Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

"Δραματική αύξηση του αριθμού των διακοπών ηλεκτροδότησης λαϊκών νοικοκυριών"

Δελτίο τύπου Ειρ. Αγαθοπούλου
Ερώτηση για τη δραματική αύξηση στις διακοπές ηλεκτροδότησης νοικοκυριών κατέθεσαν προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ αυτών και η βουλευτής Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου ζητώντας παράλληλα την κατάθεση εγγράφων που θα τεκμηριώνουν τα ζητούμενα στοιχεία που σχετίζονται με αυτές.

Η ανισότητα και η αποδοχή της

Της Νίκης Μ.
Η ανισότητα και η αποδοχή της είναι διαχρονικά πράγματα. Και παραμένουν ανίκητα όχι γιατί υπάρχουν λίγοι ισχυροί και άπληστοι που κυβερνάνε τον κόσμο -αυτοί πράγματι υπάρχουν και είναι ένοχοι- αλλά γιατί ο μέσος άνθρωπος (όσο δόκιμο μπορεί να είναι το να μιλάμε για μια τέτοια υποθετική οντότητα) κατά βάθος ενστερνίζεται το πρώτο και δικαιολογεί το δεύτερο. Κανένα σύστημα δεν μπορεί να επιβιώσει αν δεν βρίσκει επαρκή ερείσματα στην κοινωνία.

Συνάντηση Ειρ. Αγαθοπούλου με τον Δασάρχη Κιλκίς Ε.Πολιτίδη

Δελτίο τύπου Ειρ. Αγαθοπούλου
Συνάντηση με τον Δασάρχη Κιλκίς κ.Ευθύμιο Πολιτίδη είχε χθες Τρίτη η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου, εν όψει της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα δάση. Επίσης είχε πλήρη ενημέρωση γενικά για το νομό και για τα τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το δασαρχείο Κιλκίς.

"Καταργείται η μεταβατική έδρα Κιλκίς του Διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης και η μεταβατική έδρα Πολυκάστρου του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς
"Με μεγάλη κατάπληξη, πληροφορηθήκαμε την κατάργηση της μεταβατικής έδρας Κιλκίς του Διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης και της μεταβατικής έδρας Πολυκάστρου του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, με τα άρθρα 39 και 38 αντίστοιχα του Ν.4274/14, η οποία συνετελέσθη κατά τρόπο αιφνιδιαστικό, αυθαίρετο, αυταρχικό και αντιδημοκρατικό, χωρίς να ζητηθεί η γνώμη του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς και χωρίς την παραμικρή προηγούμενη ενημέρωσή μας. Σημειωτέο ότι με τις ίδιες διατάξεις καταργήθηκαν οι μεταβατικές έδρες πολλών Πρωτοδικείων σε όλη την Ελλάδα.

¨Ο μεγάλος δικτάτωρ”, σήμερα στον θερινό κινηματογράφο Κιλκίς

Σήμερα 30 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ στο θερινό κινηματογράφο ¨Δημήτρης Ζωηρός” η πολιτική σάτιρα για την άνοδο του Χίτλερ και του Ναζισμού και το διαχρονικότερο μανιφέστο ανθρωπισμού ¨Ο μεγάλος δικτάτωρ”.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΑΥΓΗ ·Μυστήριο στο Παρίσι- Αμετακίνητη από την Αθήνα η τρόικα·Πολυνομοσχέδιο- σκούπα- Νέες περικοπές στις επικουρικές και το εφάπαξ·Δημοκρατική Αντιπολίτευση- Μέτωπο και για την προστασία των δασών
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Κόλαση κατασχέσεων- 500.000 εντολές έως σήμερα για δέσμευση καταθέσεων και μετοχών·Πολυνομοσχέδιο – σκούπα- 232 άρθρα με δάκρυα και αίμα για τη δόση του 1 δις·Ανεξέλεγκτες καταστάσεις στα νοσοκομεία