Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Το 5ο Δημοτικό Κιλκίς στο κολυμβητήριο του Αλέξανδρου

Στην εξοικείωση με το κολύμπι προχώρησε σήμερα το 5ο Δημοτικό Κιλκίς επισκεπτόμενοι οι μαθητές του το Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς και συγκεκριμένα το νέο του κολυμβητήριο.

Αλλά...ΖΩ: "Καλούμε τους κατοίκους του Κιλκίς στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου"

Δελτίο τύπου συνδυασμού Αλλά..ΖΩ
Τους τελευταίους 4 μήνες, τα μέλη της Πρωτοβουλίας Ευθύνης και Συμμετοχής αλλά…ΖΩ επισκεφτήκαμε όλους τους οικισμούς του δήμου Κιλκίς. Συναντηθήκαμε με κατοίκους, συζητήσαμε τα προβλήματα του κάθε χωριού ξεχωριστά, αφουγκραστήκαμε τις ανησυχίες τους.

Βλέπει το τρίποντο ο Κιλκισιακός

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Κιλκισιακού για το αυριανό κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι (Τετάρτη 14 Μαΐου) με τον Νέστο Χρυσούπολης. Μοναδική απουσία αυτή του τιμωρημένου Μπάμπη Μαυροκεφαλίδη. Οι παίκτες δείπνησαν σε εστιατόριο της πόλης, και πριν από λίγο η αποστολή αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο, όπου και θα διανυκτερεύσει, για να υπάρχει η απαραίτητη ηρεμία και συγκέντρωση, ούτως ώστε να φτάσουμε στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Τι θα κάνεις με αυτό νέε δήμαρχε; (2)

Του Πάνου Μαύρου 
Νέε δήμαρχε, το Κιλκίς έχει και Άνω Πόλη, το ξέρεις; Μικρή μεν, αλλά κάπως γραφική δε. Σε έναν από τους πιο γραφικούς δρόμους λοιπόν (πίσω από τη Μητρόπολη) ο άλλος πέταξε το παλιό του αυτοκίνητο εδώ και πολλούς μήνες, και μας έγραψε όλους στα γεννητικά του όργανα.

Ο υποψ. ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κρίτων Αρσένης στο Κιλκίς



Με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας Λάζαρο Λαζαρίδη και το μέτωπο ενάντια στα μεταλλεία σε Κρούσια-Πάικο συναντήθηκε ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ Κρίτων Αρσένης ο οποίος επισκέφθηκε το Κιλκίς.

Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς: Αλλάζουμε τη γειτονιά μας


Δελτίο τύπου Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση «Αλλάζουμε τη γειτονιά μας» η οποία πραγματοποιήθηκε στο παρκάκι στην Υψηλάντου την Κυριακή 11 Μαΐου. Η εθελοντική ομάδα της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. συγκεντρώθηκε για δεύτερη φορά στα πλαίσια της συγκεκριμένης δράσης και αναμόρφωσε την παιδική χαρά επί της Υψηλάντου.

Με τρία χρυσά και πάλι το Kinesis Fight Club Κιλκίς

Σε διασυλλογικό πρωτάθλημα Kick Boxing συμμετείχε το Kinesis Fight Club στα Γιαννιτσά την προηγούμενη Κυριακή στις 11 Μαΐου .

Διαδρομές ετών και επών, αντίδοτο στις παραδρομές των ηθών από το εκπορθημένο κι ελευθερωμένο Σκρα

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΗΣ, ΑΞΙΟΥΠΟΛΕΩΣ και ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ
Η διαδρομή τόσων ετών μας επανέφερε για άλλη μια χρονιά στη διαδρομή των ηρωικών επών του γένους μας, των σύμφυτων με τις χιλιετίες της πολιτιστικής του αλκής και προσφοράς στην πανανθρωπότητα.

