Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Σταυροί προτίμησης υποψηφίων συμβούλων Ανοδος-7πολις στη δημοτική ενότητα Δοϊράνης

Σταυροί προτίμησης υποψηφίων συμβούλων Ανοδος-7πολις στη δημοτική ενότητα Δοϊράνης. Ανεπίσημα αποτελέσματα. Δημοσιεύονται με κάθε επιφύλαξη.
Δείτε ΕΔΩ

Ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά για το Αναπτυξιακό Σχέδιο της Ελλάδας

"Φίλες και φίλοι,
Τα τελευταία δύο χρόνια, πέρα από την οδυνηρή κρίση, που σιγά-σιγά αφήνουμε πίσω μας, έγιναν στην Ελλάδα αλλαγές κοσμογονικές:

Νοικοκυρέψαμε τα δημόσια οικονομικά. Και μάλιστα πετύχαμε τη μεγαλύτερη μείωση ελλειμμάτων που έγινε ποτέ, στο μικρότερο χρόνο…

Σταυροί προτίμησης υποψηφίων συμβούλων Δήμος ΑΞΙΩΝ στη δημοτική ενότητα Χέρσου

Σταυροί προτίμησης υποψηφίων συμβούλων Δήμος ΑΞΙΩΝ στη δημοτική ενότητα Χέρσου. Ανεπίσημα αποτελέσματα. Δημοσιεύονται με κάθε επιφύλαξη.
Δείτε ΕΔΩ

Σταυροί προτίμησης υποψηφίων συμβούλων Ανοδος-7πολις στη δημοτική ενότητα Χέρσου

Σταυροί προτίμησης υποψηφίων συμβούλων Ανοδος-7πολις στη δημοτική ενότητα Χέρσου. Ανεπίσημα αποτελέσματα. Δημοσιεύονται με κάθε επιφύλαξη.
Δείτε ΕΔΩ

Σταυροί προτίμησης υποψηφίων συμβούλων Δήμος ΑΞΙΩΝ στη δημοτική ενότητα Μουριών

Σταυροί προτίμησης υποψηφίων συμβούλων Δήμος ΑΞΙΩΝ στη δημοτική ενότητα Μουριών. Ανεπίσημα αποτελέσματα. Δημοσιεύονται με κάθε επιφύλαξη.
Δείτε ΕΔΩ

Σταυροί προτίμησης υποψηφίων συμβούλων Ανοδος-7πολις στη δημοτική ενότητα Μουριών

Σταυροί προτίμησης υποψηφίων συμβούλων Ανοδος-7πολις στη δημοτική ενότητα Μουριών. Ανεπίσημα αποτελέσματα. Δημοσιεύονται με κάθε επιφύλαξη.
Δείτε ΕΔΩ

Σταυροί προτίμησης υποψηφίων συμβούλων Δήμος ΑΞΙΩΝ στη δημοτική ενότητα Πικρολίμνης

Σταυροί προτίμησης υποψηφίων συμβούλων Δήμος ΑΞΙΩΝ στη δημοτική ενότητα Πικρολίμνης. Ανεπίσημα αποτελέσματα. Δημοσιεύονται με κάθε επιφύλαξη.
Δείτε ΕΔΩ

Σταυροί προτίμησης υποψηφίων συμβούλων Ανοδος-7πολις στη δημοτική ενότητα Πικρολίμνης

Σταυροί προτίμησης υποψηφίων συμβούλων Ανοδος-7πολις στη δημοτική ενότητα Πικρολίμνης. Ανεπίσημα αποτελέσματα. Δημοσιεύονται με κάθε επιφύλαξη.
Δείτε ΕΔΩ

Έπιασαν 61χρονο με 50 πακέτα λαθραία τσιγάρα σε χωριό του Κιλκίς

Συνελήφθη σήμερα (20.05.2014) το πρωί, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 61 ετών, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Σταυροί προτίμησης υποψηφίων συμβούλων Δήμος ΑΞΙΩΝ στη δημοτική ενότητα Κρουσσών

Προσθήκη λεζάντας
Σταυροί προτίμησης υποψηφίων συμβούλων Δήμος ΑΞΙΩΝ στη δημοτική ενότητα Κρουσσών. Ανεπίσημα αποτελέσματα. Δημοσιεύονται με κάθε επιφύλαξη.
Δείτε ΕΔΩ

Σταυροί προτίμησης υποψηφίων συμβούλων Ανοδος-7πολις στη δημοτική ενότητα Κρουσσών

Σταυροί προτίμησης υποψηφίων συμβούλων Ανοδος-7πολις στη δημοτική ενότητα Κρουσσών. Ανεπίσημα αποτελέσματα. Δημοσιεύονται με κάθε επιφύλαξη.
Δείτε ΕΔΩ

Θεώρηση καταστάσεων υγείας ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και από πνευμονολόγους γιατρούς

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.), αποφάσισε, μετά από αίτημα του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, να μπορούν και οι ιατροί με την ειδικότητα του Πνευμονολόγου να θεωρούν τις Καταστάσεις Υγείας ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.
Δείτε ΕΔΩ

Μέτρα φυτοπροστασίας, αποφάσισε το Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας - Αλιείας της Ε.Ε.

