Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Προαγωγικές Εξετάσεις της Α΄ Λυκείου και Τράπεζα Θεμάτων

Γράφει ο Ξενέλλης Γιώργος
Πρόεδρος ΕΛΜΕ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
Το ΥΠΑΙΘ, υποτίθεται για να αναγκάσει τάχα τους καθηγητές να "βγάζουν" όλη την ύλη και οι μαθητές να έχουν κοινά θέματα, από φέτος οι βαθμοί της Α, Β και Γ τάξης θα μετράνε για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, δημιούργησε εκτός από τον αυστηρότερο τρόπο προαγωγής από τάξη σε τάξη, μια Τράπεζα Θεμάτων κεντρική με θέματα ανά μάθημα, τα οποία θα είναι ανοικτά στους μαθητές και από κει θα γίνεται κλήρωση στις εξετάσεις εντός σχολείου, των δύο θεμάτων των γραπτών εξετάσεων όλων των μαθημάτων στο σχολείο – τα άλλα δύο τα επιλέγει ο διδάσκων.

Αποστολή υγειονομικού υλικού προς τους πλημμυροπαθείς της Σερβίας από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κιλκίς

Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς
"Η βοήθεια σε φάρμακα και ιατρικό υλικό που συγκεντρώθηκε από τα μέλη του συλλόγου μας και από την συνδρομή των κοινωνικών φαρμακείων Κιλκίς και Γουμένισσας, παραδόθηκε σήμερα στο Προξενείο της Σερβίας στη Θεσσαλονίκη.

11ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης σωμάτων ασφαλείας στο Κιλκίς

Δείτε και ΕΔΩ

Από την Πέμπτη (29.05.2014) έως και την Κυριακή (01.06.2014) από το Παράρτημα Βορείου Ελλάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών και την Αστυνομική Διεύθυνση Τάξης Κιλκίς θα διεξαχθεί το 11ο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Χώρας.

"Ερχόμαστε να ταράξουμε τα λιμνάζοντα νερά"

Υπογράφουν:
Ταταρίδης Δημήτριος-Βαβάμης Πέτρος
Προσωρινή γραμματεία της παράταξης
"Σας ενημερώνουμε ότι στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κιλκίς θα συμμετέχει η νέα συνδικαλιστική παράταξη "Δημοσιοϋπαλληλική Ανατροπή" που έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά και τη «νεκρική» σιγή του παλαιού συνδικαλιστικού κατεστημένου και να αφυπνίσει τις υγιείς δυνάμεις του συνδικαλιστικού κινήματος των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση ΑΔΕΔΥ Κιλκίς την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Σας ενημερώνουμε ότι στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, απαφασίστηκε η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των Αντιπροσώπων για την ανάδειξη της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας και Ελεγκτικής Επιτροπής να διεξαχθεί την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.

Διαγωνισμός σελιδοδειχτών στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

"Στο 9ο Δημοτικό Κιλκίς διεξήχθη διαγωνισμός σελιδοδειχτών. Οι μαθητές δημιούργησαν σελιδοδείχτες από διάφορα υλικά. 

Ημερίδα για την ένταξη της διάστασης της αναπηρίας στα νέα επιχειρησιακά προγράμματα

Την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Μαΐου συνεδριάζει το Γενικό Συμβούλιο της ΕΣΑμεΑ στην Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο ΚΑΨΗΣ.

Τι πήραν οι μονομάχοι Τζιτζικώστας και Ιωαννίδης σε κάθε εκλογικό τμήμα του νομού Κιλκίς

Τι πήραν οι μονομάχοι Τζιτζικώστας και Ιωαννίδης σε κάθε εκλογικό τμήμα του νομού Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ

Βρέθηκαν τα κλεφτρόνια του Κιλκίς

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, έξι περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε εμπορικά καταστήματα του Κιλκίς. Αρχικά, συνελήφθησαν χθες (27.05.2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, τρεις ημεδαποί ηλικίας 20, 21 και 22 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που χρησιμοποιούταν από αυτούς βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι μήκους 24 εκατοστών.

Ο Σάββας Τσιτουρίδης συγχαίρει...

Ο πρώην υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Συγχαίρω θερμά τις νέες δημοτικές αρχές στο Κιλκίς και στην Παιονία και τη νέα περιφερειακή αρχή της Κεντρικής Μακεδονίας για την εκλογή τους. Είμαι βέβαιος ότι όλοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για την ανάπτυξη του τόπου μας και για την ευημερία των πολιτών του».

«Εκκησιάζουσαι» του Αριστοφάνη από την θεατρική ομάδα του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς