Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Reworks στη Θεσσαλονίκη, 17 & 19 - 21 Σεπτεμβρίου 2014

To Διεθνές μουσικό φεστιβάλ Reworks επιστρέφει γιορτάζοντας τα 10 του χρόνια. Με επετειακή διάθεση, το Reworks ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη, παρουσιάζοντας τις νέες μουσικές τάσεις και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο σε ένα τριήμερο που θα ταρακουνήσει την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η Coca Cola καταρρέει εξαιτίας των social media

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Ιστορικό: Από την πρώτη Οκτωβρίου 2013 οι εργαζόμενοι του εργοστασίου της Coca Cola Θεσσαλονίκης βρίσκονται σε κινητοποιήσεις με αποκλειστικό αίτημα την επαναλειτουργία του εργοστασίου και την ακύρωση των απολύσεων. Ως μέσο πίεσης χρησιμοποιούν την πρακτική του Μποϋκοτάζ: «Ούτε γουλιά Coca Cola μέχρι να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης».

Η εγκληματικότητα στο ν. Κιλκίς την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατόπιν διαταγής της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, από τις απογευματινές ώρες έως τις βραδινές ώρες της 25.07.2014 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

ΣΥΡΙΖΑ: "Δεσμευόμαστε για ριζική ανακατανομή των πόρων υπέρ των μεσογειακών προϊόντων και των μικρομεσαίων αγροτών"

Ανακοίνωση Τμήματος Αγροτική Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ
· Εν κρυπτώ και τελευταία στιγμή η κυβερνητική ανακοίνωση για την κατανομή των άμεσων ενισχύσεων στα πλαίσια της νέας ΚΓΠ 2014 -2020
· Η κατανομή των ενισχύσεων σε συνδυασμό με την γενικότερη κυβερνητική πολιτική είναι αντίθετη στο συμφέρον των μικρομεσαίων αγροτών και δεν υπηρετεί την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας
· Αναγκαίος ο πολιτικός και κοινωνικός αγώνας για ριζική αναθεώρηση της ΚΓΠ

SOS: "Αν συμβεί το μοιραίο δεν θα είναι ατύχημα, αλλά προμελετημένο έγκλημα"

Υπογράφουν κάτοικοι περιοχής Αστυνομίας Κιλκίς
Πριν από αρκετούς μήνες η Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς συνέλαβε σπείρα που με φορτηγά οχήματα έκλεβαν μάντρες στην ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης. Κατέσχεσε λοιπόν τα οχήματα που χρησιμοποιούσε η σπείρα και τα εγκατέλειψε στην οδό Παλαιολόγου, τον δρόμο που περνάει μπρος από την Αστυνομία.

Θέση εργασίας στην Kleemann, ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς


Ο όμιλος εταιριών Kleemann λόγω της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του στην διεθνή αγορά επιθυμεί να προσλάβει, στη ΒΙ. ΠΕ. ΚΙΛΚΙΣ  HR GENERALIST.
Δείτε ΕΔΩ