Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Συνάντηση εργασίας Τονικίδη με Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Αθ. Καρούντζο είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Π. Τονικίδης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών που ξεκίνησε ο κ. Καρούντζος με τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας.

Επίσκεψη Μίχαλου και Τονικίδη σε Δένδια

Την πρώτη της συνάντηση με τον νέο υπουργό Ανάπτυξης Ν. Δένδια είχε η διοίκηση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (Κ.Ε.Ε.Ε.).

Τραγικό τέλος για 22χρονο φοιτητή

Τραγωδία που δεν τη χωράει ανθρώπινος νους. Ο 22χρονος φοιτητής βρέθηκε στην άσφαλτο από τη θέση του συνοδηγού και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του πατέρα του.

Συγκέντρωση Οργανώσεων Κιλκίς του ΚΚΕ και ΚΝΕ την Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ του νομού Κιλκίς, καλούν την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα του νομού, την Τρίτη 22 Ιουλίου 2014, στις 7:30 μ.μ. στην Πλατεία Ειρήνης, σε Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και καταδίκης της νέας εγκληματικής επίθεσης του Ισραήλ εναντίον του λαού της Παλαιστίνης.

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αστυνομικών - Πυροσβεστών European Police and Fire Games 2014

Ακόμα δύο "πρωτιές" που συνοδεύτηκαν με τα αντίστοιχα Πανευρωπαϊκά Χρυσά Μετάλλια από την Υποδιοικητή της Π.Υ. Γουμένισσας Ανθυποπυραγό Νακοπούλου Θεοδοσία, στην συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αστυνομικών – Πυροσβεστών, στις Βρυξέλλες, (12 έως 18 Ιουλίου 2014). Μας έκανε υπερήφανους! Πολλά συγχαρητήρια!

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2014: Οι Βάσεις για όλα τα Πεδία

Εκτίμηση των Βάσεων και στα 5 Πεδία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2014, με βάση τον αριθμό των εισακτέων και τις βαθμολογικές επιδόσεις, από τον Εκπαιδευτικό - Αναλυτή, κ. Στράτο Στρατηγάκη, εκτίμηση, που δημοσιεύει, σήμερα, η «Ελευθεροτυπία».

Για τη ΔΗΜΑΡ του 2014 μιλά ο Χρήστος Σπίγγος στη Γνώμη



Απόφασης για ρύθμιση θεμάτων λειτουργίας παρασκευαστηρίου κρεοπωλείων

Υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Πάρι Κουκουλόπουλο η υπ’ αριθμ. 464/92592/16-7-2014 απόφαση με θέμα: «Ρύθμιση θεμάτων λειτουργίας παρασκευαστηρίου καταστημάτων λιανικής πώλησης κρεάτων», με την οποία καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις καταχώρησης και λειτουργίας των παρασκευαστηρίων καταστημάτων λιανικής πώλησης κρεάτων και διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία τους.

Καλό σου ταξίδι Μανόλη...

Το Δ.Σ. του «Συλλόγου Κιλκισιωτών Αθήνας και Περιχώρων», εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Μανόλη Γκαράνη, ενός ακούραστου ανθρώπου του πνεύματος που προσέφερε σημαντικό και πολύτιμο έργο στον τόπο μας.

50 χρόνια μετά: μια αιωνιότητα σε δυο ώρες

Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
· Είναι κάποιες στιγμές που νιώθεις την παιδική σου ηλικία να σου γνέφει· που αισθάνεσαι μια τρυφερή νοσταλγία να ξαναζήσεις τα χρόνια της αθωότητας· που λαχταράς έντονα την επιστροφή στις αγιασμένες μέρες της αγνής εφηβείας και τη συνάντηση με όλα όσα τη χαρακτήριζαν: το σχολείο, τα σχολικά βιβλία, τους συμμαθητές, τα περιοδικά, τις φωτογραφίες, τα τραγούδια, τα πάρτι…

“Μάθε παιδί μου γράμματα" στον θερινό κινηματογράφο Κιλκίς

Την εξαιρετική κοινωνική κωμωδία του Θεόδωρου Μαραγκού “Μάθε παιδί μου γράμματα” προβάλλει ο θερινός κινηματογράφος “Δημήτρης Ζωηρός” το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ.

Η εγκληματικότητα στο ν. Κιλκίς την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατόπιν διαταγής της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, από τις απογευματινές ώρες έως τις βραδινές ώρες της 17.07.2014 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

Θα ψεκάσουν σήμερα 19 και αύριο 20 Ιουλίου 2014

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του προγράμματος αεροψεκασμού για την καταπολέμηση των κουνουπιών, που υλοποιείται, πρόκειται να πραγματοποιηθούν αεροψεκασμοί το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Ιουλίου 2014, στο φυσικό και αγροτικό περιβάλλον στην ευρύτερη περιοχή της Χαλάστρας, των Μαλγάρων, της Σίνδου και του Ανατολικού του νομού Θεσσαλονίκης. Ο αεροψεκασμός θα ξεκινήσει κατά τη δύση του ηλίου και για χρονικό διάστημα που δεν θα υπερβαίνει τις δύο ώρες.

Καλοκαιρινή προσφορά του γυμναστηρίου KINESIS KILKIS



Summer offer!
O γρηγορότερος κερδίζει….

Ρωμαίηκα, Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Του Θεόφιλου Κυριακίδη
ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ 
Ξεπουλήσαν την ΔΕΗ 
τώρα τι άλλο μένει; 
Ποιος έμπορος και τζαμπατζής
στην σειρά περιμένει; 

Συλλυπητήρια Συλλόγου Παλαιμάχων Κιλκισιακού

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων του Κιλκισιακού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον βετεράνο ποδοσφαιριστή της ομάδας Σάκη Σημαιοφορίδη για τον χαμό της μητέρας του, και στον φίλο της ομάδας Γιώργο Αμανατίδη για τον θάνατο του πατέρα του.