Το Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας – Αλιείας της Ε.Ε, υπό την Προεδρία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιου Τσαυτάρη, που συνήλθε στις Βρυξέλλες στις 19 Μαΐου, εξέτασε κατ’ αρχήν την Έκθεση της Επιτροπής σχετικά με τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα με χρήσεις μικρής κλίμακας.

Δράσεις του ΥπΑΑΤ για τη στήριξη της μελισσοκομίας με ενισχύσεις ύψους 4 εκατ. ευρώ για το έτος 2014

Σε εφαρμογή της υπ’ αριθμ. 685/42702/31-03-2014 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β΄ 837), δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β΄ 1243/15-5-2014 η υπ’ αριθμ. 956/60312/08-05-2014 απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιου Τσαυτάρη με την οποία καθορίζονται οι όροι οι προϋποθέσεις και γενικότερα οι λεπτομέρειες εφαρμογής των δράσεων «Αντικατάσταση Κυψελών» και «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας», στο πλαίσιο υλοποίησης του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος για τη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας, για τα έτη 2014 – 2016.

10 εκατ. ευρώ καταβάλλει την Πέμπτη 22 Μαΐου 2014, ο ΕΛ.Γ.Α. σε λογαριασμούς 5482 παραγωγών

Την Πέμπτη 22 Μαΐου 2014 ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 5482 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους περίπου 10 εκατ. ευρώ, που αφορούν εκκαθαρίσεις ζημιών για τα έτη 2013 και 2014.

Η ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων στο Σύνταγμα!



Του Πάνου Μαύρου
Μια διαφορετική και πολύ συγκινητική αλλαγή φρουράς έγινε χθες στη άγαλμα του αγνώστου στρατιώτη στο Σύνταγμα.
Καθώς οι Έλληνες τίμησαν χθες την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, η αλλαγή φρουράς έγινε με τους εύζωνες να είναι ντυμένοι με Ποντιακή φορεσιά και υπό τους ήχους ποντιακής μουσικής.


Video: Pontos News Gr 

Διακρίσεις για τον Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς σε Πολύγυρο και Κατερίνη

Το Σάββατο 17/5 υπήρχαν «αγωνιστικές υποχρεώσεις» για το τμήμα στίβου του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς οι οποίες ξεκίνησαν νωρίς το πρωί στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Οι σταυροί των υποψηφίων της Δημ. Κοινότητας Κιλκίς του συνδυασμού Δ. Σισμανίδη

Η Γνώμη Κιλκίς παρουσιάζει τα πρώτα ανεπίσημα αποτελέσματα σε σταυρούς για τους υποψηφίους της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς από τον συνδυασμό “Άνοδος-7 πόλις”:

Τι θα κάνεις για την Πλατεία Δημαρχείου νέε Δήμαρχε Κιλκίς;

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Ναι το ξέρω, είναι η πιο ακατάλληλη στιγμή για να θίξουμε τέτοια θέματα Δήμαρχε. Μπήκες στην τελική ευθεία για να πάρεις το χρίσμα. Με αυτά τα ανούσια προβλήματα θα ασχοληθείς;

Φιλοσοφική νυκτηγορία με τον Όμηρο Ταχμαζίδη

Φιλοσοφική νυκτηγορία
με τον Όμηρο Ταχμαζίδη
ΘΕΜΑ:
“Η τεχνική των συγχρόνων πολιτικών μύθων”

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014
Ώρα  20.30

Καφέ ΓΑΖΙΑ
Καρόλου Ντηλ 22 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

…για όσους δε φοβούνται τη φιλοσοφία

Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη 32χρονο για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (19.05.2014) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 32 ετών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη, σε έρευνα της οικίας του 32χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Μεγάλη επιτυχία των μαθητριών του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς


Μεγάλη και σπουδαία επιτυχία σημείωσαν οι μαθήτριες του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς καθώς κατέλαβαν τη 2η (Δεύτερη) θέση σε όλη την Ελλάδα στη τελική φάση –Final Four- του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Σχολικών Αγώνων Ποδοσφαίρου Μαθητών-Μαθητριών Λυκείων-ΕΠΑΛ Σχ.έτους 2013-2014 που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 14 Μαΐου και την Πέμπτη 15 Μαΐου .

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΑΥΓΗ ·Περιφρονούν την ψήφο!- Σαμαράς- Βενιζέλος παραχαράσσουν το μήνυμα του πρώτου γύρου· Ιδιωτικοποίηση του νερού- Σε Κομισιόν και ευρωβουλή τα 213.502 βροντερά «όχι»·Συνέντευξη Γ. Σακελλαρίδη- Εκπροσωπούμε την ελπίδα για αλλαγή στην Αθήνα
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Οι γρίφοι του β΄ γύρου –Με ποιο αποτέλεσμα θα έχει σοβαρό πρόβλημα ο Τσίπρας- Ανεβοκατεβάζει τον πήχη ο Βενιζέλος αλλά κινδυνεύει- Ο Χαϊκάλης θέτει τώρα θέμα ηγεσίας για τον Καμμένο·Ένθετο «Βρίσκω δουλειά»-2.228 μόνιμοι σε ΔΕΗ, μετρό, ΟΣΥ, Λιμενικό-Αιτήσεις για τα τελωνεία έως 17 Ιουνίου (κ. α)·Δωρεάν ολιγοήμερες διακοπές για 120.000 εργαζομένους και ανέργους