Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Νέε Δήμαρχε Κιλκίς, ξέρεις ποιος έφερε λεφτά στο Κιλκίς;

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Νέε δήμαρχε Κιλκίς, όπως είχαμε πει και στην προηγούμενη ανάρτηση, το Κιλκίς έζησε δύο προσφυγιές. Μία τη δεκαετία του ΄20, όπου ήρθαν στο Κιλκίς χιλιάδες Έλληνες από Πόντο και Αν. Ρωμυλία, και άλλη μία ξανά, τη δεκαετία του ΄60 όπου ξαναέφυγαν για Γερμανία, Σουηδία, ΗΠΑ, Αυστραλία. Καταραμένος τόπος το Κιλκίς δήμαρχε. Τότε και τώρα.. Φτώχια, φτώχια, φτώχια. Άγονο μέρος, χωρίς νερό, χωρίς τουρισμό, χωρίς βιομηχανία, ειδικά τότε.

Καλή τύχη, Ευρώπη!

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
Με 185 έδρες στην Ευρωβουλή (σε σύνολο 751), οι ακροδεξιοί-ευρωσκεπτικιστές αύξησαν θεαματικά τις δυνάμεις τους. Στο σύνολο των πολιτικών ομάδων με έντονα κριτικό πνεύμα απέναντι στην ΕΕ, ανήκει επίσης και η Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά με 45 έδρες. Είναι εύλογο λοιπόν ότι μια ανομοιογενής ομάδα 230 ατόμων, με κοινό όμως στόχο μπορεί να παίξει σημαίνοντα ρόλο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ).

Προσλήψεις 4 ατόμων από τον σύλλογο «ΒηματίΖΩ»

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» προκηρύσσει τις κάτωθι θέσεις μερικής απασχόλησης με σύμβαση ορισμένου χρόνου:

Ημερίδα της ΕΣΑμεΑ στην Θεσσαλονίκη

Υπογράφει ο Δ.Σ. του συλλόγου «ΒηματίΖΩ»Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014 η ημερίδα της ΕΣΑμεΑ στην Θεσσαλονίκη με θέμα: «Η ένταξη της διάστασης της αναπηρίας και της προσβασιμότητας στα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα & στα Προγράμματα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας 2014 - 2020», την οποία παρακολούθησαν η Πρόεδρος κ. Ευθυμία Καράμπαγλη και εκπρόσωπος της Διοικητικής Υπηρεσίας του «ΒηματίΖΩ».

"Ανασχηματισμός με παλιά υλικά"

Γράφει ο Γιώργος Ξενέλης
Πρόεδρος ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ
Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ο νέος Υπουργός Παιδείας, μετά την απομάκρυνση του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου. Μάλλον, εκτιμήθηκε η προσφορά του κ. Λοβέρδου στο Υπουργείο Υγείας όπου, μεταξύ άλλων, έφτιαξε τον διαβόητο ΕΟΠΥΥ και τα Γενόσημα.

Κοινωνικές δραστηριότητες Σχολής Γονέων, της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου

Μέσα σε κλίμα γιορτινό και ενθουσιώδες, πραγματοποιήθηκε η λήξη της φετινής περιόδου λειτουργίας των ομάδων της Σχολής Γονέων, της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου.

Ο Σύλλογος «ΒηματίΖΩ» ευχαριστεί...

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στους μικρούς του φίλους από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς και τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Χέρσου για την εξαιρετική πρωτοβουλία τους στη συλλογή καπακιών για την ανταποδοτική ανακύκλωση προς όφελος της δομής μας. Σας υπενθυμίζουμε ότι η δράση αυτή συνεχίζεται όλο το καλοκαίρι…!

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Το αόρατο χέρι του Σημίτη- (Γκίκας Χαρδούβελης, υπουργός Οικονομικών)- Σπαζοκεφαλιά το μήνυμα των αλλαγών για τους πολίτες·Ωχ!- Ο Λοβέρδος αναλαμβάνει την πολύπαθη Παιδεία·Τα σενάρια του τρόμου για μισθωτούς –συνταξιούχους- Προείσπραξη στο τέλος του κάθε μήνα! Τι ακούγεται για τις ασάφειες (που θα φέρουν νέα επιβάρυνση) του νόμου περί ιδιοκατοίκησης…
ΕΘΝΟΣ ·Τα πρόσωπα, οι εκπλήξεις, οι ανατροπές- Το παρασκήνιο του ανασχηματισμού και το βλέμμα στις κάλπες·Γκίκας Χαρδούβελης- Από τη «σχολή Σημίτη» και ο νέος τσάρος της Οικονομίας·Ευ. Βενιζέλος – Κυβέρνηση εργασίας με συντονιστές τον Σαμαρά κι εμένα

Χαμός στο Twitter με τον ανασχηματισμό








    ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ. Διαβάστε παρακάτω μόνο λίγα από τα ελληνικά τιτιβίσματα.