Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Παρίστανε την εκπρόσωπο του Πατριαρχείου και τσιμπούσε χρήματα και τιμαλφή από αφελείς πιστούς

- Συνελήφθη ως δράστης 49χρονη ημεδαπή, η οποία παριστάνοντας είτε την εκπρόσωπο Πατριαρχείου είτε επικαλούμενη τη δήθεν σχέση της με φιλανθρωπικά ιδρύματα αποσπούσε χρηματικά ποσά και τιμαλφή
- Το παράνομο όφελος που αποκόμισε υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των 11.000 ευρώ ενώ η αξία των τιμαλφών εκτιμάται άνω των 40.000 ευρώ

Σκοτώθηκε 48χρονος σε τροχαίο

Στις 21.06.2013 το μεσημέρι, στο 4ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Καρίτσας – Νέας Εφέσσου Πιερίας (ύψος Αγίου Σπυρίδωνα Πιερίας), σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός και της δίκυκλης μοτοσυκλέτας που οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 48χρονου ημεδαπού που επέβαινε στην μοτοσυκλέτα, το σοβαρό τραυματισμό του 27χρονου οδηγού της μοτοσυκλέτας και τον ελαφρύ τραυματισμό του 46χρονου οδηγού και τριών ημεδαπών ηλικίας 41, 10 και 6 ετών που επέβαιναν στο Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Κατερίνης.

Σκοτώθηκε 19χρονος σε τροχαίο

Στις 21.06.2013 το μεσημέρι, στο Νέο Μυλότοπο Πέλλας, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ του Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 62χρονος ημεδαπός και της δίκυκλης μοτοσυκλέτας που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών.

Εγκαίνια της Αυστροελληνικής Καπναποθήκης Κιλκίς

1ο διεθνές σεμινάριο Διεύθυνσης Σχολικής – Παιδικής Χορωδίας

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο Διεύθυνσης Σχολικής – Παιδικής Χορωδίας θα πραγματοποιηθεί από Πέμπτη απόγευμα 24 Ιουλίου έως Κυριακή μεσημέρι 27 Ιουλίου στην πανέμορφη Λίμνη Νικολάου Πλαστήρα και στο ξενοδοχείο NEVROS (Νεοχώρι), σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της περιοχής, που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας και το Ωδείο Καρδίτσας - Κων/νος Ευθυμιάδης.

Γράψε… λάθος, Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
Δεν μπορεί παρά να είναι διαστροφή το να έχεις συνέχεια την προσοχή σου στραμμένη στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο, για να καταγράψεις την ανοησία του κάθε παρουσιαστή ή εκφωνητή!

Ρωμαίηκα, Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Του Θεόφιλου Κυριακίδη
Δεν μπορώ να καταλάβω
γιατί τόση βουβαμάρα
δεν μπορώ να καταλάβω
του λαού την κουταμάρα.