Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Αντάμωμα πολιτικών προσφύγων στη Νάουσα

Η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ) διοργανώνει, την Κυριακή, στις 22 Ιούνη 2014, στη ΝΑΟΥΣΑ, την καθιερωμένη πανελλήνια εκδήλωση –Αντάμωμα των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, των επαναπατρισμένων πολιτικών προσφύγων, απογόνων και φίλων της Εθνικής αντίστασης και του ΔΣΕ.

Δήλωση Βρούτση για την ανακήρυξη της Μήλου ως «Ιεράς Νήσου»

Ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης με αφορμή την τέλεση θρησκευτικών εκδηλώσεων για την επίσημη ανακήρυξη της Μήλου ως «Ιεράς Νήσου», παρευρισκόμενος στο νησί ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

79χρονος οδήγησε τη μοτοσικλέτα του για τελευταία φορά

Στις 14.06.2014 το πρωί, στην Επαρχιακή Οδό Νέας Πέλλας – Αγροσυκίας Γουμένισσας, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ της δίκυκλης μοτοσικλέτας που οδηγούσε 79χρονος ημεδαπός και του Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 79χρονου οδηγού της μοτοσικλέτας. Ο 55χρονος οδηγός του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου συνελήφθη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών.

"Προσοχή στον Ήλιο, γιατί τυφλώνει", λένε οι οφθαλμίατροι

Μέτρα προστασίας των ματιών από τον ήλιο, συνιστούν οι οφθαλμίατροι εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου αφού η χώρα μας παρουσιάζει πολύ μεγάλη ηλιοφάνεια.

Ποια ήταν η εγκληματικότητα στο ν. Κιλκίς στις 12 Ιουνίου 2014

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατόπιν διαταγής της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την 12.06.2014 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

Γράψε… λάθος, Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
Πολλές φορές μου πέρασε από το μυαλό να σταματήσω την αλιεία μαργαριταριών, γιατί από τις οθόνες μας, τα ερτζιανά και κυρίως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα λεγόμενα -…ελληνιστί- και social media, εκτοξεύονται τα ίδια και τα ίδια, χωρίς καμία προοπτική διόρθωσης.

Έκλεισε με επιτυχία η ποδοσφαιρική χρονιά για την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Με την καθιερωμένη τελετή λήξης την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014 έκλεισε η ποδοσφαιρική χρονιά 2013-2014 για την Ακαδημία, ανανεώνοντας το ραντεβού τους οι μικροί αθλητές της για τον Σεπτέμβριο.

Το κομφλέρ και η τρόμπα

Του Θεόφιλου Κυριακίδη
Πριν από αρκετό καιρό είχα γράψει, πως η τεχνολογία προχωράει, πάει μπροστά και όποιος μείνει πίσω θα μοιάζει με εκείνον, που ενώ έχει ανακαλυφθεί το κομφλέρ αυτός φουσκώνει τα λάστιχα του αυτοκινήτου του με τρόμπα. Πριν λίγες ημέρες διάβασα στην ιστοσελίδα greki.gr τα εξής:

Ακυρώνονται οριστικά οι μειώσεις αποδοχών στους ένστολους – Πόσο θα αυξηθούν οι μισθοί τους – Tι δικαιούνται αναδρομικά (πίνακας)

Την επιστροφή των αποδοχών χιλιάδων ενστόλων στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012 ενέκρινε χθες η Ολομέλεια του Συβουλίου της Επικρατείας. Το ψαλίδι στους μισθούς και τα επιδόματα των ενστόλων κρίνεται οριστικά αντισυνταγματικό και τα ποσά των περικοπών που τους αφαιρέθηκαν τη τελευταία διετία θα πρέπει να τους αποδοθούν αναδρομικά.