Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Οικισμός Κεντρικό Κιλκίς: Το χωριό των νοικοκύρηδων

Περί εκλογών, λοιπών παρεπομένων και άλλων δαιμονίων!

Της Χαρούλας Καραμπίδου
Καλό μας μήνα! Αρχή καλοκαιριού. Τέλος η άνοιξη, τέλος και οι εκλογές. Και τι εκλογές! Χορταστικές. Διπλές την πρώτη Κυριακή, τριπλές τη δεύτερη. Μπαινοβγαίναμε στα παραβάν ωσάν να δοκιμάζαμε μπλουζάκια σε περίοδο εκπτώσεων. Τέλος και για τις ορδές των υποψηφίων που συναντούσες σε κάθε γωνιά της πόλης. Υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, έως και υποψήφιοι ευρωβουλευτές στον αγώνα να υφαρπάξουν την ταπεινή αλλά διόλου ευκαταφρόνητη ψήφο μας.

«Επειδή σ’ αγαπώ..."

«Επειδή σ’ αγαπώ…. …και στην αγάπη ξέρω να μπαίνω σαν πανσέληνος, από παντού…»
Το μονόγραμμα, Οδυσσέας Ελύτης 


Σε ένα μέρος μαγευτικό, τα Κρούσια, που η φύση φρόντισε να χαρίσει απλόχερα στον άνθρωπο, σας καλούμε σε μια βιωματική ομάδα «πρόκληση» για να διερευνήσουμε θέματα αγάπης, έτσι όπως ο καθένας μας τα αντιλαμβάνεται.

Ανοιχτές πόρτες στο οινοποιείο Αϊδαρίνη


Νέε Δήμαρχε Kιλκίς, πάμε μια βόλτα στη Δοϊράνη να φάμε γριβάδι;

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Νέε Δήμαρχε Κιλκίς, το Κιλκίς έχει να «διαμάντι» το οποίο λέγεται Δοϊράνη. «Διαμάντι» οικονομικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, τουριστικό, επαγγελματικό, αγροτικό, ιχθυοτροφικό, ιστορικό.. Θα μπορούσε να σώσει χιλιάδες κόσμο, από την ανεργία, να δώσει δουλειά σε πολλούς κλάδους, να την εκμεταλλευτούμε στις σχέσεις μας με τους Σκοπιανούς.

Γράψε… λάθος, Κυριακή 1 Ιουνίου 2014


Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
Στις επάλξεις και πάλι! Καλώς σας βρίσκω, φίλες και φίλοι μου! Οι εκλογές τελείωσαν και όλα επανήλθαν στους γνωστούς, καθημερινούς ρυθμούς. Οι φωτογραφίες των υποψηφίων ‘‘αποκαθηλώθηκαν’’, τα βίντεο των προεκλογικών συγκεντρώσεων εξαφανίστηκαν, τα Δελτία Τύπου και οι αντεγκλήσεις μεταξύ των παρατάξεων και των υποψηφίων σταμάτησαν. Ελεύθεροι πλέον να ‘‘αναπνεύσουμε’’ ανάμεσα στα καθημερινά θέματα της ‘‘Γνώμης’’, συνεχίζουμε -μέχρι να έρθει η ώρα των διακοπών- τη στήλη μας, με την ελπίδα ότι η νέα σοδειά μαργαριταριών, μαζί με τα υπόλοιπα θέματα, θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σας και θα δίνετε το εβδομαδιαίο ‘‘παρών’’ σας στη στήλη αυτή! 

Η επισκεψιμότητα της ΓΝΩΜΗΣ το 2012, 2013 και 2014