Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Επίσκεψη του 5ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς στο ΚΠΕ Μαρώνειας.

Της Αφροδίτης Ντίνου
Στο 5ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς υλοποιούμε για 2η χρονιά το περιβαλλοντικό πρόγραμμα ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ και στα πλαίσια αυτού έχουμε ενταχθεί στο θεματικό δίκτυο του ΚΠΕ Μαρώνειας «Το ευρωπαϊκό ορειβατικό μονοπάτι Ε6». Κάναμε λοιπόν μια εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΚΠΕ Μαρώνειας με την Ε’ τάξη του σχολείου μας και συνοδούς εκπαιδευτικούς τους Μαρία Πραξιγά, Μιχάλη Μηλιόγλου και Αφροδίτη Ντίνου (υπεύθυνη του προγράμματος)

Ο Κιλκισιώτης μαέστρος Θεόδωρος Ορφανίδης μιλά στη Γνώμη


Τελικά ανοιχτά τα μαγαζιά στο Κιλκίς του Αγίου Πνεύματος λέει η Περιφέρεια

Σας γνωρίζουμε ότι με την §14 του άρθρου 33 του Ν.3996/2011 καταργήθηκε η §8 του άρθρου 15 του Ν.2639/1998, όπου δινόταν η αρμοδιότητα στους Νομάρχες να ορίζουν και άλλες εορτές -μέχρι πέντε τον χρόνο- ως ημέρες υποχρεωτικής ή προαιρετικής αργίας.

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα και ενόψει της περιόδου εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος 2014, λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου κατά την περίοδο εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και την καλύτερη διαχείριση και βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας, ενόψει της εορταστικής περιόδου της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω :

Ρουτίνα στην προπόνηση; Το CrossFit είναι η απάντηση!

Του Παναγιώτη Μαυρογενίδη*
Βαρεθήκατε την Zumba και το Aerobic; σας κούρασε ψυχολογικά η βαρετή, για πολλούς, επαναλαμβανόμενη προπόνηση στο γυμναστήριο με τις ατελείωτες ώρες στον διάδρομο και το ποδήλατο παρέα με την τηλεόραση;

Ευχαριστήρια συλλόγου «ΒηματίΖΩ»

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στους:
-  κ. Μιχαήλ Δελκατζή και κ. Χρήστο Ράδο, παραγωγούς κηπευτικών, για την προσφορά τους σε κηπευτικό υλικό
- κ. Γιώργο Μπεζανίδη, αρτοποιείο, για την προσφορά του σε αρτοσκευάσματα

Καλή επιτυχία τους λέει ο σύλλογος «ΒηματίΖΩ»

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» εύχεται καλή επιτυχία και δύναμη ψυχής στους νεοεκλεγέντες του τόπου μας: κ. Περικλή Κολότσιο Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, κ. Δημήτριο Σισμανίδη Δήμαρχο Κιλκίς, κ. Χρήστο Γκουντενούδη Δήμαρχο Παιονίας, κ.κ. Ανδρέα Βεργίδη, Κων/νο Γιαννόπουλο, Παύλο Θωμαΐδη Περιφερειακούς Συμβούλους, καθώς και όλους τους εκλεγέντες Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους. Συγχρόνως, ο «ΒηματίΖΩ» εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια και σε όσους αγωνίστηκαν να εκλεγούν, ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα.

Άθεόφοβος άρπαξε από το παγκάρι εκκλησίας 150 ευρώ

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, περίπτωση κλοπής σε Ιερό Ναό στην Καλλιθέα Πιερίας τον Ιανουάριο του 2014.

Πρωταθλητές Ελλάδας οι αστυνομικοί του Κιλκίς στο μπάσκετ


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε (01.06.2014) το 11ο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Χώρας, στο Κιλκίς. Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε με την επιμέλεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τάξης Κιλκίς και του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΑΥΓΗ ·Ξεπουλάνε την Αττική «εκ παραδρομής»!-Στο σφυρί λιμάνι Ζέας, Άγιος Κοσμάς, Μαύρο Λιθάρι Σουνίου·ΔΗΜ.ΑΡ-«Ομάδα των 5»:-Κεντροαριστερά με μέτωπο στη Δεξιά·ΠΑΣΟΚ- Εμφύλιος για ΝΔ και ηγεσία
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Στο σφυρί Μοναστήρια, παραλίες, χιονοδρομικά!- Επείγεται το ΤΑΙΠΕΔ·Στο φως το παρασκήνιο του ανασχηματισμού- Το πάρε-δώσε, ξ ονοματολογία, τα υπουργεία της Έριδος και οι (δυσάρεστες) εκπλήξεις·300.000 δικαιούχοι ακόμα για το κοινωνικό μέρισμα! – Και πίνακες με παραδείγματα