Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Σεργιάνι στην παράδοση στις Μάνδρες Κιλκίς

Σεργιάνι στην παράδοση στις 12 Ιουλίου 2014, στις 9 το βράδυ στο γήπεδο Μανδρών Κιλκίς, όπου ενώνονται η Θράκη η Μακεδονία και ο Πόντος για μια υπέροχη βραδιά με την παραδοσιακή ορχήστρα του Γιώργου Καρατζώβαλη και στην λαϊκή ώρα το καλλιτεχνικό σχήμα του Μανώλη Ζαχαρίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Έναρξη προβολών θερινού κινηματογράφου “Δημήτρης Ζωηρός” στο Κιλκίς

Καλοκαίρι 2014 ! και ο Θερινός Κινηματογράφος “Δημήτρης Ζωηρός” ανοίγει την οθόνη του, χαμηλώνει τα φώτα, στρώνει τα τραπεζάκια του, φυτεύει τους βασιλικούς του και περιμένει τους σινεφίλ να ανηφορίσουν το γνωστό δρομάκι στο Λόφο του Αι-Γιώργη.

Παρέα με την Ηώ, την Αφροδίτη, τον Ωρίωνα. Με ποπ-κόρν και πολλή καλή διάθεση και αγάπη ο Δήμος Κιλκίς, το Τμήμα Απασχόλησης, Τουρισμού και Πολιτισμού και η πρωτοβουλία πολιτών για τη λειτουργία του θερινού κινηματογράφου υπόσχονται όμορφα βράδια με αγαπημένες ταινίες.

Αλλαγή Διοίκησης του 595 Αερομεταφερόμενου Τάγματος Πεζικού

Σήμερα, Δευτέρα 07 Ιουλίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΖΩΓΚΟΥ» στη Νέα Σάντα Κιλκίς, η αλλαγή Διοίκησης του 595 Αερομεταφερόμενου Τάγματος Πεζικού.

Η Porsche ετοιμάζει 2θέσιο με 600 ίππους

Αγγλικές πηγές αναφέρουν ότι η Porsche ετοιμάζει αντίπαλο της Ferrari 458 Italia με την κωδική ονομασία “988”.

Ποντιακό ξεφάντωμα στο Διπόταμο Κιλκίς


Έκαναν περήφανο το νομό Κιλκίς

Ο αθλητής του συλλόγου ελευθέρας πάλης Ευρωπού «Ο Καραγιάννης',  Παύλος Κυριακίδης κατέλαβε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο την 2η θέση στους εφήβους στα 80 κιλά και την 4η στους άντρες στα 80 κιλά.

Επτά χρόνια χωρίς τον Αρίστο Φουντουκίδη

Σαν σήμερα στις 7 Ιουλίου 2007 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών από ανακοπή καρδιάς το ''Βουνό'' του Π.Α.Ο.Κ., ο ''γίγαντας'',  Αριστοτέλης Φουντουκίδης.  Ο Αρίστος γεννήθηκε στον Παντελεήμονα Κιλκίς στις 13 Φεβρουαρίου του 1942 και σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε να αγωνίζεται στην ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα. Πολύ γρήγορα έδειξε το σπάνιο ποδοσφαιρικό του ταλέντο και ο επόμενος σταθμός στην πορεία του ήταν η ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς το 1960. 

Εύζωνοι Κιλκίς: Έπιασαν δύο Σκοπιανούς με λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθησαν σήμερα (07.07.2014) πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς, δύο υπήκοοι FYROM ηλικίας 47 και 28 ετών, για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίας.

Καθήλωσε το κοινό του Κιλκίς η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης

Μια αξέχαστη συναυλία έδωσε στην πόλη του Κιλκίς η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου. Η ΚΟΘ, που στα 55 χρόνια της συνεχούς καλλιτεχνικής και μουσικής της παρουσίας σε Ελλάδα και εξωτερικό επισκέφθηκε φέτος για πρώτη φορά την πόλη μας μετά από πρόσκληση του Δήμου Κιλκίς, χάρισε μια πρωτόγνωρη εμπειρία στο κοινό του Κιλκίς, δίνοντάς του την ευκαιρία να ταξιδέψει στον διαχρονικό και όμορφο κόσμο της κλασικής μουσικής.

