Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Αγώνες Στίβου «Grand Prix - Αλεξάνδρεια»

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς έχει μακροχρόνια παράδοση στον κλασικό αθλητισμό, τόσο στην οργάνωση και διεξαγωγή σημαντικών αγώνων στίβου με πανελλήνιες και διεθνείς συμμετοχές, όσο και στην ανάδειξη σημαντικών αθλητών.

Ευχαριστήρια δήλωση Δημήτρη Κυριακίδη

Δημήτριος Κων. Κυριακίδης
Δικηγόρος
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες του Δήμου Κιλκίς,
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους εσάς που εμπιστευθήκατε με την ψήφο σας τις αρχές, την ιδεολογία και το πρόγραμμα του συνδυασμού «ΑΝΟΔΟΣ 7ΠΟΛΙΣ» με επικεφαλής τον Δημήτριο Σισμανίδη, και του δώσατε θριαμβευτική νίκη στις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 18-25.5.2014 στο Δήμο Κιλκίς.

Σταυροί υποψηφίων δήμου Παιονίας σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου Κιλκίς

Η Τόλμη Κιλκίς στο Ανοιχτό Διεθνές Πρωτάθλημα Taekwondo WTF G1

Ανοιχτό Διεθνές Πρωτάθλημα Taekwondo WTF G1 βαθμολογούμενο (Spain Open) διεξήχθη στην πόλη Καστέλο της Ισπανίας στις 17-18 Μαΐου 2014. H συμμετοχή ανερχόταν στους 1200 αθλητές –ριες από 44 κράτη με αναμετρήσεις έως και 5-6 φορές σε πολλές κατηγορίες.

Προσλήψεις 77 υπαλλήλων στο ΥπΑΑΤ για το έτος 2014 μέσω του ΑΣΕΠ

Tο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα προχωρήσει στη πρόσληψη 77 υπαλλήλων για το έτος 2014 για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών του και των εποπτευομένων φορέων του.

Πούλησε κλεμμένο τρακτέρ

Συνελήφθη χθες (28.05.2014) το μεσημέρι στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 35 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α :16/2014 από 29-05-2014/09:00C)), τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Σταυροί υποψηφίων δήμου Κιλκίς σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου Κιλκίς

Εκδηλώσεις 2ου Φεστιβάλ Άνοιξης Ευρωπού

"Το Δ.Σ. του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού σας προσκαλεί στις Εκδηλώσεις του 2ου Φεστιβάλ Άνοιξης. Οι εκδηλώσεις μας συνεχίζονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με το πρόγραμμά μας να αρχίζει την Παρασκευή 30 Μαίου και με λήξη την Κυριακή 15 Ιουνίου. 

Ο Κυριάκος Αναστασιάδης ευχαριστεί...

Κυριάκος Μ. Αναστασιάδης
Πολιτικός Μηχανικός
"Αγαπητοί συμπολίτες,
Το μήνυμα των εκλογών είναι ξεκάθαρο:
Εντολή για ισχυρή και δυναμική παρουσία του συνδυασμού "Κιλκίς Δήμος Αξιών" στην συνδιαμόρφωση αλλά και τον έλεγχο των πεπραγμένων του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και σε όλες τις κοινωνικές διεργασίες και δράσεις .

Μικροβιολογικοί έλεγχοι σε σφαγεία παραγωγικών ζώων

Με Απόφαση, η οποία υπογράφηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Θεόφιλο Λεονταρίδη, θεσπίστηκαν συγκεκριμένες διαδικασίες δειγματοληψίας και μικροβιακής εργαστηριακής ανάλυσης προϊόντων ζωικής προέλευσης, στο πλαίσιο του επίσημου ελέγχου στα σφαγεία οπληφόρων ζώων και πουλερικών. Με την ίδια Απόφαση καθορίστηκαν οι προϋποθέσεις για τη μείωση της συχνότητας των δειγματοληψιών σύμφωνα με το σύστημα αυτοέλεγχου των επιχειρήσεων τροφίμων και ειδικότερα των σφαγείων οπληφόρων ζώων.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΑΥΓΗ ·Ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΕΒ:-Κοινωνική συμφωνία για ανασυγκρότηση της χώρας·ΔΗΜ. ΑΡ- Υπό παραίτηση ο Φ. Κουβέλης·ΠΑΣΟΚ- Ελιά- Αμφισβητείται η στρατηγική και η ηγεσία Βενιζέλου
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Μανία με τα ακίνητα-Τι θα πληρώσουν σε δημοτικά τέλη και φόρους όσοι μπήκαν στη ρύθμιση για τα αυθαίρετα·Ασφαλιστικό – Σαρώνονται συντάξεις και Ταμεία το Φθινόπωρο·Ληξιπρόθεσμα! – Το ΙΚΑ ανοίγει παράθυρο για 80 ή 150 δόσεις