Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ένα απόγευμα στο Κιλκίς με την συγγραφέα Χρυσηίδα Δημουλίδου


Συμμετοχή σε αγώνες Kick Boxing του Kinesis Fight Club

Στις 1 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν αγώνες Kick Boxing υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 8ο κύκλο σεμιναρίου εξειδίκευσης στην παραγωγή φαρμακευτικών αρωματικών φυτών και αιθέριων ελαίων

Λόγω του συνεχιζόμενου μεγάλου ενδιαφέροντος για το σεμινάριο, σας ενημερώνουμε ότι από 1/6/2014 ξεκινούν οι εγγραφές για τον 8ο κύκλο, η έναρξη του οποίου τοποθετείται στις αρχές του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Συνεδριάζει την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς

Σας προσκαλούμε να έρθετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα, στις 4 Ιουνίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Ένταξη 43 επιτυχόντων στη Δράση «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων»

Υπεγράφη από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη η υπ’ αριθμ.1261/71277/30-05-2014 απόφαση, με την οποία εντάσσονται συνολικά 43 δικαιούχοι στη Δράση 3.1: «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων», του Μέτρου 2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007 -2013.

Δράσεις της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς, για το σχολικό έτος 2013-2014

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, για το σχολικό έτος 2013-2014, πραγματοποίησε 76 εκπαιδευτικά προγράμματα με 1.143 παιδιά από τάξεις δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων του Νομού!

Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014, στις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

Διευκρινίσεις για την κατάργηση της αργίας του Αγίου Πνεύματος

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς κατόπιν ενημέρωσης που έλαβε σήμερα 03/06/2014 από το τμήμα Εμπορίου σε ότι αφορά την κατάργηση αργίας του Αγίου ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ λαμβάνοντας την παρακάτω ανακοίνωση:

“Δημιουργικότητα, φαντασία και δράση στο δημοτικό σχολείο”

Μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση φιλοξενείται αυτήν την εβδομάδα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. Πρόκειται για την έκθεση με τίτλο “Δημιουργικότητα, φαντασία και δράση στο δημοτικό σχολείο”, η οποία οργανώθηκε από τη Σχολική Σύμβουλο της 1ης Περιφέρειας Ιωάννα Αρβανίτη σε συνεργασία με συλλόγους διδασκόντων δημοτικών σχολείων της περιοχής μας.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για αύριο Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α :17/2014 από 03-06-2014/13:00), τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Παραγγείλτε ζωοτροφές από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κιλκίς

Aπό τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΚΙΛΚΙΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ (Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ) πρώην Ε.Α.Σ. Ν. ΚΙΛΚΙΣ ανακοινώνεται ότι: "Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2341 0 51424 (Βιομηχανικό Συγκρότημα Καλίνδριας) ο Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ (πρώην ΕΑΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ) είναι έτοιμος και πάλι να δεχτεί παραγγελίες για ζωοτροφές.

Πάμε να περπατήσουμε στο Δροσάτο νέε Δήμαρχε Κιλκίς;

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Που λες νέε Δήμαρχε Κιλκίς, τα ανέκδοτα για τους Πόντιους δεν πρέπει αν βγήκαν τυχαία. Κάπου βάλαμε και εμείς το χεράκι μας... Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια "Κώτσοι" πιάστηκαν οι Ευρωπαίοι, κι όχι εμείς.. Διότι τους πήραμε το 75% των χρημάτων, έτσι για πλάκα.

Νέος πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου Κιλκίς, ο Γιάννης Καραϊτης

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 04/05/2014 στον κυνηγετικό σύλλογο Κιλκίς έλαβαν:

Έπιασαν 40χρονο στους Ευζώνους γιατί μετέφερε λαθρομετανάστη

Συνελήφθη, χθες (02.06.2014) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 40 ετών, που διευκόλυνε την είσοδο σε έναν μη νόμιμο μετανάστη, στην ελληνική επικράτεια.

Αστυνομικοί έπαιξαν μπάσκετ και χόρεψαν στο Κιλκίς


Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΑΥΓΗ ·Σφίγγει ο κλοιός για τον Σαμαρά- Κινήσεις «αντιδεξιάς στροφής» σε ΠΑΣΟΚ ΔΗΜ. ΑΡ·Μέτρα, μέτρα και πάλι μέτρα προαναγγέλλουν ΔΝΤ, Σόιμπλε κα Κομισιόν·Απ-ασφαλίζει το Ασφαλιστικό-«Ρήτρα» μείωσης όλων των συντάξεων από το 2015
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ληστεία για ελεύθερους επαγγελματίες! Φορολογική παράνοια-Εργαζόμενος με 6.046 ευρώ ετησίως θα πληρώσει (στην Εφορία) 4.115 (!!!!) ευρώ ·Πως οι τέσσερις μονάδες μπορούν να γίνουν… δέκα!- Άρθρο του εκδότη της δημοκρατίας Ι. Ν. Φιλιππάκη για όσα (δεν) πρέπει να κάνει η κυβέρνηση·Ληξιπρόθεσμα- Πιο ευνοϊκές ρυθμίσεις ζητά επειγόντως το ΙΚΑ