Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Κεντρική ομιλία Σόνιας Συμεωνίδου στο Πολύκαστρο


Νέε δήμαρχε Κιλκίς, τι θα κάνεις με τις δίδυμες καπναποθήκες στο Κιλκίς;

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Νέε δήμαρχε Κιλκίς, σίγουρα θα γνωρίζεις την ιστορικότητα των λεγόμενων "δίδυμων" κτιρίων. Φαγώθηκαν οι προκάτοχοί σου να τους τα παραχωρήσει ο στρατός.

Αυτή είναι η υπ. δημ. σύμβουλος Κιλκίς, Δωροθέα Μαρία Μανιουρά - Κυριακίδη

Δωροθέα (Μαρία) Μανιουρά – Κυριακίδη
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς

Γεννήθηκα στα Ρύζια Παιονίας το 1961. Έζησαν και μεγάλωσα στο Σταυροχώρι Κιλκίς και στην πόλη του Κιλκίς. Έχω σπουδάσει στην Θεσσαλονίκη Β. Μικροβιολόγος.

Νίκος Τατίδης, υποψ. δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς



Ονομάζομαι Νικόλαος Τατίδης (του Σάββα και της Αναστασίας).
Γεννήθηκα το 1961 στο Μυλοχώρι Κιλκίς όπου και τελείωσα το δημοτικό σχολείο. Τελείωσα το εξατάξιο γυμνάσιο Κιλκίς.

Αυτός είναι ο υποψ. δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς Γιώργος Κωνσταντινίδης



Γεννήθηκα στο Κιλκίς το 1957. Σπούδασα ψυκτικός και θερμοδυναμική στη Θεσσαλονίκη.Εργάζομαι ως δημόσιος υπάλληλος αποσπασμένος από το ΑΧΕΠΑ στο ΓΝ νοσοκομείο Κιλκίς. Είμαι παντρεμένος με την Σταυρούλα Χ'αθανασίου και έχω πέντε παιδιά.

Εκδηλώσεις λήξης σχολικού έτους στο 2ο γυμνάσιο Κιλκίς

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 20 Μαΐου 2014 στο 2o γυμνάσιο Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις που αφορούν δράσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Χωρίς φιλάθλους του Ηρακλή το παιχνίδι με τον Αιγινιακό

H Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνει ότι, την 15.05.2014 εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Ανδριανό, σύμφωνα με την οποία, απαγορεύτηκε:

Ευάγγελος Βενιζέλος: Στηρίζουμε την ανεξάρτητη υποψηφιότητα της Νιόβης Παυλίδου

Τη στήριξή του στην ανεξάρτητη υποψηφιότητα της Νιόβης Παυλίδου, επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά» εξέφρασε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Ταυτοτήτων κατά την περίοδο των εκλογών

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, στις προσεχείς Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές, καθώς και τις εκλογές για την ανάδειξη μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τα Γραφεία Ταυτοτήτων των Αστυνομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα, θα λειτουργήσουν, πέραν του καθορισμένου ωραρίου λειτουργίας τους, ως ακολούθως:

Εκδήλωση με θέμα: «Παραδοσιακοί χοροί & τραγούδια»

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρόκαμπου Ν. Κιλκίς σας προσκαλεί στην εκδήλωση στο πλαίσιο του μαθήματος Φ.Α. την Πέμπτη 22 Μαΐου 2014, στις 10οο π.μ., στο Δ.Α.Κ. Κιλκίς με θέμα: «Παραδοσιακοί χοροί & τραγούδια».

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια ενόψει των εκλογών

Ενόψει των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών, καθώς και των εκλογών για την ανάδειξη μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η Ελληνική Αστυνομία λαμβάνει αυξημένα μέτρα τροχονομικής αστυνόμευσης, με σκοπό την ασφαλή κυκλοφορία των ετεροδημοτών ψηφοφόρων, οι οποίοι πρόκειται να μεταβούν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, καθώς και για την πρόληψη ατυχημάτων, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.

Ημερίδα για την "Γιορτή της Μητέρας"

Η διαδικτυακή, εθελοντική ομάδα στήριξης μητρικού θηλασμού & μητρότητας Κιλκίς, πραγματοποίησε την ημερίδα «ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ» την Κυριακή, 11 Μάη, από τις 11- 14.00. Στον όμορφο και ζεστό χώρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς φιλοξενήσαμε τρεις νέες επαγγελματίες,

Εκδήλωση για την εθελοντική δράση των σχολικών μονάδων του Ν. Κιλκίς

Όταν το όραμα στηρίζει και ενισχύει τις πράξεις, όταν ο άνθρωπος αναζητά την ποιοτική του ταυτότητα κι όταν η συλλογικότητα τροφοδοτεί την πηγαία ανάγκη για επικοινωνία σίγουρα δεν έχει θέση ο εγωισμός, το ατομικό συμφέρον και η προβολή.

