Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Πανήγυρις Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου Παιονίας


Εκδήλωση για τα 88α γενέθλια της Ροδόπολης


" Κανένας δεν ξεχνά. Τίποτε δεν ξεχνιέται"

Του Δημήτρη Παυλακούδη* 
Ήταν 11 Ιούλη του 2011 ακριβώς 3 χρόνια πριν, όταν γράφτηκε δυστυχώς με αίμα μια από τις μελανότερες σελίδες της σύγχρονης κυπριακής ιστορίας.

Η 3η Γιορτή Λίμνης Δοϊράνης από 13 έως 20 Ιουλίου 2014

H Γιορτή λίμνης-Δοϊράνης, γιορτή της αυτοοργάνωσης και της αλληλεγγύης, συνεχίζει και φέτος το ταξίδι της για 3η συνεχόμενη χρονιά, από τις 13-20 Ιούλη 2014, στο φιλόξενο χώρο του Μουσείου της λίμνης Δοϊράνης.

Οι αλλαγές στην προαγωγή των μαθητών των Α' & Β' Λυκείου

Δεκτή κατά πλειοψηφία έγινε από τη Βουλή, η Τροπολογία που κατέθεσε το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, για την προαγωγή και απόρριψη των μαθητών της Α’ τάξης Ημερήσιου και των Α’ και Β' τάξεων Εσπερινού Γενικού Λυκείου, βάσει της επίτευξης ή όχι, αντίστοιχα, μέσου όρου ετήσιας επίδοσης στους κλάδους μαθημάτων της «Ελληνικής Γλώσσας» και των «Μαθηματικών», τουλάχιστον δέκα.

Συνέλαβαν στο Πολύκαστρο δύο Αλβανούς για μεταφορά λαθρομετανάστη

Συνελήφθησαν χθες (10.07.2014) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς, δύο υπήκοοι Αλβανίας 49 και 48 ετών, που διευκόλυναν την είσοδο σε έναν μη νόμιμο μετανάστη, στην ελληνική επικράτεια από έδαφος τρίτης χώρας.

«Συν-ενεργείν για την Απασχόληση» στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Συν-ενεργείν για την Απασχόληση» στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Συν-ενεργείν τοπικά για την καταπολέμηση της ανεργίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς», σας καλεί να παρευρεθείτε στην Ενημερωτική Ημερίδα που θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος Επενδυτών Γαλλικού Κιλκίς, για την ενημέρωση των επιχειρήσεων και των ανέργων σχετικά με τα προγράμματα ενίσχυσης της απασχόλησης.

Ενημερωτική Ημερίδα Εμπορικού Συλλόγου Γουμένισσας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Γουμένισσας εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Συν-ενεργείν για την Απασχόληση» στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Συν-ενεργείν τοπικά για την καταπολέμηση της ανεργίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς», σας καλεί να παρευρεθείτε στην Ενημερωτική Ημερίδα που θα πραγματοποιήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Γουμένισσας, για την ενημέρωση των επιχειρήσεων και των ανέργων σχετικά με τα προγράμματα ενίσχυσης της απασχόλησης

Αυτή είναι η νέα Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κιλκίς

Σας ενημερώνουμε ότι, στην τρίτη κατά σειρά συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κιλκίς με θέμα την κατανομή αξιωμάτων, έγινε η παρακάτω σύνθεση:

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΑΥΓΗ ·Αυταρχικοί σπασμοί μιας κυβέρνησης που καταρρέει –Εκτροπή για τη ΔΕΗ- Ναυάγησε η «δεύτερη έξοδος στις αγορές»- Βγαίνει από το αρχείο το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ…. ·Μετεγγραφές- Σε ομηρία οι πολύτεκνοι από τη διγλωσσία Λοβέρδου·ΔΗΜ. ΑΡ.- Επισημοποιήθηκε το διαζύγιο- Ψαριανός , Μάρκου πάνε γι άλλες πολιτείες..
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Κόλαση για το έλλειμμα με ψευδή στοιχεία- Βούλευμα: Συνεχίζεται η ανάκριση για το σκάνδαλο της ΕΛ. ΣΤΑΤ. Αγωνιούν Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου..·Η εκκρεμότητα για τη ΔΕΗ λήγει (;) σήμερα-Τι ειπώθηκε χθες στη δύσκολη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής·Τρόικα με δηλητήριο!- «Να ξεχάσετε και τις φοροελαφρύνσεις και την κατάργηση της έκτακτης εισφοράς»