Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ο ετήσιος χορός του παλαιστικού συλλόγου "Καραγιάννης" Ευρωπού


Ανάκληση κρεατοσκευασμάτων από επιχείρηση επεξεργασίας κρέατος

Το Υπουργείο Αγροτικής και Τροφίμων ανακοινώνει ότι η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο επισήμου ελέγχου που πραγματοποιήθηκε, στις 10/7/2014, στην εγκατάσταση επεξεργασίας κρέατος με την επωνυμία «Αφοι Ζαβέρδα Ο.Ε.», που βρίσκεται στην Βιομηχανική Περιοχή Πατρών, διαπίστωσε, μεταξύ των άλλων, την πλήρη ανεπάρκεια συστήματος ιχνηλασιμότητας των πρώτων υλών που χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή των προϊόντων της εγκατάστασης (παρασκευάσματα κρέατος και προϊόντα με βάση το κρέας).

Τελικά στις 31 Ιουλίου 2014 στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς η θεατρική παράσταση “Διαζύγιο”

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι η θεατρική παράσταση “Διαζύγιο” με τους Δήμητρα Ματσούκα, Μαρία Σολωμού, Ιωσήφ Μαρινάκη και Τόνυ Δημητρίου θα παρουσιασθεί στο Θέατρο Λόφου την ΠΕΜΠΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 αντί της αναγραφόμενης στο πρόγραμμα ημερομηνίας 24.7.2014.

Γεωργαντάς προς Κικίλια: "Ελάτε στους Ευζώνους να δείτε το πρόβλημα"

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Επίσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και μακρά συνεργασία με τον Υπουργό Βασίλη Κικίλια στην Αθήνα πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 16 Ιουλίου ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς.

Διλήμματα συμμαχιών και το Ποτάμι

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
Οι προσκλήσεις για τη δημιουργία της νέας κεντροαριστεράς, διαρκώς πυκνώνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς τα διάφορα πειράματα τύπου «Ελιάς» δεν καρποφόρησαν. Πριν τις ευρωεκλογές, το Ποτάμι ήταν στο περιθώριο αυτών των κινήσεων.

Οι Θρακιώτες του Κιλκίς στο 6ο Πανθρακικό Αντάμωμα στο Διδυμότειχο

Διδυμότειχο. Η πόλη των Κάστρων. Εκεί που χτυπά η καρδιά της παράδοσης. Αρχέγονες μουσικές και παραδοσιακά δρώμενα γέμισαν το Διδυμότειχο από τις 3 έως και τις 6 Ιουλίου 2014 στο 6ο Πανθρακικό Αντάμωμα που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θρακικών Σωματείων και ο Εκπολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος “ Δίδυμα Τείχη”.

Γρίβα Παιονίας: Με προβολέα το φώς του Φεγγαριού

Μια ξεχωριστή βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής, 13 Ιουλίου 2014, στον προαύλιο χώρο της Στέγης του Συλλόγου.  Με προβολέα το φώς του Φεγγαριού, 150 χορωδοί γέμισαν το χώρο με μουσικές μελωδίες, τιμώντας έτσι την 3η Χορωδιακή Συνάντηση, που Διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Γρίβας.