Σε οικισμούς του δήμου Κιλκίς ο Περικλής


Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
Με πολύ ενθουσιασμό υποδέχτηκαν τον Περικλή Κολότσιο, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, στα χωριά Σεβαστό, Αργυρούπολη, Ζαχαράτο, Ξυρόβρυση και Διπόταμος.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Γκουντενούδη στην Παιονία

Υπογραφή ΚΥΑ για την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου

Υπογράφηκε σήμερα η Κοινή Υπουργική Απόφαση από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη και τους συναρμόδιους Υπουργούς, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα και τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γεώργιο Μαυραγάνη, για τον προσδιορισμό των συντελεστών επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου, που αφορά στην πρώτη δόση καταβολής για το έτος 2014 της επιστροφής του ΕΦΚΠ στους αγρότες.

Νέε δήμαρχε Κιλκίς, τι σκέφτεσαι να κάνεις με αυτό...; (1)

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Νέε δήμαρχε, γνωρίζεις ότι κάποτε χτίστηκε ένα πανέμορφο ξύλινο σπιτάκι για τη διαμονή ξένων που θα έκαναν σπηλαιοθεραπεία στο Κιλκίς; Χτίστηκε με τα λεφτουδάκια μας νέες δήμαρχε ( και καλά ευρωπαϊκά προγράμματα..). Σήμερα ρημάζει και είναι αναξιοποίητο.

Νέος ιός σκορπά τον... τρόμο στο Internet από τις 10 Μαΐου 2014

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους χρήστες του διαδικτύου, σχετικά με την κυκλοφορία ενός νέου ιού, ο οποίος εμφανίσθηκε στο διαδίκτυο στις 10/5/2014, ενώ διαδίδεται μέσα από διάφορα βίντεο τρόμου, που προσπαθούν οι χρήστες του διαδικτύου να «ανοίξουν» και τα οποία προσβάλουν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή με κακόβουλο λογισμικό.

Η ώρα του κόσμου για τον Κιλκισιακό

Την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα ο Κιλκισιακός σας θέλει όλους κοντά του για να φτάσουμε όλοι μαζί στη νίκη που θα μας φέρει μια ανάσα από την παραμονή. Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές σας περιμένουν να συμπαρασταθείτε στον Κιλκισιακό στο κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο τον Νέστο Χρυσούπολης. Είναι η ώρα του κόσμου!

Ξεβρακώσου, ξεβρακώσου! Είσαι όλα τα λεφτά μωρό μου!

Από την ηλεκτρονική εφημερίδα τα ΝΕΑ (13-5-2014)
Παρεμβάσεις: Μέμα Τεμεκενίδου
Λάβρος κατά του Άρη Σπηλιωτόπουλου εμφανίστηκε ο υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, κατηγορώντας τον για αλαζονεία και ανυπαρξία προγράμματος. «Μου θυμίζει το Ποτάμι που λέει 'ψηφίστε μας και θα σας ανακοινώσουμε το πρόγραμμα μετά'» είπε χαρακτηριστικά.  (2 καρφώματα μαζί).
Μάλιστα, επανέλαβε ότι υπήρξε πολιτική συμφωνία Σαμαρά-Βενιζέλου στους Δήμους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης, ώστε να εκλεγούν οι υποψήφιοι που στηρίζει ο δεύτερος. (άλλα 2)

Η υποψ. ευρωβουλευτής Ν.Δ., Νατάσα Ράγιου μιλά στη Γνώμη


Κιλκίς: Της έκλεψε το κινητό τηλέφωνο

Συνελήφθη χθες (12.05.2014) το μεσημέρι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 38 ετών, για κλοπή κινητού τηλεφώνου.

Σόνια: "Για την εδραίωση μιας νέας εποχής ανάπτυξης και προκοπής της Παιονίας"

Δελτίο τύπου συνδυασμού Σ. Συμεωνίδου
Το μήνυμα της επερχόμενης νίκης που θα σημάνει μια νέα εποχή για το Δήμο Παιονίας τόσο με τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών όσο και με την απαρχή μιας νέας αναπτυξιακής πορείας προς όφελος όλων στέλνει αλλά και εισπράττει από τους δημότες η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας Σόνια Συμεωνίδου –Νούλα στις καθημερινές επισκέψεις και ομιλίες της στους κατοίκους των χωριών της Παιονίας.

