Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Οι "Τρωάδες" του Ευριπίδη στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς


Η πρόταση Καρατζαφέρη και οι «Περίεργες» Ερμηνείες της!

Του Π. Λιβανίδη
Μεγάλη πολιτική αναταραχή και πολλές ερμηνείες κατά το δοκούν προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη ότι, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, θα μπορούσε να συμπράξει με μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Πάρκο "παγίδα" στο Κιλκίς

Το πάρκο που βρίσκεται απέναντι από τον ΟΑΕΔ Κιλκίς έχει αφεθεί στο έλεος των βανδάλων. Πολλοί είναι οι κίνδυνοι για τα παιδιά που παίζουν με τους γονείς τους. Επικίνδυνες κούνιες που συγκρατούνται με ένα απλό πλαστικό δέσιμο, επικίνδυνα καλώδια στον περίγυρο του πάρκου και κακή ή μάλλον ανύπαρκτη συντήρηση μετατρέπουν ένα πάρκο σε παγίδα.

Έλλη Φρεγγίδου: "Δεν κατεβαίνω υποψήφια"

Υπογράφει η Έλλη Φρεγγίδου
Ψυχολόγος
Μετά από 8 χρόνια στη θέση του εκπροσώπου εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς, πήρα -όχι αβίαστα- την απόφαση να μην κατέλθω ως υποψήφια στην ερχόμενη εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη συνδικαλιστικού εκπροσώπου.

Πλήρης ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη σε 65.835 οφειλέτες του ΟΑΕΕ

Δυνατότητα σε 65.835 οφειλέτες του ΟΑΕΕ να έχουν πλήρη ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη την οποία μέχρι σήμερα στερούνταν, δίνει το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

Ρυθμίσεις - λύσεις σε εργασιακά θέματα Ο.Τ.Α. α' & β' Βαθμού

Εγκύκλιο απέστειλε το Υπουργείο Εσωτερικών προς τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της Χώρας, σύμφωνα με την οποία, ορίζονται θέματα προσωπικού των Ο.Τ.Α. και των Ν.Π.Ι.Δ. αυτών, σύμφωνα με τις διατάξεις των Ν. 4257/2014 και 4258/2014, δίνοντας, κυριότερα, λύση στο θέμα των συμβασιούχων των Ο.Τ.Α., που κάθε χρόνο, η μη ανανέωση ή η καθυστερημένη ανανέωση των συμβάσεων τους, δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στις παρεχόμενες από τους Ο.Τ.Α. υπηρεσίες.

Πιο βαρετό; Πεθαίνεις!

Γράφει ο Θανάσης Μαυρίδης
Σε πέντε, έξι ή επτά δόσεις ο ΕΝΦΙΑ; Θα έρθουν ή δεν θα έρθουν οι 100 δόσεις για τις παλιές υποχρεώσεις προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία; Να έχουμε να λέμε! Σαν το πρόβλημα να είναι ο αριθμός των δόσεων κι όχι το γεγονός ότι έχουν χρεώσει τους ανθρώπους με άδικους φόρους! Και στο καπάκι έρχεται ο κ. Χαρδούβελης και μας «πουλάει» για είδηση τις νέες αντικειμενικές που θα ισχύσουν, λέει, από το 2016!

Η εγκληματικότητα στο νομό Κιλκίς στις 20 Αυγούστου 2014

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατόπιν διαταγής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, τις απογευματινές και βραδινές ώρες της 20.08.2014 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς.

"Καλό ταξίδι Παναγιώτη"

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Συναδέλφου Δεβετζή Παναγιώτη και εύχεται ολόψυχα ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή και το σώμα του, καθώς και δύναμη και υγεία στην οικογένεια.


Διορθώνονται τα προβλήματα πληρωμών εξισωτικής αποζημίωσης 2013

Ευρεία σύσκεψη σχετικά με τα προβλήματα που ανέκυψαν από την πρόσφατη πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης έτους 2013, πραγματοποιήθηκε στο ΥπΑΑΤ.

ΑΝ.ΕΛ.: «Ανίκανη η κυβέρνηση να αντιταχθεί στις απαιτήσεις της Άγκυρας, διαγράφει το «Ολοκαύτωμα» του Ποντιακού Ελληνισμού»

Με αφορμή τη συζήτηση που γίνεται για το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και την Ποντιακή Γενοκτονία, παραθέτουμε την ερώτηση που κατέθεσαν στις 22/11/2013 οι βουλευτές Β’ Αθηνών Γιάννης Δημαράς και Α’ Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδης:

Τελικά πόσα μέτρα για πάρκινγκ έχει η Λ.Α.Φ. Κιλκίς;

Παρέμβαση αναγνώστη της Γνώμης
Είπαμε ότι το να υπάρχει στρατός στην πόλη του Κιλκίς είναι καλό από κάθε άποψη, αλλά φαίνεται πως ο στρατός πλέον προσπαθεί να μας «καβαλήσει». Και εξηγούμαι.

Τον σκότωσε το μηχάνημα που καθάριζε

Χθες (20.08.2014) απογευματινές ώρες, σε χωριό της Ημαθίας, ένας 65χρονος ημεδαπός τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια καθαρισμού ενός μηχανήματος έργων. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας.

"Μας ψεκάζουν"

Ενημερωτική συνάντηση για την πορεία του προγράμματος καταπολέμηση κουνουπιών σε όλο το νομό, πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς. Στην συνάντηση ήταν παρών ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Περικλής Κολότσιος ο οποίος ενημερώθηκε εν συντομία από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες για το ζήτημα της καταπολέμησης των κουνουπιών και τους πιθανούς κινδύνους από την παρουσία τους.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΑΥΓΗ ·Διαγράφουν τη μαζική εκπαίδευση-Κυβερνητική δημαγωγία με πρόσχημα τους «αιώνιους φοιτητές»·Συνάντηση Αλέξη Τσίπρα με ΓΣΕΒΕΕ-Προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ η στήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης·Ουκρανία- Δεκάδες άμαχοι νεκροί τις τελευταίες 24 ώρες
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·ΕΝΦΙΑ- Έγκλημα εκ προμελέτης- Αποκάλυψη- σοκ από τον αντιπρόεδρο των εφοριακών στη δημοκρατία για εσκεμμένο φούσκωμα του φόρου κατά ένα δισεκατομμύριο ευρώ·Ξεπέρασε κάθε όριο η Ρεπούση- «Δεν υπήρξε γενοκτονία των Ελλήνων»·Πρόκληση- Τα Σκόπια θέλουν να δώσουν χρήματα για τις ανασκαφές (Αμφίπολη)-Πανικός στο κρατίδιο για το τι θα αποκαλυφθεί