Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Σκοτώθηκε 23χρονος σε τροχαίο στο Παλιούρι Χαλκιδικής

Στις 20.07.2014 το βράδυ, στο 50ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανιών – Παλιουρίου, ύψος Παλιούρι Χαλκιδικής, η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας ημεδαπός ηλικίας 23 ετών εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε δένδρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.

Σκοτώθηκε 21χρονη σε τροχαίο στην Καλλιθέα Χαλκιδικής

Στις 20.07.2014 το πρωί, στο 22ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Νέας Φώκαιας – Κασσάνδρας (ύψος Καλλιθέας Χαλκιδικής), σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 21χρονη ημεδαπή και του Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 50χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 21χρονης οδηγού, το σοβαρό τραυματισμό ενός ημεδαπού 21 ετών, οποίος επέβαινε στο Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο και τον ελαφρύ τραυματισμό του 50χρονου οδηγού και ενός ακόμη ημεδαπού 44 ετών, που επέβαινε στο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.

"Θα φέρω το θέμα στη Βουλή αν δεν το τακτοποιήσετε"

Δελτίο τύπου Θ. Παραστατίδη
Σχετικά με την υπόθεση του συγκοινωνιακού προβλήματος που απασχολεί εδώ και τέσσερα χρόνια τους κατοίκους των οικισμών «ΑΣΠΡΟΥ-ΑΞΙΟΧΩΡΙΟΥ-ΛΙΜΝΟΤΟΠΟΥ»,ο αρμόδιος υφυπουργός Μεταφορών και Συγκοινωνιών Μ.Παπαδόπουλος διαβεβαίωσε το βουλευτή Θ.Παραστατίδη πως θα αναλάβει ο ίδιος την πρωτοβουλία συνεννόησης με το ΚΤΕΛ και τον ΟΑΣΘ,ώστε το πρόβλημα μεταφοράς των κατοίκων των παραπάνω οικισμών να βρει λύση ως το Σεπτέμβριο.Επεσήμανε στο βουλευτή,πως το διάστημα αυτό θα φροντίσει να τακτοποιήσει τις οφειλές του Υπουργείου προς τους Οργανισμούς αυτούς ώστε αυτή η πρωτοβουλία να έχει μεγαλύτερη πιθανότητα προς θετική εξέλιξη.

Ζητούνται ωρομίσθιοι καθηγητές από το φροντιστήριο "Κίνητρο" Κιλκίς

Ζητούνται καθηγητές ωρομίσθιοι με σύμβαση ορισμένου χρόνου για φροντιστήριο Μ.Ε. στο Κιλκίς. (Φυσικοί, Χημικοί, Βιολόγοι, Οικονομολόγοι, Πτυχιούχοι Πληροφορικής ΑΕΙ). Τα βιογραφικά να αποστέλλονται στο email :
kinitro14@yahoo.com, τηλ.επικοινωνίας : 6974602187, 6979074928

Απέρριψε το ΣτΕ την προσφυγή της ΑΔΕΔΥ κατά της αξιολόγησης

Κανονικά συνεχίζεται η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, καθώς η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), απέρριψε την αίτηση της ΑΔΕΔΥ, που ζητούσε να ανασταλούν ως αντισυνταγματικές, οι εγκύκλιοι του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την αξιολόγηση.

40ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή


Δελτίο τύπου ΚΝΕ Κιλκίς
"Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων"
(απολογία Νίκου Μπελογιάννη)
Συνεχίζουμε!

Το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια πολύμορφων εκδηλώσεων συνδυάζοντας την πρωτοπόρα και ανατρεπτική πολιτική πρόταση του ΚΚΕ με πολλές μορφές τέχνης, συναυλίες, αφιερώματα, με αθλητικές δραστηριότητες, με συζητήσεις και εκδηλώσεις με τη συμμετοχή χιλιάδων λαού και νεολαίας.

Στις 3 Αυγούστου 2014, η πρώτη προπόνηση του Κιλκισιακού

Την Κυριακή 3 Αυγούστου 2014 στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς του Κιλκισιακού, στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου.
Νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Νίκος Κωτάκης.

Το τυπογραφείο ΛΟΓΟΤΥΠΟ Κιλκίς πάει διακοπές


Πετυχημένη η ημερίδα «Συν-ενεργείν για την Απασχόληση» στο Κιλκίς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 στο Κιλκίς η ημερίδα παρουσίασης της πράξης «Συν-ενεργείν για την Απασχόληση» στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Συν-ενεργείν τοπικά για την καταπολέμηση της ανεργίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς» που αφορά την προώθηση των ανέργων στην αγορά εργασίας.

Η ταινία “Machuca“ (2004) του Andres Wood, στις 24 και 25 Ιουλίου στο θερινό κινηματογράφο Κιλκίς

Η ταινία εξιστορεί με αρκετή συγκίνηση την πνευματική ενηλικίωση τριών αρκετά διαφορετικών ηρώων, τοποθετώντας τους στην ιδιαίτερα τεταμένη πολιτική περίοδο του 1973 στη Χιλή.Χρησιμοποιώντας αρκετά αυτοβιογραφικά στοιχεία, ο σκηνοθέτης καταφέρνει να σχολιάσει μια περίοδο με νωπές ακόμα μνήμες χωρίς όμως να προκαλεί.

“Η ημέρα των κουρούνων” στο θερινό σινεμά του Κιλκίς

Τη γαλλική ταινία “Η ημέρα των κουρούνων” (Le jour de corneilles) του Jean Christophe Dessaint παρουσιάζει το θερινό σινεμαδάκι μας στο Κιλκίς στις 22 και 23 Ιουλίου. Μια συμπαραγωγή Γαλλίας, Λουξεμβούργου, Καναδά και Βελγίου του 2012 που απευθύνεται κατά κύριο λόγο στους μικρούς σινεφίλ αλλά βλέπεται ευχάριστα από όλες τις ηλικίες.

58χρονος ορειβάτης έπεσε σε γκρεμό στον Όλυμπο και σκοτώθηκε

Χθες (20.07.2014) το μεσημέρι, στον ορεινό όγκο Ολύμπου, στη θέση Κακόσκαλα, κατά τη διάρκεια ορεινής πεζοπορίας, ένας 58χρονος ημεδαπός κατέπεσε σε γκρεμό, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Λιτοχώρου Πιερίας.

Το «κόλπο» της ΔΕΗ στις ΔΕΥΑ – Με ποιον τρόπο (κατα)χρεώνει τους πολίτες

Η πρόσφατη συνάντηση μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών και των εκπροσώπων της τρόικας έφερε στην επιφάνεια το «κόλπο» της ΔΕΗ σε σχέση με τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης. Συγκεκριμένα, η Δημόσια (;) Επιχείρηση Ηλεκτρισμού ξεχνώντας το πρώτο