Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Αντιδράσεις από 27 βουλευτές της ΝΔ για τον ΕΝΦΙΑ -Χαρακτηρίζουν απαράδεκτες τις χρεώσεις και ζητούν αλλαγές

Απαράδεκτες χαρακτηρίζουν τις χρεώσεις του ΕΝΦΙΑ 27 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι με ερώτησή τους προς τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, ζητούν να γίνουν αλλαγές στον υπολογισμό του φόρου και να απαλλαγούν οι κάτοχοι ακινήτων που δεν έχουν έσοδα από την εκμετάλλευσή τους.

Για πρώτη φορά ξεκινά η χαρτογράφηση της ελληνικής θαλάσσιας βλάστησης (Ποσειδωνία)

Στη χαρτογράφηση της θαλάσσιας βλάστησης - επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος - προχωρά για πρώτη φορά το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με στόχο να εντοπιστούν και να προστατευθούν οι βιότοποι των ελληνικών θαλασσών, όπως προβλέπει ο Κανονισμός 1967/2006 για τα μέτρα διαχείρισης του αλιευτικού πλούτου στη Μεσόγειο.

"ΕΝΦΙΑ στα μούτρα σας..."

Γράφει ο Τάσος Κεσίδης
Τα βράδυ δεν κοιμήθηκα, με ταλαιπωρούσαν εφιάλτες. Έβλεπα ξανά και ξανά το ίδιο όνειρο: «Έλληνας κροίσος με πέντε γράμματα στο Παλιό Γυναικόκαστρο» και το σταυρόλεξο να γράφει το όνομά μου.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α :25/2014/1230 C), τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Υπερσύγχρονο τζιπ απέκτησε το Δασαρχείο Κιλκίς

Υπογράφει ο Ευθύμιος Πολιτίδης
Δασάρχης Κιλκίς
Το Δασαρχείο Κιλκίς παρέλαβε πρόσφατα ένα από τα δέκα τέσσερα καινούρια και σύγχρονα αυτοκίνητα που διέθεσε το Υ.Π.Ε.&Κ.Α. στις Δασικές Υπηρεσίες της Χώρας, με σκοπό τη χρησιμοποίησή τους στην αποκατάσταση, στη διαχείριση και στην προστασία των Δασικών οικοσυστημάτων στις περιοχές ευθύνης τους.

"Θα μας ψεκάσουν"

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Κιλκίς σας ενημερώνει ότι υλοποιείται στο νομό μας και τη φετινή χρόνια το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών 2014 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας .Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίγειους ψεκασμούς στο περιαστικό και αστικό σύστημα σε διάφορες περιοχές του νομού και επιπλέον τοποθέτηση παγίδων σύλληψης ακμαίων κουνουπιών και παγίδων ωοαπόθεσης σε διάφορες θέσεις στις περιοχές εφαρμογής του έργου.

Έπιασαν 42χρονο με 210 γραμμάρια ηρωίνης

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, πέτυχαν χθες (05.08.2014) το απόγευμα, τη σύλληψη ενός ημεδαπού ηλικίας 42 ετών, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή ηρωίνης.

Θέση εργασίας στην EUROAGRO Κιλκίς


Ο μεγάλος ετήσιος χορός του πολιτιστικού αθλητικού συλλόγου Μαυρονερίου Κιλκίς, στις 8 Αυγούστου 2014


Επιστολή SOS, για την απόφαση της Ρωσίας να σταματήσει τις εισαγωγές φρούτων και λαχανικών από τις ευρωπαϊκές χώρες

Επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιο Καρασμάνη, απέστειλε ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ελλάδος για το θέμα που έχει προκύψει για τις εξαγωγές των ελληνικών αγροτικών προϊόντων έπειτα από την απόφαση της Ρωσίας να σταματήσει τις εισαγωγές φρούτων και λαχανικών από τις ευρωπαϊκές χώρες.