Ομιλία Χρήστου Γκουντενούδη στη Γουμένισσα

Δελτίο τύπου συνδυασμού Χ. Γκουντενούδη
Σείστηκε η γραφική πλατεία της Γουμένισσας το βράδυ της Πέμπτης από το δυνατό αέρα αλλαγής που φέρνει μαζί της η ‘’Παιονία Ισχυρή’’! Η προτελευταία δημόσια προεκλογική παρουσία του υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη στην ιστορική έδρα της Γουμένισσας προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση. Οι Γουμενισσιώτες σχολίαζαν ότι τέτοια κοσμοπλημμύρα έχουν χρόνια να δουν στην κεντρική πλατεία της πόλης!

Καταβάλλεται η πρώτη δόση της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαιοειδών ύψους 53 εκατ. ευρώ σε περίπου 385.000 δικαιούχους

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει ότι σήμερα, Παρασκευή 16 Μαΐου, πιστώνονται οι λογαριασμοί των δικαιούχων με τα ποσά της Ά δόσης της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαιοειδών, ύψους περίπου 53 εκατ. ευρώ, αφού ολοκληρώθηκε η επεξεργασία και η διασταύρωση των στοιχείων μεταξύ των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Οικονομικών.

Τονικίδη: "Θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να φανώ αντάξιός της αγάπης των δημοτών"

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Τονικίδη
Σε σοβαρές καταγγελίες για τα προεκλογικά «έργα και ημέρες» ανθρώπων της διοίκησης του Δήμου Κιλκίς, που συμμετέχουν στον συνδυασμό του κ. Σισμανίδη, προέβη σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, σε συνέντευξή του στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ 102,8.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς

Σας προσκαλούμε να έρθετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα, στις 21 Μαΐου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ που αναφέρονται σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης (παρ. 5 του άρθρου 65 του Ν 3852/2010):

Κεντρική ομιλία Σόνιας στο Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου συνδυασμού Σ. Συμεωνίδου
Η μεγαλειώδης και παλλαϊκή παρουσία σας, σήμερα στο Πολύκαστρο, δείχνει ότι αποφασίσατε να αλλάξουμε όλοι μαζί σελίδα στο Δήμο Παιονίας. Να συμμετάσχουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τον τόπο και για τον καθένα ξεχωριστά. Η ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ από την επομένη των εκλογών δεσμεύεται ότι αυτό το μέλλον θα το συνδιαμορφώσουμε όλοι μαζί, διοίκηση και δημότες.

Περιοδεία και ομιλίες Δημήτρη Σισμανίδη σε οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Χέρσου, Γαλλικού και Πικρολίμνης

Δελτίο τύπου συνδυασμού Δ. Σισμανίδη
Κλίμα αισιοδοξίας, λίγο πριν από την έκβαση της εκλογικής μάχης, επικρατεί στη Δημοτική Παράταξη ‘’Ανοδος – 7Πολις’’ το οποίο και ενισχύεται από τη θερμή ανταπόκριση που συναντά ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης από τους δημότες στους οικισμούς που επισκέπτεται.

Μήνυμα - Κάλεσμα Περικλή Κολότσιου για τις εκλογές

Αγαπητοί φίλοι και φίλες
Οι νικητές το βράδυ των εκλογών θα είστε εσείς.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 06 Μαΐου 2014

ΑΥΓΗ ·Υπάρχει άλλος δρόμος για Ελλάδα και Ευρώπη- DEBATE των υποψηφίων για την Προεδρία της Κομισιόν·Σχέδιο «Ζ»: Ο αδύνατος «άθλος» του Grexit- Τι προέβλεπε και γιατί εγκαταλείφθηκε·Πρώτη νίκη- Δικαστική δικαίωση για τις καθαρίστριες
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Φωτιά γύρω από το Καστελόριζο- Προκαλούν πάλι οι Τούρκοι! Στήνουν εξέδρα εξόρυξης στα όρια της ελληνικής ΑΟΖ·Προς «γύπα» των αγορών- «Εσύ έβγαλες 500.000.000 ευρώ κι εγώ… έχασα τη δουλειά μου»·Επιμένει στον εκβιασμό – «Ποιος Μπαρόζο; Η κόρη μου με επηρέασε» (Ε. Βενιζέλος)

Οι υποψ. ευρωβουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ., Φ. Χαρίτος και Α. Κολοκοτρώνης μίλησαν στο Πολύκαστρο