Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Η τραγωδία του Ευριπίδη "ΦΟΙΝΙΣΣΑΙ" στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Οι μαθητές της Β΄ τάξης του 1ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς στα πλαίσια της σχολικής δραστηριότητας "Θέατρο: Θεωρία και πράξη" την τραγωδία του Ευριπίδη "ΦΟΙΝΙΣΣΑΙ". Η παράσταση δόθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς το Μάρτιο του 2014 με εξαιρετική επιτυχία. Με την ίδια παράσταση το 1ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς συμμετείχε, όπου κι εντυπωσίασε, στο 3ο διεθνές νεανικό φεστιβάλ αρχαίου δράματος στο θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης. 

Δενδροφύτευση από τον κυνηγετικό σύλλογο Κιλκίς

Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος την Πέμπτη, 05/06 και ο κυνηγετικός σύλλογος Κιλκίς, σε συνεργασία με το 1ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας, προέβει σε δεντροφύτευση οπωροφόρων και θαμνοειδών δενδρυλλίων στον αύλειο χώρο του σχολείου με τους μαθητές να υιοθετούν με μεγάλη χαρά αυτή την κίνηση!

Σκοτώθηκε 24χρονος σε τροχαίο με μοτοσικλέτα

Στις 06.06.2014 το βράδυ, στο 29ο χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών (ύψος Λακκώματος Χαλκιδικής), η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.

Έπιασαν 18 λαθρομετανάστες στην Ειδομένη Κιλκίς

Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αξιούπολης και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς, 18 αλλοδαποί διαφόρων υπηκοοτήτων, ηλικίας από 19 έως 37 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Κιλκίς: Νέο πρόγραμμα Ελευθερίων Στίβου για το Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Ξεπερνούν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές στα σημερινά"Ελευθέρια" του Στίβου . Η πόλη του Κιλκίς έχει βάλει ήδη τα καλά της και είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στους φετινούς αγώνες.
Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους αγώνες έχουν ξεπεράσει τις 400 γεγονός που μας γεμίζει ικανοποίηση ως διοργανωτές, καθώς φαίνεται πως ο ΓΑΣ Κιλκίς ανοίγει το δρόμο για νέα δεδομένα σε αγώνες Στίβου της χώρας.

Περιμένουμε τον κόσμο του Κιλκίς να ανταποκριθεί και και να γεμίσει σήμερα το απόγευμα το Δημοτικό στάδιο για να χειροκροτήσει τη νέα γενιά του Ελληνικού Στίβου

Κιλκίς: Νέο πρόγραμμα Ελευθερίων Στίβου για το Σά
ββατο 7 Ιουνίου 2014
Δείτε ΕΔΩ

Προσοχή! Κακόβουλο λογισμικό χτυπάει κινητά και tablets

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημερώνει τους πολίτες για την εμφάνιση ενός νέου κακόβουλου λογισμικού (TROJAN), με την ονομασία “Simplelocker”, το οποίο προσβάλλει κινητά τηλέφωνα και tablets (smartphones) με λειτουργικό σύστημα ANDROID και κρυπτογραφεί τα αρχεία του χρήστη τους.