαϊκές αγορές Αξιούπολης και Αγίου Πέτρου

Δελτίο τύπου συνδυασμού Χ. Γκουντενούδη
Τις λαϊκές αγορές της Αξιούπολης και του Αγίου Πέτρου επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Μαΐου αντίστοιχα.

Για το διπλό στα Μουδανιά ο Κιλκισιακός

Στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ο Κιλκισιακός δίνει καθοριστικό παιχνίδι στα Μουδανιά, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει στον στόχο της παραμονής.  Οι κ.κ. Σελεμίδης, Κεσίσογλου και Δεμερτζής από την Πέλλα θα διευθύνουν την εκτός έδρας αναμέτρηση του Κιλκισιακού με την ομάδα της Χαλκιδικής. Απόντες για το συγκρότημα του Γιάννη Ζζαπρόπουλου θα είναι οι τιμωρημένοι Μπάμπης Μαυροκεφαλίδης (αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Ελευθερούπολη) και Κώστας Λογγινίδης (εκτίει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του).

Στέλιος Γκουγκουσίδης, υποψ. δημοτικός σύμβουλος Παιονίας


Τηλεφωνική εξυπηρέτηση Συνταξιούχων κι όχι μόνο

Γνωστοποιείται σε όλους Συνταξιούχους καθώς και στους υπό Συνταξιοδότηση Δημοσίου Υπαλλήλους, ότι στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους λειτουργεί νέο τηλεφωνικό κέντρο ενημέρωσης με αριθμό 210-3329900 καθημερινά (πενθήμερο) και ώρες εργασίας 08:00 έως 14:30, για την αντιμετώπιση ερωτημάτων και αποριών, σχετικά με τις συντάξεις και τους Νόμους που ισχύουν.

Αλλάζει και διευρύνεται ο ορισμός των βοσκήσιμων εκτάσεων

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Κιλκίς Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Με τροπολογία που συνυπέγραψε ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς μαζί με άλλους 13 βουλευτές, από τις 30 Απριλίου 2014, σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, που έγινε δεκτή από τον αρμόδιο υπουργό και ψηφίστηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, αλλάζει και διευρύνεται ο ορισμός των βοσκήσιμων εκτάσεων, βάσει των οποίων οι κτηνοτρόφοι εισπράττουν τις επιδοτήσεις.

Εγκαίνια της Σχολικής βιβλιοθήκης του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της Σχολικής βιβλιοθήκης του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Ευχαριστήριο Δημοτικού Σχολείου Μυριοφύτου

Ο Σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου Μυριοφύτου, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον κύριο Σεργιαννίδη Βασίλειο, για τη δωρεάν κατασκευή συρμάτινου πλέγματος στο γήπεδο μπάσκετ του σχολείου μας.


"ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ σημαίνει καλύτερο μέλλον για τους Παίονες"

Ναλμπάντης Τριαντάφυλλος
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Ευρωπού
Αστυνομικός
Στην Παιονία έχουμε την ευτυχία να ζούμε σε τόπο ευλογημένο από το Θεό και την Φύση. Η γόνιμη γη, τα κατάφυτα βουνά μας, ο ζωογόνος Αξιός με τους παραπόταμους του, άνθρωποι δημιουργικοί και εργατικοί, πλούσια ιστορία και πολιτισμός συγκροτούν την ταυτότητά της.

"Με γνώμονα το κοινό καλό"

ΤΣΕΛΕΚΗ Γεωργία*
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Ο Δήμος Κιλκίς, ο τόπος μας, είναι το ίδιο μας το σπίτι. Η αναμόρφωση του τόπου μας μέσα από το όραμα του υποψηφίου Δημάρχου κ. ΣΙΣΜΑΝΙΔΗ Δημητρίου για το μέλλον, που θέτει το Δήμο μας σε μια νέα τροχιά ουσιαστικής προόδου και ανάπτυξης, με βρίσκει συμπαραστάτριά του, αλλά συγχρόνως με καθιστά υπεύθυνη και έτοιμη να προσφέρω τις δικές μου δυνάμεις για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Δράσεις Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Εκδήλωση παιδικών τμημάτων
Η ελληνική παράδοση είναι απύθµενη. Μια ατέλειωτη αλυσίδα από παραδόσεις από τους αρχαίους χρόνους αγγίζουν τις µέρες µας. Που και που πρέπει να γίνεται µια αναφορά σ΄αυτά τα έθιµα και ιδιαίτερα σ΄αυτά που έχουν ξεχαστεί. Κάνοντας µια µικρή ανασκόπηση στην προφορική παράδοση και στα έθιµα τιµούµε και σεβόµαστε τους προγόνους µας.

Κιλκίς, Σεπτέμβριος 2.014 μ.Χ. - Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο Δήμαρχος Κιλκίς και επτά σύμβουλοί του!

Γράφει ο
Πάνος Μαύρος
Τέλος καλό, όλα καλά. Ήταν ένα μικρό ψυχολογικό σοκ, μετά την ενημέρωση για την πραγματική κατάσταση στο Κιλκίς… Όπως δήλωσε ο δντής του Νοσοκομείου Κιλκίς: «Η κατάστασή τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία, και αύριο όλοι θα πάρουν εξιτήριο για να αναλάβουν κατευθείαν τα βαριά καθήκοντα που τους ανέθεσε δια της ψήφου του, ο περήφανος λαός του Κιλκίς…»

Κεντρική συγκέντρωση Λαϊκής Συσπείρωσης στο Κιλκίς, την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014


Επίσκεψη Σόνιας σε Ποντοηράκλεια, Κορώνα, Ειρηνικό, Μεταμόρφωση και Πλατανιά

Δελτίο τύπου συνδυασμού Σ. Συμεωνίδου
Το αδιαχώρητο παρατηρήθηκε στην επίσκεψη της υποψήφιας Δημάρχου Παιονίας Σόνιας Συμεωνίδου – Νούλα στην Ποντοηράκλεια το απόγευμα της Κυριακής 4 Μαίου, κατά τη διάρκεια περιοδείας της επικεφαλής της ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ με στελέχη του συνδυασμού στα χωριά Κορώνα, Ειρηνικό, Μεταμόρφωση, Πλατανιά με τελικό προορισμό την Ποντοηράκλεια.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 8 Μάιου 2014

ΑΥΓΗ ·Ο Αλέξης Τσίπρας σε εντυπωσιακή συγκέντρωση στην Καλαμάτα-Νέο ξεκίνημα για την Ελλάδα ·Δέσποινα Χαραλαμπίδου:- Όλοι στο δημοψήφισμα για το νερό·Έργα και ημέρες του Γ. Σγουρού..
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·»Μας διέλυσαν»- Αυτοκτόνησε 57χρονος μικροομολογιούχος που έχασε 300.000 ευρώ στο «κούρεμα» του Βενιζέλου·Πρωτοφανείς σκηνές με δάκρυα, παγωμάρα, ειρωνείες στη Βουλή- Μπούκουρας: Πείτε μου γιατί είμαι στη φυλακή- Ποιοι ψήφισαν «όχι»·3+1 προγράμματα για 35.500 ανέργους από τον ΟΑΕΔ- Ξεκινάει επιδοτούμενη απασχόληση και κατάρτιση σε επιχειρήσεις, κόστους 100.000.000 ευρώ