Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ κλασικού αθλητισμού δημοτικών σχολείων ν. Κιλκίς

Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, ολοκληρώθηκαν οι «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» Κλασικού Αθλητισμού που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων(Ο.Ε.Σ.Α ) Ν. Κιλκίς και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Ν. Κιλκίς για τους μαθητές –τριες Δημοτικών Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κιλκίς.

Συναυλία παραδοσιακών δημοτικών τραγουδιών από την Χορωδία του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Το απόγευμα της Κυριακής 15 Ιουνίου, μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο προαύλειο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, ο ομώνυμος Ιερός Ναός της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου εόρτασε με μια υπέροχη συναυλία παραδοσιακών δημοτικών τραγουδιών τα ελευθέρια της πόλεως του Κιλκίς (21η Ιουνίου 2013).

Ξεκινά ο επανέλεγχος στις συμβάσεις των δημοσίων υπαλλήλων


Με εγκύκλιο που έστειλε σήμερα, Τρίτη, 17 Ιουνίου, ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε όλες τις διευθύνσεις διοικητικού του δημοσίου τομέα, ξεκινά η συλλογή και καταγραφή του συνόλου των περιπτώσεων συμβάσεων ορισμένου χρόνου ή έργου που μετετράπησαν σε αορίστου χρόνου.

Η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου μιλά στη Γνώμη



Θεμελιώθηκε το Πνευματικό Κέντρου του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Μέσα σε μια πανηγυρική και λαμπρή ημέρα για τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014, που η Εκκλησία τιμά τους Άγιους Πάντες, πραγματοποιήθηκε η τελετή θεμελίωσης του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς.

Συναυλία-αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη, στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Ο Α.Ο. Κιλκισιακός σας προσκαλεί στην συναυλία-αφιέρωμα στον μεγάλο ΒασίληΤσιτσάνη την Τετάρτη 18 Ιουνίου στις 9.00μ.μ. στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, στο πλαίσιο των θεσμικών εκδηλώσεων «Ελευθέρια» για την 101η επέτειο της επικής Μάχης και απελευθέρωσης του Κιλκίς, με την «υπογραφή» της Κινητής Ορχήστρας, την οποία διευθύνει ο Κιλκισιώτης μαέστρος Θεόδωρος Ορφανίδης.

Για φιλανθρωπικό σκοπό: Συναυλία και ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ παλαιμάχων Κιλκισιακού-Θεσσαλονίκης

Ένα ακόμη «ραντεβού» έδωσαν οι παλαίμαχοι του Κιλκισιακού και της Θεσσαλονίκης (αντιπροσωπευτική ομάδα) για φιλανθρωπικό σκοπό (ενίσχυση 27χρονου συμπολίτη).

"Ό,τι σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο!" στη Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου για τρίτη συνεχή χρονιά συμμετέχει στην καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2014 με τίτλο «Ό,τι σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο! – Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις βιβλιοθήκες». Μια δράση του Future Library για την προώθηση της ανάγνωσης, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας με την υποστήριξη του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

3ο Φεστιβάλ Μουσών στα Πιέρια

Η A Hellas Sound & Records και οι φορείς του Ελατοχωρίου παρουσιάζουν το φετινό, 3ο Φεστιβάλ Μουσών, από 11 έως 20 Ιουλίου 2014.  Με τη δυναμική της επιτυχημένης διοργάνωσης των δύο προηγούμενων φεστιβάλ, επιχειρείται φέτος, κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της περιοχής. Με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων που μπορεί να ικανοποιήσει τον καθένα, οι διοργανωτές υπόσχονται ένα δυνατό φεστιβάλ με πλήθος καλλιτεχνών να παρελαύνουν από τη σκηνή και το κοινό να ζει αξέχαστες... μουσικές εμπειρίες και όχι μόνο.

Argyroupoli Kilkis Buggy Racing @ Thessaloniki Tuning Show 2014

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Argyroupoli Buggy Racing συμμετείχε στην πολύ επιτυχημένη διοργάνωση Thessaloniki Tuning Show 2014 που διεξήχθη στο Λιμάνι στην Αποθήκη 8.

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο Κιλκίς

"Ενόψει των εγγραφών μαθητών για τη νέα σχολική χρονιά (15 – 30 Ιουνίου και 1-10 Σεπτεμβρίου) καλούμε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν απολυτήριο Γυμνασίου και δεν δύνανται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα σε ημερήσια σχολεία, να εγγραφούν στο Εσπερινό Γυμνάσιο του Κιλκίς.

Χάλκινη Πανελληνιονίκης η Παντερμαλή του Αίαντα Κιλκίς

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και Γυναικών με τη συνοδεία ισχυρής καταιγίδας την Κυριακή. Ωστόσο η Κυριακή ήταν και η μέρα που έφερε την μεγαλύτερη διάκριση για την πόλη του Κιλκίς.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΑΥΓΗ ·Βέτο της τρόικας και για το ΕΣΠΑ-Εκβιάζουν εφαρμογή Μνημονίου για 19 δις μέχρι το 2020·Μέχρι τέλος Ιουνίου -12 σκληρά προαπαιτούμενα για δύο δόσεις·Μετά την εκλογική νίκη- Συζήτηση και διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα φάση
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Φαύλος κύκλος για 1 δις ευρώ- Αναζητούνται επειγόντως ισοδύναμα μέτρα-Πονοκέφαλος για 500.000.000 αναδρομικά και άλλα τόσα για τις αυξήσεις των μισθών ·Το ΣτΕ επιτρέπει κατασχέσεις καταθέσεων χωρίς προειδοποίηση·Γυναίκες αστυνομικοί τώρα για τις καθαρίστριες –Σωστή απόφαση Κικίλια