Ξεκινούν την Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 οι θερινές εκπτώσεις

Δελτίο τύπου Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Σύμφωνα με το άρθρο 15 του ν. 4177/2013, οι τακτικές θερινές εκπτώσεις έτους 2014 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 14 Ιουλίου και θα λήξουν το Σάββατο 30 Αυγούστου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ευχαριστεί...

"Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς ευχαριστούν τους συναδέλφους-μέλη του που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την ανάδειξη και εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου Το ποσοστό συμμετοχής που άγγιξε το 80% μας δίνει την δύναμη και το δικαίωμα να ασχοληθούμε ακόμη περισσότερο για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε."

Συνεχίζονται οι ημερίδες ενημέρωσης νέων αιρετών στη Θεσσαλονίκη


Συνεχίζονται οι ημερίδες ενημέρωσης νέων αιρετών που πραγματοποιεί η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών και την ΕΕΤΑΑ. 

Συνάντηση Γεωργαντά για την ίδρυση Δημοσίου ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Συνάντηση πραγματοποίησε την 03.07.14 ο Bουλευτής Κιλκίς κ. Γεωργαντάς με τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κώστα Κουκοδήμο.

Τα 9α γενέθλιά του γιόρτασε το Ράντσο Κιλκίς


Πιστοποιητικό Ενεργειακής απόδοσης και μίσθωση ακινήτου

Από την Νομαρχιακή Επιτροπή (ΝΕ) ΤΕΕ Κιλκίς ανακοινώνεται ότι: Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής απόδοσης (ΠΕΑ) είναι ένα αναγνωρισμένο από το ΥΠΕΚΑ έγγραφο που εκδίδεται από ενεργειακό Επιθεωρητή.

«Μολυσματικά απόβλητα υγειονομικών μονάδων, επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία στον Αξιό ποταμό»

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου, Ηρώ Διώτη και Απόστολος Αλεξόπουλος κατέθεσαν ερώτηση προς τους αρμόδιους Υπουργούς με θέμα: «Μολυσματικά απόβλητα υγειονομικών μονάδων, επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία στον Αξιό ποταμό». Η ερώτηση κατατέθηκε μετά από επί τόπου επίσκεψη που πραγματοποίησε η βουλευτής Κιλκίς Ε. Αγαθοπούλου στον Αξιό ποταμό.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς ευχαριστεί...

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (τμήμα Κιλκίς) εκφράζει δημοσίως τις ευχαριστίες του προς τον ανώνυμο και επώνυμο πολίτη του Κιλκίς ο οποίος ανταποκρίθηκε στο φιλάνθρωπο κάλεσμά του για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης προς ενίσχυση των πλημμυροπαθών πολιτών της Σερβίας.

24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Νέα ρύθμιση για αύξηση δόσεων σε εφορία και Ταμεία

Τα παλιά χρέη παραμένουν στάσιμα και όσο περνούν οι μήνες προστίθενται σε αυτά και νέες οφειλές. Είναι κάτι περισσότερο από προφανές ότι όσες ρυθμίσεις έχουν γίνει, δεν έχουν καταφέρει να λύσουν αυτό το γόρδιο δεσμό.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Δύο δόσεις σε έξι μέρες- Χαράτσι αλλά και φόρος εισοδήματος (χωρίς ανάσα) τέλος Ιουλίου·Η Τρόικα έρχεται και πιέζει για ακόμη 6.500 απολύσεις στο Δημόσιο·»Αντώνη απόλυσε τώρα τον Βενιζέλο»- Τι ζητάει η Κύπρια Ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους από τον πρωθυπουργό,, μετά τη νέα γκάφα του υπουργού Εξωτερικών
ΕΘΝΟΣ ·Λύση πακέτο για χρέη στο Δημόσιο- ενστόλους- Η τελική πρόταση που θα παρουσιάσει η κυβέρνηση στην τρόικα·Μετά την επιστράτευση- Απεργία τέλος στη ΔΕΗ· Τουρισμός, Γεωργία, Μεταποίηση, Βιοτεχνίες =Επιδοτήσεις στις Κυκλάδες για μικρές βιοτεχνίες