Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Μεγάλη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 2 Ιουλίου στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 η πόλη του Κιλκίς θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει για πρώτη φορά, στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου, ένα από τα σημαντικότερα συμφωνικά σχήματα της χώρας, την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.
Ώρα έναρξης: 21.00. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. 

Στην κορυφαία αυτή συναυλία που διοργανώνεται από το Δήμο Κιλκίς, με αφορμή τη συμπλήρωση 101 χρόνων από την Μάχη του Κιλκίς και την απελευθέρωση της πόλης, η Κ.Ο.Θ. θα παρουσιάσει γνωστά αριστουργήματα του κλασικού ρεπερτορίου, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Ζωής Τσόκανου και με τη σύμπραξη της σοπράνο Βάσως Βαϊούλη.

Καλοκαιρινή συναυλία στη Θεσσαλονίκη με Θάνο Μικρούτσικο, Γιάννη Κότσιρα και Ρίτα Αντωνοπούλου, την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Μετά την εντυπωσιακή υποδοχή που συνάντησαν οι χειμερινές τους παραστάσεις, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιάννης Κότσιρας και η Ρίτα Αντωνοπούλου θα ανηφορίσουν στη Θεσσαλονίκη, για μία μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία στη Μονή Λαζαριστών. Με όχημα την κοινή τους αισθητική, ανατρέχουν σε σημαντικά τραγούδια και δημιουργούς και παρουσιάζουν ανανεωμένο το προσωπικό τους ρεπερτόριο.

Για την έκθεση ζωγραφικής του, μιλά ο Φώτης Μισόπουλος στη Γνώμη


Αγαθοπούλου: "Εξοφλείστε αμέσως τους εργαζομένους της ALMACO"

Μετά από συνάντηση που πραγματοποίησαν η Ειρήνη Αγαθοπούλου και η Δέσποινα Χραλαμπίδου με πρώην εργαζόμενους της βιομηχανίας ΑΛΜΑΚΟ, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, με θέμα: «Σε απόγνωση οι εργαζόμενοι της βιομηχανίας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. «ΑΛΜΑΚΟ» εξαιτίας σταδιακής μεθόδευσης της εργοδοσίας για πτώχευση της εταιρείας σε βάρος τους».

Καλοκαιρινή γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία του Δήμου Κιλκίς

Την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014 το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία του Δήμου Κιλκίς πραγματοποίησε την καλοκαιρινή του γιορτή παρουσία της προέδρου του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, κα Ποζίδου, αντιπροσωπείας του προσωπικού και του συλλόγου του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, των γονέων και συγγενών των παιδιών του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, των εθελοντών και φίλων.

Ολοκλήρωση σεμιναρίων της Σχολής Γονέων Ν. Κιλκίς σε Πολύκαστρο, Νέο Αγιονέρι, Ευρωπό και Αξιούπολη

Τέσσερα ακόμη προγράμματα της Σχολής Γονέων Ν. Κιλκίς υλοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία. Στις 27 και 29 Μαΐου ολοκληρώθηκαν το σεμινάρια "Σύγχρονη Οικογένεια" στο 1ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου και "Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα" στην Αξιούπολη με εκπαιδευτές τον κ. Ηλία Βασιλειάδη, την κ. Χριστίνα Καραμάρκου και την κ. Παρασκευή Κεμανίδου.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ: Εκπαιδευτική κινητότητα για σαλιγκαροτρόφους και δυνητικούς επενδυτές-παραγωγούς σαλιγκαριού στην Ιταλία

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ, στο πλαίσιο του προγράμματος LEONARDO DA VINCI Δράση – Κινητικότητα, σε συνεργασία με το Διεθνές Ινστιτούτο Σαλιγκαροτροφίας υλοποίησε εκπαιδευτική συνάντηση στο Cherasco της Ιταλίας με θέμα «Organization and management of Snailfarming» (Οργάνωση και διαχείριση Σαλιγκαροτροφείων).

Τους έπιασαν μετά από τις τζούρες στα Μπακαίικα Κιλκίς

Στις 30.06.2014 το βράδυ στη θέση Μπακαίικα Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς, συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί 20, 24 και 29 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο τους βρέθηκε στην κατοχή του 29χρονου και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης καθαρού βάρους 5 γραμμαρίων, ενώ όπως προέκυψε άπαντες λίγη ώρα πριν είχαν προβεί σε χρήση ναρκωτικών ουσιών. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΑΥΓΗ ·Αρπάζουν αποθεματικά και συντάξεις-Νέα περικοπή επικουρικών συντάξεων από σήμερα, στην εφορία από το 2017 οι ασφαλιστικές εισφορές,·Ξεσηκωμός για τη ΔΕΗ από Βορρά, μέχρι Νότο-Απειλές για επιστράτευση από την κυβέρνηση·Κρατούμενοι χωρίς ελπίδα στις φυλακές ύψιστης (αν)ασφάλειας –Αβοήθητοι οι 4.600 απεργοί πείνας
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ο Ιμπραήμ απειλεί την Ελλάδα-Χάρτης – σοκ των τζιχαντιστών, που σχεδιάζουν εισβολή στην Ευρώπη μέσω Βαλκανίων·Βόμβα η μικρή ΔΕΗ!-Απειλούν με μπλακάουτ και ανεξέλεγκτες καταστάσεις οι συνδικαλιστές της Βόρειας Ελλάδας… ·2.800 προσλήψεις σε νοσοκομεία και λοιπές υπηρεσίες-Ανακοινώνονται εκτός απροόπτου σήμερα από τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της υποστελέχωσης

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου μιλά στη Γνώμη (30 Ιουνίου 2014)