Μανουσαρίδης: "Να δώσει εξηγήσεις ο κ. Τονικίδης στα μέλη του Επιμελητηρίου"

Αντώνης Μανουσαρίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Άνοδος – 7Πολις’’

Οφείλω μια απάντηση στο λιβελογράφημα της ‘’Πρώτης Σελίδας’’ που αναφέρεται εναντίον μου με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και προφανώς εντάσσεται στο πλαίσιο της ‘’εκτελεστικής δημοσιογραφίας’’ δηλ. της ηθικής εξόντωσης όσων είναι δυσβάστακτα ενοχλητικοί ή δεν αρέσουν στο δουλοπρεπές σύστημα του Παύλου Τονικίδη.

Ομιλίες και επισκέψεις Γκουντενούδη στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου συνδυασμού Χ. Γκουντενούδη
Με επισκέψεις και ομιλίες στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Παιονίας συνέχισε το πρόγραμμα των περιοδειών του το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαΐου ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης.

H «Σοσιαλιστική Προοπτική» και οι εκλογές

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Βόλος: Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Βόλου η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της «Σοσιαλιστικής Προοπτικής», το Σάββατο 10 Μαΐου 2014. Στην πολιτική Εισήγηση που ενέκρινε η Συνδιάσκεψη γίνεται αναφορά και στην στάση που πρέπει να τηρήσουν τα μέλη του πολιτικού φορέα στις επικείμενες εκλογές.

Παραστατίδης: "Τιμή για την Ελλάδα η υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα, για την Προεδρία της Κομισιόν"

Υπογράφει ο Θ. Παραστατίδης
Ανεξ. βουλευτής ν. Κιλκίς (Μέλος του πολιτικού φορέα "Η Κοινωνία Πρώτα)
Για πρώτη φορά στα πολιτικά χρονικά, Έλληνας πολιτικός διεκδικεί την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενόψει των επερχόμενων εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Πιερία: Τον σκότωσε η πλατφόρμα του

Χθες (12.05.2014) απογευματινές ώρες, στο Παλαιό Κεραμίδι Πιερίας, το αγροτικό μηχάνημα που οδηγούσε ένας 58χρονος ημεδαπός έλκοντας πλατφόρμα κενή φορτίου ανετράπη και ο προαναφερόμενος καταπλακώθηκε από αυτό με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης.

1ος ο Γιάννης Παπαδόπουλος στον 10ο γύρο Νέας Σμύρνης

Με τη συμμετοχή 774 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11/5 στη Νέα Σμύρνη ο 10ος γύρος της πόλης με μεγάλη επιτυχία. Τα 7,5 χμ. της διαδρομής αποτελούνταν από αρκετές ανηφόρες κάτι που έκανε τον αγώνα αρκετά δύσκολο για τους δρομείς ενώ από την άλλη ο καιρός ήταν καλός και οι χρόνοι που σημειώθηκαν ήταν αρκετά καλοί.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΑΥΓΗ ·Η μυστική συμφωνία Σαμαρά Βενιζέλου-Κουμπάρος του γάμου Ν. Δ. – ΠΑΣΟΚ ο Μπαρόζο στις Κάννες το 2011·Αλέξης Τσίπρας- Βαλεντίνα Ματβιένκο στη Μόσχα- Αναξιοποίητες δυνατότητες συνεργασίας Ελλάδας-Ρωσίας·Τσουνάμι αντιδράσεων για τον αιγιαλό
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ · Αποκάλυψη- Ποινές και για τα κοινόχρηστα-Οι διαχειριστές εναντίον εκείνων που δεν έχουν ή αδιαφορούν·»Μας νοιάζουν οι άνθρωποι»- Πρόγραμμα ενίσχυσης των απόρων ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός σε ημερίδα της Αρχιεπισκοπής·Προσλήψεις στην Υγεία- Γιατροί, νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό

Εκδήλωση μνήμης στο Κιλκίς, για την Ποντιακή Γενοκτονία