Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Συναυλία Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς


Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της εφημερίδας των Κιλκισιωτών Αθήνας και Περιχώρων "Τα νέα του Κιλκίς"

Δείτε ΕΔΩ

Απάτη με υποκλοπή κωδικών από προπληρωμένες κάρτες, τύπου «paysafe»

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα λαμβάνει καταγγελίες, που αφορούν στην εξαπάτηση ιδιοκτητών καταστημάτων, στα οποία πωλούνται, μεταξύ άλλων, προπληρωμένες κάρτες, τύπου «paysafe», για διαδικτυακές αγορές.

Δήμαρχε Κιλκίς θέλεις να δώσεις μερικές θέσεις εργασίας, σε άνεργους του Κιλκίς;

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Δήμαρχε Κιλκίς μια ιδέα που μπορείς να υλοποιήσεις, εύκολα και χωρίς καθόλου έξοδα (για εσένα), είναι κάτι που συμβαίνει ήδη σε πολλές χώρες του κόσμου.

Απεργούν το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014 οι εργαζόμενοι στον Αρβανιτίδη

Υπογράφει το Σωματείο Εργαζομένων στην Επιχείρηση Αρβανιτίδης
"Η διοίκηση του Σωματείου είχε εδώ και καιρό προειδοποιήσει ότι οι εξελίξεις σχετικά με την αλλαγή στην διοίκηση της εταιρείας και η συμφωνία Franchise με τον Μαρινόπουλο δεν πρέπει να δημιουργήσουν ένα κλίμα ευφορίας και εφησυχασμού.

Επίσκεψη Αγαθοπούλου στον ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς

Επίσκεψη πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας στον ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς η βουλευτής Ειρήνη Αγαθοπούλου και ο γραμματέας της Ν.Ε. Λάζαρος Λαζαρίδης, ύστερα από μια σειρά αναφορών-καταγγελιών συμπολιτών μας για εντολές διακοπής ηλεκτροδότησης.

Δυναμικό ξεκίνημα για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Με το "καλημέρα" η νεοσυσταθείσα διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα ανακοίνωσε τον προπονητή της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή Παπαδόπουλο Σταύρο που αναμένεται να βοηθήσει και αγωνιζόμενος την ομάδα στην Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κιλκίς όπου θα συμμετάσχει. Στο νέο του ξεκίνημα ο Παπαδόπουλος Σταύρος θα έχει βοηθό του το μέλος της διοίκησης Λαζαρίδη Αναστάσιο, συμπαραστάτη του σύσσωμη την νέα διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές αλλά και το σύνολο των φιλάθλων της ομάδας. Μετά την εξέλιξη αυτή τα θέματα του καταρτισμού της ομάδας με ποδοσφαιριστές που θα βελτιώσουν το ήδη υπάρχων έμψυχο δυναμικό αλλά και η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα θα είναι οι προτεραιότητες της διοίκησης.

Αυτός είναι ο παιδεραστής της Πτολεμαΐδας

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κοζάνης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 52χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στην Πτολεμαΐδα την 02-06-2014 για αποπλάνηση ανηλίκων. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον ΚΑΡΑΜΠΑΤΑΚΗ Κωνσταντίνο του Ευαγγέλου και της Γαρυφαλιάς, κάτοικο Πτολεμαΐδας.

Τρίωρη στάση εργασίας εκπαιδευτικών αύριο 25 Ιουνίου 2014

Υπογράφει το  Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς
Το υπουργείο καλεί τους διευθυντές για να τους μάθει πώς θα αξιολογήσουν τους συναδέλφους, προσπαθώντας να τους κάνει συνένοχους στην άθλια πολιτική των απολύσεων.

Έπιασαν 41χρονο για ναρκωτικά σε χωριό του Κιλκίς

Συνελήφθη σήμερα (24.06.2014) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 41 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Πρόσκληση συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίου Παιονίας

Καλείστε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 26η Ιουνίου 2014 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 20.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

"Όχι στην αξιολόγηση-χειραγώγηση"

Υπογράφουν οι ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ-ΚΙΝΗΣΕΙΣ Δ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
"Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
παντού σ’ όλη την Ελλάδα γίνεται προσπάθεια να πραγματοποιηθούν τα πρώτα σεμινάρια επιμόρφωσης των διευθυντών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών με την έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς.

Για όλους και όλα μιλά ο Βασίλης Λεβέντης στη Γνώμη


Πρωτοβουλία "Αλλά...ζω": "Η δουλειά τώρα αρχίζει"

Η "Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής Αλλά...ζω", χάρη στη δική σας εμπιστοσύνη και υποστήριξη, θα βρίσκεται μέσα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο με δύο δημοτικούς και δύο τοπικούς συμβούλους. Δέσμευσή μας ήταν και είναι ότι το "Αλλα..ζω" θα είναι η φωνή του δημότη που θα υπερασπίζεται και θα ενισχύει τη συμμετοχή των πολιτών στα κοινά του τόπου μας.

Τοπολογίες ΣΥΡΙΖΑ Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Υγείας

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και η Ειρήνη Αγαθοπούλου, κατέθεσαν σειρά τροπολογιών στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Υγείας «Προσαρμογή στο εθνικό δίκαιο της Εκτελεστικής Οδηγίας 2012/25/ΕΕ της Επιτροπής της 9ης Οκτωβρίου 2012 για τη θέσπιση διαδικασιών ενημέρωσης σχετικά με την ανταλλαγή, μεταξύ των κρατών μελών, ανθρώπινων οργάνων που προορίζονται για μεταμόσχευση - Ρυθμίσεις για την Ψυχική Υγεία και την Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και λοιπές διατάξεις», το οποίο θα συζητηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή.

Η "Τόλμη" Κιλκίς στους διασυλλογικούς αγώνες kick boxing της Ε.Ο.Μ.Α.

Διασυλλογικοί αγώνες kick boxing της Ε.Ο.Μ.Α. με πρόεδρο τον Σαριγιαννίδη Γεώργιο διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Καβάλας το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014.

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η 101η επέτειος της Μάχης του Κιλκίς

Με την αρμόζουσα επισημότητα και λαμπρότητα εορτάστηκε το Σάββατο 21η Ιουνίου 2014, η 101η επέτειος της Μάχης του Κιλκίς και απελευθέρωσης της πόλης. Στις τοπικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Κιλκίς για την ιστορική αυτή ημέρα τόσο για την ευρύτερη περιοχή, όσο και συνολικά για την χώρα -καθότι το αποτέλεσμα εκείνης της Μάχης έκρινε την νικηφόρα για την Ελλάδα έκβαση του Β' Βαλκανικού πολέμου-, την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Γιώργος Ορφανός.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΑΥΓΗ ·Όχι συνεργοί στα νέα εγκλήματα – Με συνοπτικές διαδικασίες τα «προαπαιτούμενα» στη Βουλή·Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Κλιμάκωση κοινωνικών αγώνων και πολιτικές συμμαχίες για την ανατροπή·Ελεγκτικό Συνέδριο-Αντισυνταγματικές οι περικοπές στους δικαστές
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Κάτι τρέχει με Καραμανλή-«»Η Προεδρία της Δημοκρατίας δεν είναι αξίωμα που τον έλκει» διαμηνύουν οι συνεργάτες του·Ο Βορίδης ζητάει περισσότερα κονδύλια για την Υγεία·Και απεργίες για τη «μικρή ΔΕΗ»-Ο «Σπάρτακος» απειλεί με μπλακάουτ. Την επόμενη Τετάρτη 3 Ιουλίου το νομοσχέδιο στη Βουλή